Kalēja fakes

Reitings 440
Reģ: 30.10.2023
Sabīne tomēr ir tik ietekMELĪGA, ka zog ne tikai idejas un produktus no ķinas un piešuj savas birciņas lētajiem štruntiņiem un sit gaisā, bet arī zog bildītes no plašas krievzemes ( no tur jau copyrights laikam neviens neskatīsies un sodiņš nebūs) tomēr Elīna sākt atlpalikt nekaunībā , jo bildē pate
https://8horasofsilk.com/kombi-turban-dlya-sushki-volos-latte
https://kalejastore.com/lv/collections/visi-produkti/products/divpuseji-mikroskiedras-dabiga-zida-dvielisi

It kā jau meitēns izglītots, bet pamatus par autortiesībām nav sapratis
The law provides a range from $200 to $150,000 for each work infringed. Infringer pays for all attorneys fees and court costs. The Court can issue an injunction to stop the infringing acts. The Court can impound the illegal works.
04.11.2023 00:46 |

Reitings 881
Reģ: 18.06.2018
Pēdējā laikā lec Kaleja silks reklāmas par spilvendrānām,kuras dara brīnumus ar sejas ādu un matiem. Meitenes-ir kāda mēģinājusi? Ir tiešām kā stāsta... Es reāli jau uz to esmu pavilkusues,nagi niez pasūtīt.
Domāju vai tiešām nemetīsies pumpas,mati spīdēs u.t.t.
07.10.2024 14:27 |

10 gadi
Reitings 7230
Reģ: 05.08.2013
Fantasia @ 07.10.2024 14:27
Pēdējā laikā lec Kaleja silks reklāmas par spilvendrānām,kuras dara brīnumus ar sejas ādu un matiem. Meitenes-ir kāda mēģinājusi? Ir tiešām kā stāsta... Es reāli jau uz to esmu pavilkusues,nagi niez pasūtīt.

Ja Tev tās pumpas ir no parastās spilvendrānas, tad guļot uz zīda spilvendrānas tas mainīsies.
Ja Tev tās pumpas ir piemēram, no rīšanas - tad negaidi brīnumu.
07.10.2024 17:33 |

Reitings 881
yay @ 07.10.2024 17:33

Ja Tev tās pumpas ir no parastās spilvendrānas, tad guļot uz zīda spilvendrānas tas mainīsies.
Gada atbilde.😁 Dziļi paklanos.😁
07.10.2024 19:14 |

10 gadi
Reitings 5063
Reģ: 25.05.2009
Fantasia @ 07.10.2024 19:14
Gada atbilde.? Dziļi paklanos.?

Pa lielam yay visu pateica pareizi, varbūt nedaudz rupjāk, kā tev gribētos, bet tā tas arī ir. Nav zinātniski pierādīts, ka zīda spilvendrānas uzlabo sejas ādu un cīnās pret akni. Zīda spilvendrāna ir maigāka un uzsūc mazāk 'mitruma', kā parastās kokvilnas vai lina spilvendrānas. Līdz ar to no rītiem nebūs uz sejas spilvendrānas nospiedumi un teorētiski sejas kopšanas līdzekļi, ko būsi uz nakti salikusi uz sejas, tik ātri neieslaucīsies no sejas spilvendrānā. Tas pats attiecībā uz matiem, varbūt mati mazāk lūzīs, bet ne jau tev tagad vairs nebūs sausi matu gali, taisnojot katru dienu matus ar karstu taisnotāju vai tie kļūs biezāki tikai no tā, ka guli uz zīda spilvendrānas.
07.10.2024 20:08 |

Reitings 881
cory @ 07.10.2024 20:08

Pa lielam yay visu pateica pareizi, varbūt nedaudz rupjāk, kā tev gribētos, bet tā tas arī ir. Nav zinātniski pierādīts, ka zīda spilvendrānas uzlabo sejas ādu un cīnās pret akni. Zīda spilvendrāna ir maigāka un uzsūc mazāk 'mitruma', kā parastās kokvilnas vai lina spilvendrānas. Līdz ar to no rītiem nebūs uz sejas spilvendrānas nospiedumi un teorētiski sejas kopšanas līdzekļi, ko būsi uz nakti salikusi uz sejas, tik ātri neieslaucīsies no sejas spilvendrānā. Tas pats attiecībā uz matiem, varbūt mati mazāk lūzīs, bet ne jau tev tagad vairs nebūs sausi matu gali, taisnojot katru dienu matus ar karstu taisnotāju vai tie kļūs biezāki tikai no tā, ka guli uz zīda spilvendrānas.
Es vairāk arī par matiem domāju.
Man nav problēmu,bet liekas- ja nu pēkšņi vēl veselīgāki paliek. Bet par to atbildi. Mēs jau nezinam kas uzdod jautājumu,es neesmu rīma un neriju nekādus našķus,uzkodas utt. Zinu kas man ko izraisa. Nepazīstot un nezinot,nevajag likt uz pieres zīmogus. Uz braukt virsū. Es šķiet normāli pajautāju.
07.10.2024 20:44 |

Reitings 56
Reģ: 06.09.2024
LivaLauva1 @ 21.05.2024 10:55
Izskatās, ka uzņēmumi, kas tiek arī salīdzināti ar Kalej, viņi arī iepērk no viena un tā paša ražotāja. It kā jau nav grēks pārdot šādu mantu, jo tas nav pret likumu, bet melot gan nevajadzētu.
Runājot par bildēm, cik zinu, ka dažreiz ražotāji atsūta basic bildes vai arī atļauj izmantot mājaslapā publicētās bildes, galvenais, lai sekotu vadlīnijām, bet kopumā pārsvarā jau +/- visi izmanto Alibaba, jo tā ir vietne, kur var atrast ražotājus pa taisno, tur neko sliktu nesaskatu, bet slikti ir tas, ja pasniedz kā savu, ka taisi it kā visu pati, tad nu šis nav forši...
Personīgi es uzticos zīmoliem, spēcīgām personībām un šad tad influncerēm, kam ir attiecīgā profesionāla pieredze jomā. Ja kāda influencere mēģina pārdot savu jaunizcepto zimolu jebkurā jomā, es vispirms paskatīšos, vai viņai ir attiecigā pieredze un izglītība attiecīgajā jomā. Piemēram, es sekoju vairākām fitness influencerēm un viņas pārdod savas vingrošanas programmas savā sfērā. Es izvērtēju vai šis ir man attiecigajā bridī piemērots veids un veicu izvēli. Ja man mēģina pārdot lietas, kas acīmredzami radītas Ķinā ar visām tām magnētiskajām kastītēm un aptuvenajiem logo, kas ļoti aptuveni atbilst patiesībai, tad tur ir jābūt attiecigās personas baigajam fanam un mazliet lētticīgam. Nē, tie pāris uzņēmumi, kas nodarbojas Latvijā ar zīda lietām, ražo paši. Papēti vēsturi pirms K. Šis gadījums ir tajā pat E no Elindī limenī. Buy cheap China/Turkey/Poland etc , sell at max and show/sell your face as much as possible. Nu tādi 90 tie... Mārketinga vidē ir specifisks apzīmējums šīm
10.10.2024 23:06 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
22999 @ 10.10.2024 23:06
Personīgi es uzticos zīmoliem, spēcīgām personībām un šad tad influncerēm, kam ir attiecīgā profesionāla pieredze jomā. Ja kāda influencere mēģina pārdot savu jaunizcepto zimolu jebkurā jomā, es vispirms paskatīšos, vai viņai ir attiecigā pieredze un izglītība attiecīgajā jomā. Piemēram, es sekoju vairākām fitness influencerēm un viņas pārdod savas vingrošanas programmas savā sfērā. Es izvērtēju vai šis ir man attiecigajā bridī piemērots veids un veicu izvēli. Ja man mēģina pārdot lietas, kas acīmredzami radītas Ķinā ar visām tām magnētiskajām kastītēm un aptuvenajiem logo, kas ļoti aptuveni atbilst patiesībai, tad tur ir jābūt attiecigās personas baigajam fanam un mazliet lētticīgam. Nē, tie pāris uzņēmumi, kas nodarbojas Latvijā ar zīda lietām, ražo paši. Papēti vēsturi pirms K. Šis gadījums ir tajā pat E no Elindī limenī. Buy cheap China/Turkey/Poland etc , sell at max and show/sell your face as much as possible. Nu tādi 90 tie... Mārketinga vidē ir specifisks apzīmējums šīm

Kāpēc Tu šo raksti zem mana komentāra? :D
11.10.2024 09:22 |

Reitings 56
Fantasia @ 07.10.2024 14:27
yay @ 07.10.2024 17:33

Pirmkārt. tā ir patētētāju maldināšana, jo pašai pārdevējai ir pieaudzētie mati nez no kurienes un tie kā zināms ir miruši. Šādām influenceru reklāmām es bloķeju atiecīgo kontu un lietoju ad block. Ja kādai ir viņas Ķinā ražotās spilvendrāna, tā ne ar ko neatšķirsies no Aļika iegādātās, nu jā, ar piešūto birku. Tas pats ir ar sejas krēmiem, nu nav tādu brīnumkremu, kas izgludina ādu, esmu pirkusi La Mer un vīlusies, jo tas ir vienkārši mārketings.
11.10.2024 11:48 |

Reitings 56
LivaLauva1 @ 11.10.2024 09:22

Kāpēc Tu šo raksti zem mana komentāra? :D
par šo parunā ar savu psihoterapeitu😬😀
11.10.2024 11:57 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
22999 @ 11.10.2024 11:57
par šo parunā ar savu psihoterapeitu??

Varēji jau izdomāt labāku comeback
11.10.2024 12:55 |

Reitings 56
LivaLauva1 @ 11.10.2024 12:55

Varēji jau izdomāt labāku comeback
arī par paranoju parunā
11.10.2024 13:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits