Gardenia @ 23.11.2023 01:30Tieši tā emociju nav, varbūt zāles iedzēris? ir kaut kas cits visā pamatā. Uzskatu viņš par situācijas zina daudz vairāk, tikai tēlo uz publiku, ne tikai par izmeklēšanu, bet ir sapratne par pamatiem no kurienes tas nāk. Ķīselis un murgi pilnīgākie. Nesaku, ka viņš tieši vainīgs, bet viņš pilnīgi noteikti zina no kuras puses vējš pūš. Pat nebrīnīšos, ka tiešām pats iesaistīts, vai visu zin. Tik smieklīgi no Policijas par reģistratoriem, bet ne viena vārda kurš kuram ir brālis. Ja tā būtu publicēta info tad iespējams atrastos zinātāju un liecinieku vairāk. Viņu situācija radu būšana spēlē pat lielāku liecību kā jebkurš reģistrators.
Mare Šellija @ 23.11.2023 10:15Tikai jautājums, ko jūs domājāt par frāzejumu, kā viņš rakstīja par mazulītes bērēm? "Tas nu ir padarīts." Man pati pirmā reakcija - it kā teiktu "check!", ķeksītis ievilkts darāmajiem darbiem.
Miuce @ 23.11.2023 10:26
Vai tiešām visām nav skaidrs, ka viņam absolūti nospļauties par to visu, gan par sievu, gan par zīdaini, sieva sen bij noriebusies un zīdainis 100 gadus nebij vajadzīgs.tagad Jurcītim galvenais,lai aizver lietu un miers. Varēs dzīvot mierīgu dzīvi kā “upuris” ar bērnu, kurš bij gribēts, sociopātiski palēkāt sociālajos tīklos ik pa laikam. Ideālā dzīve, laime absolūtā. Jurcīša dzīves lielākā kļūda bij, ka nespēja kā cilvēks izšķirties ar apnikušo sievu un pieprasīt aprūpes tiesības uz bērnu, bet tā vietā iebāza savu locekli trakajā sievā un uzštellēja otru sīko, sabruku Jurcīša pasaule, un tagad mums ir purvi, beigts zīdainis, izkūpējis gaisā sievišķis,antifrīzi un Jurcīša klaigāšana sociālajos tīklos.
Mare Šellija @ 23.11.2023 10:15Tikai jautājums, ko jūs domājāt par frāzejumu, kā viņš rakstīja par mazulītes bērēm? "Tas nu ir padarīts." Man pati pirmā reakcija - it kā teiktu "check!", ķeksītis ievilkts darāmajiem darbiem.
sinddyy @ 23.11.2023 10:32
Tavs cinisms nav izmērojams, te vēl stipri var pastrīdēties, kurš tad ir lielāks sociopāts un psihopāts. Ka tik neizrādās, ka tādas kā tu.
Kāpēc tu šo neraksti x lietotne, policijai vai Ilonam Maskam?Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 12:51Labdien, dāmas.
Saspekulējušas jūs esat miljons variantu par iespējamajiem notikušā scenārijiem un es pat neizslēdzu, ka kāds no tiem ir pat reāls, bet vai jūs zinat, ka Xā (bijušajā twitterī) pateicoties Jūsu sarakstītajam darbojas vājprātīgais, kas izsaka draudus nogalināt lietotājus, to bērnus, doxo ģimenes locekļus, un raksta to, ko es spēju definēt tikai kā vājprāta murgus? Aizslēdziet topiku, vai ielieciet kaut kādu ierobežotu piekļuvi jaunajiem lietotājiem!
Kalnos @ 23.11.2023 13:00Kāpēc tu šo neraksti x lietotne, policijai vai Ilonam Maskam?
Kur to var izlasīt x?Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 13:13
Baidenam un Kamalai Harisai arī vēl uzrakstīt? Kad tu ko tādu raksti - izlasi no sākuma sev skaļi un tad padomā, ka tas izskatīsies. Savācaties, detektīves!
Lait Ļeņinam uz mauzoleju ,tava problēma Juri!!! Tak atslēdz sev to twiteri reiz...Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 13:13
Baidenam un Kamalai Harisai arī vēl uzrakstīt? Kad tu ko tādu raksti - izlasi no sākuma sev skaļi un tad padomā, ka tas izskatīsies. Savācaties, detektīves! Jūsu verbālo murgu dēļ kāds cietīs!
Sūtu šo uz policiju .Te jau slimais mūs sāk apvainot.Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 13:13
Baidenam un Kamalai Harisai arī vēl uzrakstīt? Kad tu ko tādu raksti - izlasi no sākuma sev skaļi un tad padomā, ka tas izskatīsies. Savācaties, detektīves! Jūsu verbālo murgu dēļ kāds cietīs!
Kalnos @ 23.11.2023 13:15Lait Ļeņinam uz mauzoleju ,tava problēma Juri!!! Tak atslēdz sev to twiteri reiz...
Tu šo fb, cāli, delfos un visur drukā?Jeb tikai dāmu forumā onanē?Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 13:13
NELASI JA TRIGERO JURI!! NELASI ..Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 13:16
Tu man liekas esi tik apsēsta ar to Juri, ka tu pat nespēj iedomāties, ka kāds cits Jūs te klukstes varētu kritizēt.
Tu ibio sodien ATKAL te Juri pa jaunam reģistrējies. Nu tātad meitenes Kaut ko pareizi uztrāpa ja tevi tas trigero. Diez kura te versija izrādās patiesā?Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 13:16
Tu man liekas esi tik apsēsta ar to Juri, ka tu pat nespēj iedomāties, ka kāds cits Jūs te klukstes varētu kritizēt.
Vecaislabaisitnekas @ 23.11.2023 12:51Labdien, dāmas.
Saspekulējušas jūs esat miljons variantu par iespējamajiem notikušā scenārijiem un es pat neizslēdzu, ka kāds no tiem ir pat reāls, bet vai jūs zinat, ka Xā (bijušajā twitterī) pateicoties Jūsu sarakstītajam darbojas vājprātīgais, kas izsaka draudus nogalināt lietotājus, to bērnus, doxo ģimenes locekļus, un raksta to, ko es spēju definēt tikai kā vājprāta murgus? Aizslēdziet topiku, vai ielieciet kaut kādu ierobežotu piekļuvi jaunajiem lietotājiem!