tikai ar vienu bernu? Otrs kas darzinā neskaitās? Ja beg, tad beg ar abiem.Mc.Queen @ 04.11.2023 20:14Es galīgi nesaprotu par to, ko vīrs teica Degpunkta sižetā, ka drēbes varbūt mainījusi?
Ja cilvēks grib iet darīt pašnāvību, tad kāds sakars tur slēpties, drēbes mainīt? Man tas viss izklausās pēc bēgšanas no vardarbības ģimenē, ka grib slēpties, maskēties.
Varbūt kādai šis saliekas kopā?
Mc.Queen @ 05.11.2023 09:55Komentāros daudzi piemin šo gadījumu, ka 1:1 ir “Cris Watts case”.
Pagooglēju, kas tas ir…
law7 @ 05.11.2023 09:22Ja garīgi slims, uz pašnāvību tendēts, cilvēks aizbrauc uz mežu ar savu zīdaini, maldīgi uzskatīt, ka tur vainīgs kāds cits, it sevišķi, ja ir nulle informācijas, ka tā varētu būt.
Varu pačukstēt, ka detektīvfilmas no reālās dzīves atšķiras ar to, ka reālajā dzīvē noziegumi un nelaimes notiek daudz banālāku iemeslu dēļ un pārsvarā vienkāršāk. Taču cilvēki, saskatījušies filmas un seriālus, kas būtībā ir pasaciņas, meklē pašu iedomātas sazvērestības reālās dzīves situācijās, kaut arī šo sazvērestību parasti nav.
Hermesmel @ 04.11.2023 21:11Man nav bērnu, tādēļ kāda kurai ir, var man apliecināt, vai tiešām 4 gadīgs bērns ko tādu var pateikt - Šodien pasmagi, jo vecākā māsa sāk sagremot. "Es gribēju, lai māsiņai ir pieci mēneši. bet viņa nomira un viņai nebūs". Un "māsiņa nomira, tātad es neredzēšu kā viņa izskatīsies kad izaugs"? (No tā vīra X konta)
Kā tad sanāk, ka viņš vienkārši pateica, ka mazā māsiņa vairs nav, nomira? 4 gadīgam bērnam nav vajadzīgs psihologs, lai ko tādu paziņotu netraumējot psihi? Kādēļ viņš to vispār raksta internetā? Un vispār izklausās, ka viņš tam bērniņam pats tā teicis būtu un bērniņš tikai atkārtoja viņa sacīto.
Jūs izlasījāt viņa X konta bio? Tur jau viņš pats atbild uz sabiedrības jautājumu - nu nav viņš normāls cilvēks!
Mazajai Luīzei, lai vieglas smiltiņas!
Mc.Queen @ 05.11.2023 09:55Komentāros daudzi piemin šo gadījumu, ka 1:1 ir “Cris Watts case”.
Pagooglēju, kas tas ir…
Miuce @ 05.11.2023 10:40Un kāda velna pēc tas nenormālais publicē vecākais meitas tekstus. Viņš ir Gobzema kopija, putni paurī nenormālākie, traks sociopāts. Sirdsmīlošais tētuks ar trako sievu, vai ne? Gaida aplausus un sabiedrības atzinību.
Un kur tuvākos radu, draugu viedoklis? Nav tāda? Pieņemu, ka policija ir aptaujājusi, tikai diemžēl tur nav bijis nekā publicējama, lai netraucētu izmeklēšanai.
Jau palasot vien tādus tekstus, kas no viņa iet, es ar tādu tizlu veci, kurš publiski iznes visu netīro veļu, dienu nenodzīvotu, es tādam vnk iekrautu ar kaut ko pa pauri. Savukārt depresīvu sievieti tāds mierīgi var novest līdz vājprātam.
ne tu vienīgais gudrs kurš var piekļūt interneta vēsturei par cilvēku, viņa interesēm, darbiem, izglītībām,domām un šos faktus liek lietā konkrētajā situācijāDipa @ 05.11.2023 11:27Palasot foruma "detektīvu" jaunos murgus, kļūst skaidrs, ka jebkuš fakts šiem paranoiķiem šķitīs kā apstiprinājums viņu aizdomām. Piemēram, ja tēvs pauž skumjas par notikušo, tad tā viņiem šķiet liecība par labu tam, ka mēģina slēpt to, ka notikušais viņam nerūp. Ja nepauž skumjas, tad tā arī šķiet liecība par labu tam, ka viņam notikušais nerūp. Tas arī ir galvenais, ar ko atšķiras uz zināšanām balstītas hipotēzes no slimīgām iedomām - pirmās atšķirībā no pēdējām ir falsificējamas.
Dipa @ 05.11.2023 11:27Palasot foruma "detektīvu" jaunos murgus, kļūst skaidrs, ka jebkuš fakts šiem paranoiķiem šķitīs kā apstiprinājums viņu aizdomām. Piemēram, ja tēvs pauž skumjas par notikušo, tad tā viņiem šķiet liecība par labu tam, ka mēģina slēpt to, ka notikušais viņam nerūp. Ja nepauž skumjas, tad tā arī šķiet liecība par labu tam, ka viņam notikušais nerūp. Tas arī ir galvenais, ar ko atšķiras uz zināšanām balstītas hipotēzes no slimīgām iedomām - pirmās atšķirībā no pēdējām ir falsificējamas.
Un pamuļki, tad ko te nāk?mājas,darbs,radi,vecvecāki, mazais bērns kas nupat mammu zaudējis a tetuks idiots pofigā sēž tāda situācija nonstop internetā! Pilnīgi slimsDita.D @ 05.11.2023 12:32Cik reizes jau Dipa šeit pateica “foruma paranoitiķi”? Neesmu paguvusi saskaitīt ?
Dipa @ 05.11.2023 11:27Palasot foruma "detektīvu" jaunos murgus, kļūst skaidrs, ka jebkuš fakts šiem paranoiķiem šķitīs kā apstiprinājums viņu aizdomām. Piemēram, ja tēvs pauž skumjas par notikušo, tad tā viņiem šķiet liecība par labu tam, ka mēģina slēpt to, ka notikušais viņam nerūp. Ja nepauž skumjas, tad tā arī šķiet liecība par labu tam, ka viņam notikušais nerūp. Tas arī ir galvenais, ar ko atšķiras uz zināšanām balstītas hipotēzes no slimīgām iedomām - pirmās atšķirībā no pēdējām ir falsificējamas.