Motherofdragons @ 05.11.2023 14:20
Tie, kas strādā lielajās korporācijās, parasti ir informēti par saviem un uzņēmuma mērķiem un paši saprot visu to, ko rakstīju. Kā arī to, ka tiklīdz korporācijai tas būs izdevīgi, viņi aizvērs jūsu fancy ofisu ciet un pārcels uz kādu lētāku valsti, tāpēc nedrīkst grimt fanātismā un mīlā pret darbu tādos uzņēmumos.
Ja tu manā tekstā saskatīji kaut ko par pamuļķiem, tās atkal ir tikai un vienīgi tavas problēmas.
SarmaD @ 05.11.2023 14:47
Man atkal lasās, ka tev reāli cērt acīs, ka kāda var nestrādāt, bet tev jāiet "vergot". Es arī vergoju, bet tā ir mana izvēle tā dzīvot.
Neza000 @ 05.11.2023 03:02
Dienā pelna 400 - 500 eiro(meneša alga) ? Par ko viņš strādā? Uzņēmumu vadītājs?
MiniMe33 @ 05.11.2023 15:02
strādā pats priekš sevis un jā tā arī pelna tikai nedzivojam lv ...
Džinga @ 05.11.2023 15:03
Kas tā ir par nozari? Es arī gribu :D
Džinga @ 05.11.2023 15:00
Cērt acīs augstprātīga attieksme. Nav visām vīri ar algām 400 eur dienā, kas var sēdēt mājās.
MiniMe33 @ 05.11.2023 15:10
Tas nav svarīgi , daudz tādu nožaru, bet vajadziga attiecīga profesija un spējas , ne katrs to var.
jebkura gadijumā, domāju lielākoties mājsaimnieču kurām ir vīri , vīri pelna pietiekami lai sievai nebūtu jauztraucas par to vai būs ēdiens galdā utt, ja būtu savādāk tad nekas cits neatliktu kā iet strādāt. tiesa gan kad bērni būs vecumā kad nac jāvedā pa skolām vairs un varēs tusēt mājās vieni, iešu kaut ko strādāt jo tad vairs nebūs īsti vairs man ko darīt mājās , un labāk kaut kur citur nodarbināt prātu, lai nav nemitīgi jāsatraucas par pusadžu darīšanām.
Džinga @ 05.11.2023 15:00
Nu bet tu tieši to pašu atkal uzsvēri savā iepriekšējā rindkopā.
Kad Tev jautāja, ko darīsi, ja vīrs paliks bez darba - tur smuki atbildēji, ka nav okei izteikt tādus komentārus, bet pati tagad "baidi" ofisniekus ar to, ka viņi paliks bez darba?
Kāds vēl fanātisms un mīla, kurš to teica?
Zini, man sākumā nebija absolūti nekādi komentāri vai pretenzijas pret tavu dzīvesveidu, bet tagad gan sāk izklausīties, ka savā priviliģētajā dzīvē es piemirsusi, ka citiem nav citas iespējas, kā "vergot" nestabilajās ofisu karejrās. Kurš te par to fano? Pati kaut ko sagudroji.
Jupiter @ 05.11.2023 14:38Nauda no kuras TU dzīvo gan nāk no laumiņām un rūķiem? KĀDS strādā priekš kāda, lai Tu varētu lepni nevergot. Vai Tavs vīrs, kad "viņam būs tāda iespēja".
Bet ja nopietni, kad vīram būs iespēja nestrādāt, viņš nestrādās. Viņam darbs arī nav dzīves jēga.
Jupiter @ 05.11.2023 11:01Es par to nestrīdos, es vnk nolasīju attieksmi, kas man nepatīk.
TuunEs @ 06.11.2023 00:50Kad man savos 20+ piedzima pirmais bērns, tad man nebija neviena doma sēdēt mājās. Kā palika viņam 6 mēneši tā atsāku strādāt, esmu strādājusi pat 3 darbos uzreiz. Un tas nebija naudas dēļ, galvenais bija būt maksimāli aizņemtai. Papildus vēl visādi hobiji un brīvdienu izklaides. Ja nācās palikt mājās tā nāca depresija virsū un visi dabūja mājās trūkties. Tagad savos 30+ piedzima otrais bērns un es reāli izbaudu, nu tā, ka neko vispār papildus neprasās. Izbaudu kopā būšanu ar mazuli, saimniekošanu pa māju. Vīrs no rīta aizved vecāko bērnu uz skolu, pirms vešanas sataisa visiem brokastis, es nesteidzīgi paēdu un palieku vārtīties pa gultu ar mazo.
Visa vīra nauda stāv pie manis, man ir sava mašīna, varu izbraukāt kur vien vajag. Ja gribu iepērkos, ja negribu tad paprasu vīram, lai pēc darba iebrauc. Mājas tīrīšana pa brīvdienām arī uzticēta viņam.
Brīvajā laikā nodarbojos ar sevis kopšanu un atpūšanos. Kad jau bebis paaugsies, labprāt uztaisītu kādu mazu biznesu, bet par to es domāšu vēlāk :)
pie tam vēl atnākot mājās no smaga darba, sieviete visu cauru dienu būtu nogarlaikojusies un man būtu jāklausās visādas neapmierinātības runas, tfuu priekš kam man.
Kamēr šajā sabiedrībā zīdaiņu mātes sauks par parazītiem, nav šeit nekādas nākotnes.
Motherofdragons @ 06.11.2023 10:32Kamēr šajā sabiedrībā zīdaiņu mātes sauks par parazītiem, nav šeit nekādas nākotnes.