Laimucs @ 08.11.2023 19:43
Tu pirmajā randiņā jau zini, ka gribēsi to sievieti visai dzīvei? Es gan pirmajā randiņš tik tā satiekos sarunas pēc, nevis jau lai kaut ko veidotu :D
Tu pirmajā randiņā jau zini, ka gribēsi to sievieti visai dzīvei? Es gan pirmajā randiņš tik tā satiekos sarunas pēc, nevis jau lai kaut ko veidotu :D
GhostGG @ 08.11.2023 13:55Jā, ir ļoti svarīgi. Vienmēr esmu to pajautājis pirmajā randiņā.
Biezlape @ 08.11.2023 19:51
Var taču samelot. Īsto skaitu var nekad neuzzināt. Ja cilvēks negribēs viņš taču nemūžam neteiks. To arī pārbaudīt nekādi nevar.
Var taču samelot. Īsto skaitu var nekad neuzzināt. Ja cilvēks negribēs viņš taču nemūžam neteiks. To arī pārbaudīt nekādi nevar.
kur ātri vien no konteksta viss kļūst skaidrs.
GhostGG @ 08.11.2023 19:56
Varbūt citus vīriešus. Acis tāpat nodod. Patiesībā sievietes ir ļoti sliktas meles :D
Biezlape @ 08.11.2023 21:15Veči saturās - Magone ies Tinderī ! Lūk viņa nevarēs samelot par partneru un vīru skaitu. Visai Latvijai zināms.
Biezlape @ 08.11.2023 21:15Veči saturās - Magone ies Tinderī ! Lūk viņa nevarēs samelot par partneru un vīru skaitu. Visai Latvijai zināms.
GhostGG @ 08.11.2023 19:46
Nē, es to nezinu, bet ja es uzzinu, ka viņa ir jāta uz nebēdu ar neskaitāmiem vīriešiem, tad man nemaz neinteresē pārējais, lai cik viņa ideāla un forša nebūtu, jo vnk es ar viņu vairs nerandiņotu un netērētu savu laiku.
Dzhila @ 08.11.2023 22:36Mmm, vai tad GhostGG nebija tas, kas vienā diskusijā atzinās, ka viņam bijušas 200+ sievietes... Tā teikt, pats zili melns nojājies, a nezin kāpēc tik lieli iebildumi pret sev līdzīgu, tikai sieviešu kārtas pārstāvi. Ja vīrietis man atklātu ( es pati nekad tādus jautājums neprasītu pirmajā, ne arī otrajā randiņā), ka šis pamanījies pārgulēt ar 200 sievietēm, nu labi, kaut vai ar 100, tas būtu liels NĒ.
Un kāpēc lai kāda tērētu laiku ar tevi, vienu milzīgu nepatīkamu pārsteigumu? Vjek
GhostGG @ 09.11.2023 09:12
Nu redzi, acīmredzot daudzas ir gribējušas un gribētu. Tad jau laikam nemaz tik "nepatīkams" pārsteigums nēesmu ?
Arī pilnīgi nopietnām attiecībām ilgtermiņā? Jeb tu varbūt vispār šo info nestāsti bet pats prasi par partneriem sievietei?