sinddyy @ 05.11.2023 00:08Būšu kaut ko palaidusi garām, bet kā tas nākas, ka zīdainīti atrada mirušu automašīnā, bet te jūs runājat, ka viņš aizbraucis uz darbu, domājot ka bērns vienkārši guļ gultiņā nekustīgs?
sinddyy @ 05.11.2023 00:08Būšu kaut ko palaidusi garām, bet kā tas nākas, ka zīdainīti atrada mirušu automašīnā, bet te jūs runājat, ka viņš aizbraucis uz darbu, domājot ka bērns vienkārši guļ gultiņā nekustīgs?
Es arī nespēju iedomāties kā var atstāt cilvēku ar zīdaini uz rokām, kurš nule kā gājis PAKĀRTIES!!! Nu wtf!Stiklaskatiens @ 05.11.2023 00:21Cik debilis ir tas vīrietis, ja sievai bija oficiāli apstiprināta pēc dzemdību depresija, tad šādu cilvēku vienu ar mazuli nedrīkst atstāt vispār, pat, ja dzer zāles. Kauns šādam vīrietim! Ko tießi nav sapratis? Nevarēja sarunāt aukli vai kādu radinieku, ja tik sirsnīgi strādā katru dienu.
Ja nu, ja nu nē! Nu tā pa vēso čalis. Runā tā it kā zinātu, ka viņas vairs nav.SantaBarbara @ 05.11.2023 00:08Citējot vīru:“Ja nu tomēr kaut kur vēl klaiņo/slēpjas un atrodat, sakiet, ka es viņu ne par ko nevainoju un atbalstīšu, lai vai kā būtu tālāk."
Es šo izlasu un man kaut kå šis teksts liekas emocionali auksts…
kristiana_i @ 05.11.2023 00:28Ja nu, ja nu nē! Nu tā pa vēso čalis. Runā tā it kā zinātu, ka viņas vairs nav.
Un sakiet lūdzu kā viņš zināja to pašu ceļu, kur sieva brauca? Tikai viņš nabadziņš nepabrauca pārsumt metrus tālāk? Nebūtu minēts, ka tā viņiem lauku māja, iemīļota pastaigu taka utt.? Reāli kkas smird.
Arahne @ 05.11.2023 01:26Man personīgi šķiet neloģisks fakts, ka viņš minēja, ka sieva vienmēr izņēma bērnu no dārziņa. Arī liktenīgajā dienā tā bija paradzēts. Taču viņš esot aizgājis uz dārziņu, kur konstatēja, ka bērnu sieva nav izņēmusi. Rodas jautājums, kāpēc viņš gāja uz dārziņu, ja zināja, ka sieva izņems? Jo apriori zināja, ka viņa vairs neizņems? Vai arī audzīte pazvanīja?
Bail vai nē, bet kaut kā neiet kopā! Un tā nebija parasta piedodiet dzērāju ģimene. Ja jau vīrs matemātiķis, tad gudrs un apveltīts ar loģisko domašanu, kas vējovairāk liek prasīt kā var atstāt zīdaini ar cilvēku, kas nulē kā gāja kārties.guccibabe @ 05.11.2023 02:29Neņemat ļaunā, bet lielākā daļa šeit tādas izmeklētājas, kā bail.?♀️?♀️?
pasado mañana @ 05.11.2023 08:02Daudz klausos arī true crime , taču te jau 97% ir secinājušas, ka virs vainīgs. Ja nu tā tomēr nav? Jūs pašas vispār esat padomājušas, cik loti šādi teksti kādu var ietekmēt? Visur vienmēr ir teikts, ka katrs cilvēks pārdzīvo/sēro citādāk. Varbūt tā tvitosana ir viņa veids kā tikt tam pāri un grib lai cilvēki zina situāciju. Nu, mazums… situācija jau tā ir bēdīga. Man personīgi neiet kopā tas kā mazulis varēja nosalt. Pēdējas naktis ir diezgan siltas novembrim. Ka arī domāju par to cik talu viņa pati ir tikusi ar kājām?! Vai netalu no tā meža ir kāda ūdenstilpne? Neesmu pazīstama ar to mežu.
Gan jau, ka policija “kādreiz” izdarīs savus darbu un būs īsta situācija zināma.
pasado mañana @ 05.11.2023 08:02Daudz klausos arī true crime , taču te jau 97% ir secinājušas, ka virs vainīgs. Ja nu tā tomēr nav? Jūs pašas vispār esat padomājušas, cik loti šādi teksti kādu var ietekmēt? Visur vienmēr ir teikts, ka katrs cilvēks pārdzīvo/sēro citādāk. Varbūt tā tvitosana ir viņa veids kā tikt tam pāri un grib lai cilvēki zina situāciju. Nu, mazums… situācija jau tā ir bēdīga. Man personīgi neiet kopā tas kā mazulis varēja nosalt. Pēdējas naktis ir diezgan siltas novembrim. Ka arī domāju par to cik talu viņa pati ir tikusi ar kājām?! Vai netalu no tā meža ir kāda ūdenstilpne? Neesmu pazīstama ar to mežu.
Gan jau, ka policija “kādreiz” izdarīs savus darbu un būs īsta situācija zināma.
Knita @ 04.11.2023 21:18Ja pirmajā brīdī šķita: šausmas. Tad tagad jo vairāk iedziļinās, jo dīvaināka tā situācija liekas.
Kaut kas tur nav tīrs..
Kaut vai tas, ka naktī nebija tik auksts. Un vai tiešām zīdainim 12stundu laikā būtu tāds iznākums?