Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 1630
Reģ: 03.03.2020
A kur ir visi pārējie ģimenes locekļi? Vecvecāki, citi radi? Kāds viņu viedoklis? Klusē, jo po? Varbūt viņi nomušīja i sievu, i bēbi? Izmeklētājas forumnieces, ko jūt jūsu kristāla bumbas?
05.11.2023 08:54 |

Reitings 1829
Reģ: 25.01.2023
Mc.Queen @ 04.11.2023 20:14
Es galīgi nesaprotu par to, ko vīrs teica Degpunkta sižetā, ka drēbes varbūt mainījusi?
Ja cilvēks grib iet darīt pašnāvību, tad kāds sakars tur slēpties, drēbes mainīt? Man tas viss izklausās pēc bēgšanas no vardarbības ģimenē, ka grib slēpties, maskēties.
Varbūt kādai šis saliekas kopā?
tikai ar vienu bernu? Otrs kas darzinā neskaitās? Ja beg, tad beg ar abiem.
05.11.2023 09:15 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6341
Reģ: 13.11.2016
Ja garīgi slims, uz pašnāvību tendēts, cilvēks aizbrauc uz mežu ar savu zīdaini, maldīgi uzskatīt, ka tur vainīgs kāds cits, it sevišķi, ja ir nulle informācijas, ka tā varētu būt.
Varu pačukstēt, ka detektīvfilmas no reālās dzīves atšķiras ar to, ka reālajā dzīvē noziegumi un nelaimes notiek daudz banālāku iemeslu dēļ un pārsvarā vienkāršāk. Taču cilvēki, saskatījušies filmas un seriālus, kas būtībā ir pasaciņas, meklē pašu iedomātas sazvērestības reālās dzīves situācijās, kaut arī šo sazvērestību parasti nav.
05.11.2023 09:22 |

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Komentāros daudzi piemin šo gadījumu, ka 1:1 ir “Cris Watts case”.
Pagooglēju, kas tas ir…
05.11.2023 09:55 |

10 gadi
Reitings 8358
Reģ: 17.09.2009
Varbūt ka tiešām viņš nav pie vainas. Bet tas kā viņš runā, viņa ieraksti Twitter, šķiet ļoti aizdomīgi.
05.11.2023 10:19 |

Reitings 2359
Reģ: 19.05.2022
Mc.Queen @ 05.11.2023 09:55
Pagooglēju, kas tas ir…

Tur noslepkavoja visu ģimeni, te- vecākā meita ir dzīva.
Vēl neskaidrība. Ja meita nebija izņemta no bd, kurš viņu tur aizveda, ja māte un jaunākais bērns gulēja, kad vīrs taisījās uz darbu. Bd un darbs sākas apm vienā laikā ap 8 vai 9.
Ja, kā te saka, ka jaunākais bērns bija jau miris, tad, ko darīja māte- vīrs aiziet uz darbu, viņa kautkad pieceļās, konstatē j.bērna nāvi, aizved kautkādos vēlos laikos vec.meitu uz bd, tad atnāk mājās, meklē netā Valgundes mežus, tad iziet ar līķi no mājas, braukājās pa rajonu taksometrā ( tā policija teica, ka braukājusi), tad izdomā paņemt boltiņa mašīnu un aizbrauc uz mežu… nu, ļoti dīvaini, daudz lietas īsti neklapē kopā.
05.11.2023 10:24 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
law7 @ 05.11.2023 09:22
Ja garīgi slims, uz pašnāvību tendēts, cilvēks aizbrauc uz mežu ar savu zīdaini, maldīgi uzskatīt, ka tur vainīgs kāds cits, it sevišķi, ja ir nulle informācijas, ka tā varētu būt.
Varu pačukstēt, ka detektīvfilmas no reālās dzīves atšķiras ar to, ka reālajā dzīvē noziegumi un nelaimes notiek daudz banālāku iemeslu dēļ un pārsvarā vienkāršāk. Taču cilvēki, saskatījušies filmas un seriālus, kas būtībā ir pasaciņas, meklē pašu iedomātas sazvērestības reālās dzīves situācijās, kaut arī šo sazvērestību parasti nav.

Uz pašnāvību tendēti cilvēki nemaina drēbes, negooglējas un neīrē auto, pamosties. Un, ja atceries Justīnes lietu, beigās iztādijās trakāk kā seriālā. Seriālos policija strādā efektīvāk, tā ir vienīgā atšķirība. Savukārt noziegumi dzīvē bieži pārspēj seriālos rādīto.
05.11.2023 10:29 |

Reitings 157
Reģ: 27.11.2019
Hermesmel @ 04.11.2023 21:11
Man nav bērnu, tādēļ kāda kurai ir, var man apliecināt, vai tiešām 4 gadīgs bērns ko tādu var pateikt - Šodien pasmagi, jo vecākā māsa sāk sagremot. "Es gribēju, lai māsiņai ir pieci mēneši. bet viņa nomira un viņai nebūs". Un "māsiņa nomira, tātad es neredzēšu kā viņa izskatīsies kad izaugs"? (No tā vīra X konta)
Kā tad sanāk, ka viņš vienkārši pateica, ka mazā māsiņa vairs nav, nomira? 4 gadīgam bērnam nav vajadzīgs psihologs, lai ko tādu paziņotu netraumējot psihi? Kādēļ viņš to vispār raksta internetā? Un vispār izklausās, ka viņš tam bērniņam pats tā teicis būtu un bērniņš tikai atkārtoja viņa sacīto.
Jūs izlasījāt viņa X konta bio? Tur jau viņš pats atbild uz sabiedrības jautājumu - nu nav viņš normāls cilvēks!
Mazajai Luīzei, lai vieglas smiltiņas!

Var, var 4 gadus vecs bērns tā runāt. Kad manai meitai bija 4 gadi, visādas interesantas un dziļdomīgas frāzes teica. Ļoti iespiedusies atmiņā reize no laika, kad sapņoja, ka gribētu jaunāku māsiņu, saraudājās un, kad prasīju, kas par lietu, teica "man ir tik ļoti, ļoti bēdīgi, jo mums ģimenē nekad nebūs bēbītis".
05.11.2023 10:30 |

Reitings 25071
Reģ: 18.08.2022
Mc.Queen @ 05.11.2023 09:55
Pagooglēju, kas tas ir…

Es šo ar pieminēju,jau pirmajā lapā,tur ar čalis uzvedās,kā angli teiktu odd ,tăpat arī šajā gadījumā viss liekas nedaudz divaini…
05.11.2023 10:35 |

Reitings 753
Un kāda velna pēc tas nenormālais publicē vecākais meitas tekstus. Viņš ir Gobzema kopija, putni paurī nenormālākie, traks sociopāts. Sirdsmīlošais tētuks ar trako sievu, vai ne? Gaida aplausus un sabiedrības atzinību.
Un kur tuvākos radu, draugu viedoklis? Nav tāda? Pieņemu, ka policija ir aptaujājusi, tikai diemžēl tur nav bijis nekā publicējama, lai netraucētu izmeklēšanai.
Jau palasot vien tādus tekstus, kas no viņa iet, es ar tādu tizlu veci, kurš publiski iznes visu netīro veļu, dienu nenodzīvotu, es tādam vnk iekrautu ar kaut ko pa pauri. Savukārt depresīvu sievieti tāds mierīgi var novest līdz vājprātam.
05.11.2023 10:40 |

Reitings 25071
Reģ: 18.08.2022
Miuce @ 05.11.2023 10:40
Un kāda velna pēc tas nenormālais publicē vecākais meitas tekstus. Viņš ir Gobzema kopija, putni paurī nenormālākie, traks sociopāts. Sirdsmīlošais tētuks ar trako sievu, vai ne? Gaida aplausus un sabiedrības atzinību.
Un kur tuvākos radu, draugu viedoklis? Nav tāda? Pieņemu, ka policija ir aptaujājusi, tikai diemžēl tur nav bijis nekā publicējama, lai netraucētu izmeklēšanai.
Jau palasot vien tādus tekstus, kas no viņa iet, es ar tādu tizlu veci, kurš publiski iznes visu netīro veļu, dienu nenodzīvotu, es tādam vnk iekrautu ar kaut ko pa pauri. Savukārt depresīvu sievieti tāds mierīgi var novest līdz vājprātam.

Palasot vina tweetus var just ,ka vinam liekas ,ka visi mulki tikai vinš vienīgais gudrais,gan jau sievai palīdzēja pie tās depresijas tikt.
Nebrīnos ,ka te ar bija ienācis ,kad visus par pamulkjiem saukāja.
Un parasti cilveki ,kuru gimenēs notiek tragēdijas,pieprasa ,lai visi respektē vinu personigo space un liek mieru ,te tieši otradi visu laiku tweeeto,raksta ko otrs bērns majas saka,nez man izklausas pēc izmisuma,kad vajag pieradit,ka “ES tacu neesmu vainīgs!!”
05.11.2023 10:51 |

10 gadi
Reitings 8358
Reģ: 17.09.2009
Vēl nāk prātā, ka iespējams sieva gribējusi šķirties un vīram aizvērās jumts.
05.11.2023 10:58 |

Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
kādēļ cilvēks, kurš arī iepriekš X runāja par savu vecāko meitu nekad nerunā par zīdaini pirms visa šitā? Tas zīdainis ir vispār viņa? no malas izskatās, ka viņam dzīvē ir tikai viens bērns bijis
05.11.2023 11:27 |

Reitings 9
Reģ: 04.11.2023
Palasot foruma "detektīvu" jaunos murgus, kļūst skaidrs, ka jebkuš fakts šiem paranoiķiem šķitīs kā apstiprinājums viņu aizdomām. Piemēram, ja tēvs pauž skumjas par notikušo, tad tā viņiem šķiet liecība par labu tam, ka mēģina slēpt to, ka notikušais viņam nerūp. Ja nepauž skumjas, tad tā arī šķiet liecība par labu tam, ka viņam notikušais nerūp. Tas arī ir galvenais, ar ko atšķiras uz zināšanām balstītas hipotēzes no slimīgām iedomām - pirmās atšķirībā no pēdējām ir falsificējamas.
05.11.2023 11:27 |

Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Dipa @ 05.11.2023 11:27
Palasot foruma "detektīvu" jaunos murgus, kļūst skaidrs, ka jebkuš fakts šiem paranoiķiem šķitīs kā apstiprinājums viņu aizdomām. Piemēram, ja tēvs pauž skumjas par notikušo, tad tā viņiem šķiet liecība par labu tam, ka mēģina slēpt to, ka notikušais viņam nerūp. Ja nepauž skumjas, tad tā arī šķiet liecība par labu tam, ka viņam notikušais nerūp. Tas arī ir galvenais, ar ko atšķiras uz zināšanām balstītas hipotēzes no slimīgām iedomām - pirmās atšķirībā no pēdējām ir falsificējamas.
ne tu vienīgais gudrs kurš var piekļūt interneta vēsturei par cilvēku, viņa interesēm, darbiem, izglītībām,domām un šos faktus liek lietā konkrētajā situācijā
spožs prāts tev ir bet internetu neizdzēsīsi
05.11.2023 11:38 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023

Juri, ej labāk šito murgu vietā apstāsti, kur ir sieva, nevis nāc sev taisīt alibi.
05.11.2023 11:41 |

Reitings 1630
Reģ: 03.03.2020
Ir taču tādi gadījumi, kad viens vecāks iet bojā, itkā bērna vainas pēc, un otrs vecāks to nespēj bērnam piedot. Tas ir briesmīgi, bet tā notiek. Varbūt te arī, tēvs nebija sajūsmā par diviem bērniem, tomēr piedzima otrais un sievai sākās depresija, visa dzīve sagriezās kājām gaisā. Bērns viņam atņēma sievu, līdz ar to baigi nepārdzīvo notikušo. Kiviču Liene taču arī savā mazajā meitā saskata konkurentu, to pats Andris teica!
05.11.2023 11:56 |

Reitings 810
Reģ: 16.01.2023
Cik reizes jau Dipa šeit pateica “foruma paranoitiķi”? Neesmu paguvusi saskaitīt 😅
05.11.2023 12:32 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Dita.D @ 05.11.2023 12:32
Cik reizes jau Dipa šeit pateica “foruma paranoitiķi”? Neesmu paguvusi saskaitīt ?
Un pamuļki, tad ko te nāk?mājas,darbs,radi,vecvecāki, mazais bērns kas nupat mammu zaudējis a tetuks idiots pofigā sēž tāda situācija nonstop internetā! Pilnīgi slims
05.11.2023 13:13 |

Reitings 753

Meklē sievu, lohs, nevis dirsies sieviešu forumā.
05.11.2023 13:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits