Hinestra @ 22.11.2023 22:35
tas tak jāredz dzīvē, pēc bildes nevar pateikt vai zvērs nograuzis, vai pirkstiem nolauzts, vai nazi nogriezts.
Gardenia @ 22.11.2023 22:49Prieks, ka Jums ir drosme to atzīt savas spējas. šajā gadījumā gan jau svarīgs jebkurš viedoklis.
Hinestra @ 22.11.2023 22:54
Ja godīgi, tad neko nedomāju. Es nevaru saprast, no kurienes tā infa parādījās. Viss, ko es rakstu, es varu atrast vienīgi izliktajās bildēs, un tajā, ko sajutu esot uz vietas Ķemeru purvā. Lai skatītos dziļāk ir vajadzīgas kādas lietas, kas ir bijušas tajā vietā tajā laikā - mazulītes mantiņa, piemēram. Kad Anna pirka to antifrīzu, kāds viņu ir redzējis, ka to ir darījusi tieši viņa?
Tos ziedos uz mazās kapiņa jau varat redzēt Jura Twiterī tas ne uz ko nevedina? Neuzbāžos, bet būtu interesant tieši Jūsu skatījums:)Hinestra @ 22.11.2023 22:54
Ja godīgi, tad neko nedomāju. Es nevaru saprast, no kurienes tā infa parādījās. Viss, ko es rakstu, es varu atrast vienīgi izliktajās bildēs, un tajā, ko sajutu esot uz vietas Ķemeru purvā. Lai skatītos dziļāk ir vajadzīgas kādas lietas, kas ir bijušas tajā vietā tajā laikā - mazulītes mantiņa, piemēram. Kad Anna pirka to antifrīzu, kāds viņu ir redzējis, ka to ir darījusi tieši viņa?
Paldies par info to tiešām nezināju.Interesanta sieviete @ 22.11.2023 22:50depresijas diagnozei nemaz nav tik viegli sasniedzamu zāļu, ar ko nobendēties. Algoritmā antidepresanti, garastāvokļa stabilizators un antipsihotiķis. Tās nav tik stiprs zāles. Miedzenes vairs neizraksta
Bet ja mazo baro ar krūti tad kā? nez vai arī baroja, bet viņai tikai 4 mēneši.Interesanta sieviete @ 22.11.2023 22:50depresijas diagnozei nemaz nav tik viegli sasniedzamu zāļu, ar ko nobendēties. Algoritmā antidepresanti, garastāvokļa stabilizators un antipsihotiķis. Tās nav tik stiprs zāles. Miedzenes vairs neizraksta
Gardenia @ 22.11.2023 22:40Man bildēs izskatās vairāk nogriezts, stirnu pēdas nav redzmas, ziedi neapēsti. tas šķiet dīvaini, iespējams tikai man vienai?
Liels Jums paldies par info kā zinātājai:)bru @ 22.11.2023 23:06
Jaunciema kapos tā ir normāla parādība-tur visu laiku stirnas un zvēri tā dara. Tam var nepiegriest vērību, jo tiešām apēd ziedu galviņas un paliek tikai kāti.
Antena @ 22.11.2023 22:38
Ko jūs domājat par to antifrīza pudeli? Priekš kam Annai tā bija vajadzīga?
Patiess Liels paldies Jums par savu viedokli mums visiem zināšanai.magdalena333 @ 22.11.2023 23:11Mans un tikai mans viedoklis. Sieviete izdarīja pašnāvību, nav te iesaistīti narkokarteļi un, kas tik vēl ne. Pēcdzemdību depresija ir īsta, kad aiziet pilnīgi ciet šie cilvēki ir neprognozējami, viņi ir spējīgi izdarīt visdažādākās lietas, visbiežāk tas ir prāta aptumsuma stāvoklī, kad paši sevi nespēj kontrolēt. Diemžēl mentālā slimības ir drausmīgi traģiskas, un veseliem to nesaprast. Jau iepriekš teicu, ka ir pieredze ar cilvēkiem, kam ir depresija, diemžēl arī jauna sieviete izdarīja pašnāvību (arī it kā “tikai” pēcdzemdību depresija), otra jau vairākas reizes mēģinājusi taisīt, bet ir paveicies, ka izglābta, kad nav afekta stāvoklī, tad saka, ka mirt jau nevēlas, bet, kad ir šis afekta stāvoklis, tad liekas, ka tā ir kā vienīgā iespēja. Ticu, ka Annu atradis, kādu dienu, un jā, vienā no man zināmiem gadījumiem sieviete 2x veica ar kājām ļoti lielu attālumu (vairākas stundas) uz vietu kur viņaprāt tas ir jāizdara. Mums tuviem cilvēkiem tas liekas prātam neaptverami, bet tas ir fakts. Un ne vienmēr pašnāvnieks to darīs tur pat pie blakus koka vai izlēma pa tuvāko esošo koku.
Varu tikai ieteikt, nepaliekam vienaldzigi, ja manām, ka kādam tuviniekam vai paziņai varētu būt kāda no mentālām saslimšanām. Tas nav viegli, arī līdzcilvēkiem, bet ir vēl grūtāk, ja tā cilvēka vairs nav. Ja Juris tiešām mīlēja savu sievu, ja viņā ir kaut kāda empātija, tad varu saderēt, ka viņš sev tagad pārmet, ka nepalīdzēja viņai vairāk, ka neatbalstīja viņu vairāk, neuzklausīja varbūt, tad būtu bijis citādi…Tagad, diemžēl, ir par vēlu!
Vilmara @ 22.11.2023 21:10
Nav atrasts. Ķengaraga telegram grupā savācās brīvprātīgie un pa pamestām būvēm meklēja citur rajonā, bet diemžēl neko neatrada. Pats viņš it kā izgaisa tajā naktī promenādē, nekādu pavedienu...
Par narkotikām bija skaidrs jau no sākuma kuri paspēja izlasīt kādus komentārus. Iespējams pazudināja citiem par biedu, ja viņš to lietoja nez vai pietika pašam prāta un naudas kaut kur pazust mierīgai dzīvei, citā zemē. Es tā domāju.chihiro @ 22.11.2023 23:24
Helvijs bija uzmetis cilvēkus, kas pārdeva narkotikas, un bija viņiem pārādā. Telegram narkotiku grupās bija pierādījumi. Summas, cik atceros, nebija lielas, bet tas bija tikai tas, ko rādīja publiski un, ja reiz bija šāda aizraušanās, pārdevēju krāpšana un parādi, tikpat labi varēja būt vēl citi parādi un nepatikšanas. Kas tālāk notika, protams, nav zināms, bet domāju kāda saistība tur ir- vai pats izdomāja bēgt neatskatoties un šobrīd atrodas kaut kur citur vai kāds viņu pabaidīja un nejauši nogalināja un tad nobijies noslēpa. Protams, radinieki FB un citur dzēsa tos komentārus un atteicās ticēt tam, ka narkotikas pie vainas.
Hinestra @ 22.11.2023 21:53
Es to visu redzu, kā nelaimes gadījumu. Bērnu mašīnā uz mežu ir aizvedis vīrietis. Ir kaut kas noticis Andrejsalā, varbūt kāds skandāls, kā rezultatā bērns ticis sakratīts, vai arī pēkšņās nāves sindroms. Nav viņu žmieguši vai indējuši, nejūtu slepkavību kā tādu. Sliecos domāt, ka Anna paslīdējusi un nokritusi, guvusi galvas traumu, iekritusi ūdenī. Tieši vai netieši, nezinu, tāpēc sākumā rakstīju par kamerām. Tas vīrietis palicis ar mirušu bērnu tai vietā. Kāpēc izdomājis vest uz tik tālo mežu, nezinu, tur vajag skatīties dziļāk. Depresija šeit nav pie vainas noteikti.
Tieši manas domas par to antifrīzu un kādēļ tika iegādātas humpalu drēbes kuras pazuda no mājām. Protams ja var ticēt visai informācijai. Tas gadījums viss ir mistisks. Slimība jau bija iespējams, bet jāņem vērā, ka viņa ir gudra sieviete, virs vidējā līmeņa vismaz.Vilmara @ 22.11.2023 23:13
Uzskatu, ka antifrīzu varēja izmantot kādu pēdu slēpšanai. Tomēr spēcīgs šķidrums ar stipru smaku.
Gardenia @ 22.11.2023 23:31Par narkotikām bija skaidrs jau no sākuma kuri paspēja izlasīt kādus komentārus. Iespējams pazudināja citiem par biedu, ja viņš to lietoja nez vai pietika pašam prāta un naudas kaut kur pazust mierīgai dzīvei, citā zemē. Es tā domāju.
Gardenia @ 22.11.2023 22:19Kāda bija lasījusi Jura tik toku kur rozēm galvas nogrieztas un redzējušas fotogrāfijas? "Varbūt stirnas nokodušas" ? Izskatās, gan vairāk nogrieztas un stirnu pēdas būtu redzamas.
Viņš uzdeva jautājumu: Šito cūcību stirnas dara vai kas?
Manuprāt tur redzami griezumi ne kodumi un rožu galvas stirnu apēstas nav.
Man tas tulkojās tā, ka ja kaut kas netiks izdarīts, vai kāds neaizvēries var sekot nogrieztas galvas.
Hinestra @ 22.11.2023 22:10
ja par mājieniem no manas puses, tad es nedodu majienus, es rakstu to, ko redzu. Es mierīgi varu kļūdīties savos redzējumos, jo, kā jau iepriekš minēju, neesmu praktizējosš ekstrasenss. Man ir bijušas arī kļūdas vīzijās.