Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 90
Reģ: 11.11.2023
Gardenia @ 22.11.2023 23:37
Tieši manas domas par to antifrīzu un kādēļ tika iegādātas humpalu drēbes kuras pazuda no mājām. Protams ja var ticēt visai informācijai. Tas gadījums viss ir mistisks. Slimība jau bija iespējams, bet jāņem vērā, ka viņa ir gudra sieviete, virs vidējā līmeņa vismaz.

No kurienes info, ka šajā reizē tika ņemtas līdzi humpalu drēbes? Es lasīju, ka tās bija iepriekšēja reizē.
22.11.2023 23:43 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Kā nopratu abi fizmati, jā apkārtējiem var būt dīvaiņi un var likties savā ziņā aprobežoti, bet loģiskā domāšana tur būs daudzus līmeņus zem parasti domājošā cilvēciņa. Nav vienkārši cilvēki un cilvēcīgai saprotamai analīzei nebūs pieejami, ne saskarsmē, ne emocijās. Ar to ir jārēķinās. Lai gan viena meitene sākumā te rakstīja, ka tur nav nekāds gudrais slieksnis. Tas tikai no malas tā var izskatīties.
22.11.2023 23:45 |

Reitings 6700
Mare Šellija @ 22.11.2023 23:43

No kurienes info, ka šajā reizē tika ņemtas līdzi humpalu drēbes? Es lasīju, ka tās bija iepriekšēja reizē.
Piedod iespējams kaut ko jaucu, bet biju izlasījusi kaut kur, nav pārliecības vai Juris to rakstīja. Galvā man sēž nopirkts maiss ar drēbēm humpalās, bija pat kaut kāds apraksts, kā sapratu lai iespējams pārģērbtos pilns komplekts kurtka cepure utt. Var būt tā bija arī ieprikšējā reize. Nomurgojusi neesmu, zinātājs arī nē, bet tak figurēja kaut kur tāda info. Tu atceries?
22.11.2023 23:51 |

Reitings 90
Gardenia @ 22.11.2023 23:51
Piedod iespējams kaut ko jaucu, bet biju izlasījusi kaut kur, nav pārliecības vai Juris to rakstīja. Galvā man sēž nopirkts maiss ar drēbēm humpalās, bija pat kaut kāds apraksts, kā sapratu lai iespējams pārģērbtos pilns komplekts kurtka cepure utt. Var būt tā bija arī ieprikšējā reize. Nomurgojusi neesmu, zinātājs arī nē, bet tak figurēja kaut kur tāda info. Tu atceries?

Man atmiņā, ka to viņš teica intervijā par iepriekšējo reizi. Tāpēc šajā reizē pieņēma, ka varētu būt paņemtas citas drēbes.
22.11.2023 23:54 |

Reitings 18
Reģ: 22.11.2023
No tīri cilvēcīga viedokļa, bez jebkādas mistikas (bet no lasītā ziņās un tā vīra teiktā) - sieviete, māte, atstāj lielo meitu, atstāj mazo nomirt mašīnā, iet veikt pašnāvību, bet piedomā, kā paslēpt pēdas, tāpēc nopērk antifrīzu (kāpēc ne Ace? Hlors tak arī labi slēpjot pēdas, noņem asinis, ātri izgaro), nomaina divus auto, paķer vai nopērk maisu ar humpaldrēbēm... Nav tā, kā par daudz bezjēdzīgu darbību priekš pašnavnieka?
23.11.2023 00:00 |

Reitings 6700
Hinestra @ 23.11.2023 00:00
No tīri cilvēcīga viedokļa, bez jebkādas mistikas (bet no lasītā ziņās un tā vīra teiktā) - sieviete, māte, atstāj lielo meitu, atstāj mazo nomirt mašīnā, iet veikt pašnāvību, bet piedomā, kā paslēpt pēdas, tāpēc nopērk antifrīzu (kāpēc ne Ace? Hlors tak arī labi slēpjot pēdas, noņem asinis, ātri izgaro), nomaina divus auto, paķer vai nopērk maisu ar humpaldrēbēm... Nav tā, kā par daudz bezjēdzīgu darbību priekš pašnavnieka?
Tieši tādēl man sajūtas, ka uz tiešu pašnāvību nav nekādas loģikas vispār. Vai viņa izdzertu to antifrīzu? Kuņģis var atgrūst un nekas nesanāks, kur nu vēl tie murgi te forumā bēbim devusi dzert antifrīzu:( Manuprāt murgi. Var saindēties līdz ātrajiem, bet nez vai tā nomirt īpaši tādā nāvē! Tur viss ir nesaprotama mistika.
23.11.2023 00:14 |

Reitings 18
Reģ: 22.11.2023
Gardenia @ 23.11.2023 00:14
Tieši tādēl man sajūtas, ka uz tiešu pašnāvību nav nekādas loģikas vispār. Vai viņa izdzertu to antifrīzu? Kuņģis var atgrūst un nekas nesanāks, kur nu vēl tie murgi te forumā bēbim devusi dzert antifrīzu:( Manuprāt murgi. Var saindēties līdz ātrajiem, bet nez vai tā nomirt īpaši tādā nāvē! Tur viss ir nesaprotama mistika.

Man ir tāda sajūta, ka vīrs zina vairāk, kā stāsta. Video viņam ir nenormāli lielas acu zīlītes (ok, šoks, bērna nāve, varbūt tas). Grūdis vai sitis viņš nav, bet viennozīmīgi vai nu zina, vai nu nojauš daudz vairak. Vai arī mēģina netieši norādīt uz kaut ko.
23.11.2023 00:22 |

Reitings 90
Hinestra @ 23.11.2023 00:22

Man ir tāda sajūta, ka vīrs zina vairāk, kā stāsta. Video viņam ir nenormāli lielas acu zīlītes (ok, šoks, bērna nāve, varbūt tas). Grūdis vai sitis viņš nav, bet viennozīmīgi vai nu zina, vai nu nojauš daudz vairak. Vai arī mēģina netieši norādīt uz kaut ko.

Zina vairāk, bet turpina viņu meklēt. Tur jau no iekšējās pretrunas būtu jāsajūk prātā. Bet es Tev piekrītu. Man arī šķiet, ka viņš kaut ko zina, bet tā bilde nevelkas kopā.
Vispār viņam pēc impulsīvās jautājumu atbilžu akcijas kāds ir devis padomu, kā tviterī komunicēt, tā izskatās. Izdzēsa tās trakākās atbildes, bet nu viņš rakstīja, ka pats izdomāja, tad sācis likt emoji, sāka rakstīt/ mēģina rakstīt par savām emocijām.
23.11.2023 00:30 |

Reitings 6700
Mare Šellija @ 22.11.2023 23:33
Atslēgas punkti šajā stāstā ir eksperta atzinums par zīdaiņa nāvi (cēloni, laiku) un tas, kur fiksēts, ka Anna pirka antifrīzu (vai pirmajā izbraucienā turpat pa rajonu uz kādu DUS, vai pa ceļam uz konkrēto vietu). Ja viņa fiksēta kādā DUS netālu no Ķemeru tīreļa apvidus, tad Andrejostā viņa nav.
Varbūt kādai interesē: kad LTV tviterī publiceja Jura uzrunu Annai, lai atgriežas, tur komentāros viens cilvēks, ja nekļūdos, krieviski rakstošs, norādīja, ka Juris melo, jo izsakot apgalvojumu, ka ies uz slimnīcu, noraidoši krata galvu, tad tur parausta plecu u.c. Šī persona pievienoja epizodi no kārtējās true crime sērijas par divām meitenēm, kuras UK tika nogalinātas un par slepkavu, kurš bija pirmajās rindās, lai meitenes meklētu. Un tur cilvēki analizē šīs slepkavas interviju pēc tam, kad sākās izmeklēšana, meklēšana, proti, pievērš uzmanību ķermeņu valodai, tam, ko saka. Tajā brīdī domāju, ka joka pēc jānoskatās, jo epizode nebija gara. Un paliku mēma. Pēc tam vēlreiz noskatījos Jura uzrunu, un palika bik jocīgi. Nu tas tā, secinājumus neizdaru, vnk tas pastiprināja manas aizdomas. Ja kādai interesē, lsm.lv arī tas raksts ar tvitera ierakstu un video, attiecīgi komentāriem ir pieejams. No tās uzrunas jau no paša sākuma man ļoti jocīgi šķita, ka viņš teica, ka ies uz slimnīcu tāpat kā bija gājis uz slimīcu. A kā zināt, ka būs jāiet uz slimnīcu? Retorisks jautājums.
Nešaubīgi Juris zina daudz vairāk nekā pats izsakās. Slēpj noteikti daudz ko, bet vai tiešais slaepkava īsti neticās šajā gadījumā, izskatās ir sīks bandinieks šaha galdiņā. Ir noteikti daudz slēptās info ko Juris zina vai nojauš, bet neizpauž. Iespējams pat visu zin, bet atkost viņu būs sarežģīti, ja tiešām ir gudrs matemātiķis. Viņiem galva strādā savādāk, jā un tādi cilvēki izskatās drusku pasisti uz galvu. Vai nu arī izmntojis Gobža purvu saistībā ar A. Evertovski.
23.11.2023 00:45 |

10 gadi
Reitings 1083
Reģ: 21.10.2009
Jā, tajā intervijās un arī šī brīža tekstos twitterī viņā nav tādu emociju kā “neizpratne”, “neziņa” un “nemiers”, vispār kas tāds man nenolasās. Mani un mūs šeit visas kā svešus cilvēkus, šķiet, šī situācija dara daudz vairāk bažīgas kā viņu.
Un visur komentāros un visur, visur cilvēki skatās uz šo visu ar aizdomām. Ir tāda kolektīva neizpratne par šo situàciju. Rēzeknē nošāva uzņēmēju, tur viss +\- ir skaidrs, kaut ko gan jau nesadalīja. Justīnes lietā arī pēc sajūtām bija vairāk skaidrības. Bet te ir tāds ķīselis..
23.11.2023 01:11 |

10 gadi
Reitings 1083
Hinestra @ 22.11.2023 21:53

Es to visu redzu, kā nelaimes gadījumu. Bērnu mašīnā uz mežu ir aizvedis vīrietis. Ir kaut kas noticis Andrejsalā, varbūt kāds skandāls, kā rezultatā bērns ticis sakratīts, vai arī pēkšņās nāves sindroms. Nav viņu žmieguši vai indējuši, nejūtu slepkavību kā tādu. Sliecos domāt, ka Anna paslīdējusi un nokritusi, guvusi galvas traumu, iekritusi ūdenī. Tieši vai netieši, nezinu, tāpēc sākumā rakstīju par kamerām. Tas vīrietis palicis ar mirušu bērnu tai vietā. Kāpēc izdomājis vest uz tik tālo mežu, nezinu, tur vajag skatīties dziļāk. Depresija šeit nav pie vainas noteikti.

Intereses pēc, vai ir bijušas citas situācijas/notikumi, kad ari ko redzi? Un kā pēc tam izrādījās - biji uzķērusi vairāk pareizi vai bija tomēr kļūdas?
23.11.2023 01:24 |

Reitings 6700
hanney @ 23.11.2023 01:11
Jā, tajā intervijās un arī šī brīža tekstos twitterī viņā nav tādu emociju kā “neizpratne”, “neziņa” un “nemiers”, vispār kas tāds man nenolasās. Mani un mūs šeit visas kā svešus cilvēkus, šķiet, šī situācija dara daudz vairāk bažīgas kā viņu.
Un visur komentāros un visur, visur cilvēki skatās uz šo visu ar aizdomām. Ir tāda kolektīva neizpratne par šo situàciju. Rēzeknē nošāva uzņēmēju, tur viss +\- ir skaidrs, kaut ko gan jau nesadalīja. Justīnes lietā arī pēc sajūtām bija vairāk skaidrības. Bet te ir tāds ķīselis..
Tieši tā emociju nav, varbūt zāles iedzēris? ir kaut kas cits visā pamatā. Uzskatu viņš par situācijas zina daudz vairāk, tikai tēlo uz publiku, ne tikai par izmeklēšanu, bet ir sapratne par pamatiem no kurienes tas nāk. Ķīselis un murgi pilnīgākie. Nesaku, ka viņš tieši vainīgs, bet viņš pilnīgi noteikti zina no kuras puses vējš pūš. Pat nebrīnīšos, ka tiešām pats iesaistīts, vai visu zin. Tik smieklīgi no Policijas par reģistratoriem, bet ne viena vārda kurš kuram ir brālis. Ja tā būtu publicēta info tad iespējams atrastos zinātāju un liecinieku vairāk. Viņu situācija radu būšana spēlē pat lielāku liecību kā jebkurš reģistrators.
23.11.2023 01:30 |

10 gadi
Reitings 1083
Gardenia @ 23.11.2023 01:30
Tieši tā emociju nav, varbūt zāles iedzēris? ir kaut kas cits visā pamatā. Uzskatu viņš par situācijas zina daudz vairāk, tikai tēlo uz publiku, ne tikai par izmeklēšanu, bet ir sapratne par pamatiem no kurienes tas nāk. Ķīselis un murgi pilnīgākie. Nesaku, ka viņš tieši vainīgs, bet viņš pilnīgi noteikti zina no kuras puses vējš pūš. Pat nebrīnīšos, ka tiešām pats iesaistīts, vai visu zin. Tik smieklīgi no Policijas par reģistratoriem, bet ne viena vārda kurš kuram ir brālis. Ja tā būtu publicēta info tad iespējams atrastos zinātāju un liecinieku vairāk. Viņu situācija radu būšana spēlē pat lielāku liecību kā jebkurš reģistrators.

Jā.. fizmati un Itšņiki ir kā likums no citas dimensijas un dīvaini. BET tādiem cilvēkiem kā reiz šāda situācija, kurā ir kaut kas nezināms, būtu jārada stresu, vismaz minimālu kaut kādā veidā. Cilvēkiem, kuri mīl atbildes un zināt, neziņa rada trauksmi. Te es to vispār nekur nevienā viņa izpausmē neredzu. Nemaz nerunājot, ka tie it kā ir 2 tuvākie cilvēki, kas iesaistīti traģiskā situācijā un no dzīves pazuduši. Vai nu viņam tiešām visa dzīve liekas kā datorspēle, vai arī viņš visu zina.
Es arī neņemos spriest bez vairāk info, kurš ko kā un kāpēc.. bet te ir viss ļoti dīvains.
Un ļoti ceru, ka vecākā māsiņa tiks aizvesta parunāt pie psihologa, uz kādām terapijām, jo es nezinu, vai viņš tiešām pratīs atrast īstos vārdus.. ko par mammu meitiņai teikt? Ka atnāks? Ka aizgājusi? Ka varbut atgriezīsies?
23.11.2023 01:41 |

Reitings 6700
Hinestra @ 23.11.2023 00:22

Ja norādīt viņš iespējam grib uz kaut ko, tad mēs esam devušas lielus pavedienus. Noteikti uz to ko iespējams izteikties nevar un negrib, bet sajūtas, ka viņš visu zin vai saprot. Lai mazajai Luīzei viegla augšāmcelšanās un miers paradīzē.
23.11.2023 01:53 |

Reitings 6700
hanney @ 23.11.2023 01:41

Jā.. fizmati un Itšņiki ir kā likums no citas dimensijas un dīvaini. BET tādiem cilvēkiem kā reiz šāda situācija, kurā ir kaut kas nezināms, būtu jārada stresu, vismaz minimālu kaut kādā veidā. Cilvēkiem, kuri mīl atbildes un zināt, neziņa rada trauksmi. Te es to vispār nekur nevienā viņa izpausmē neredzu. Nemaz nerunājot, ka tie it kā ir 2 tuvākie cilvēki, kas iesaistīti traģiskā situācijā un no dzīves pazuduši. Vai nu viņam tiešām visa dzīve liekas kā datorspēle, vai arī viņš visu zina.
Es arī neņemos spriest bez vairāk info, kurš ko kā un kāpēc.. bet te ir viss ļoti dīvains.
Un ļoti ceru, ka vecākā māsiņa tiks aizvesta parunāt pie psihologa, uz kādām terapijām, jo es nezinu, vai viņš tiešām pratīs atrast īstos vārdus.. ko par mammu meitiņai teikt? Ka atnāks? Ka aizgājusi? Ka varbut atgriezīsies?
visdrīzākais viss būs miglā tīts.
Tā arī paliks.
23.11.2023 02:32 |

Reitings 532
Reģ: 02.03.2023
Varbūt no sākta gala bija paredzēts, ka Juris vakarā aizbrauks savākt bērnu no mašīnas.
Tikai nevarēja atrast to mašīnu, vai atvērt ,vai vēl ko.
Nu neticu, ka Anna vienkārši atstāja mazo mašīnā bada nāvei.
23.11.2023 08:47 |

Reitings 1215
Reģ: 19.10.2023
Hinestra @ 23.11.2023 00:00

Te acīmredzami ir iesaistīta kāda trešā persona. Ja vien tas viss, ko par šo traģēdiju rakstīja presē, ir patiesība. Par izmantotajām BOLT mašīnām, antifrīzu...
23.11.2023 09:37 |

Reitings 1215
Reģ: 19.10.2023
chihiro @ 22.11.2023 23:37

Es redzēju pierādījumus arī pati savām acīm grupās, bet tur jau nesēž slepkavas, ņemot vērā, ka tās grupas viegli atrast un summas nebija pārāk lielas. Vienīgais tiešām pabaidīja un pārcentās. Vai varbūt papildus tam bija citi parādi nopietnākiem cilvēkiem.
Laikam no policijas, radiniekiem tur jaunu ziņu nav.

Visticamāk, ka Helviju "novāca" narkokartelis, bet tik profesionāli, ka ķermenis joprojām nav atrasts. Vai arī bija otra versija, ka Helvijs narkotiku un psihotropo medikamentu iedarbībā tonakt pats ir iekritis Daugavā. Bija liecinieki no spēļu zāles, kas detalizēti aprakstīja FB viņa stāvokli pirms pazušanas, un tas bija reāli nelāgs.
23.11.2023 09:40 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Līķus aprok vai noslīcina pilnīgākie idioti/psihopāti, jo agrāk vai vēlāk tie līķi “uzpeld”. Tāds, kurš gribēs veikt ideālo slepkavību, atradīs veidu, kā pilnībā iznīcināt līķi.
23.11.2023 10:05 |

Reitings 90
hanney @ 23.11.2023 01:11

Noteikti viens no iemesliem, kāpec ķīselis, jo praktiski visu pieejamo info ir sniedzis Juris. Un tur jau var būt eleganti meli sajaukti ar patiesību. Iespējams tāpēc policija pilnībā klusē.
23.11.2023 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits