Gardenia @ 22.11.2023 21:08Pazudis it kā rakstīja promenādes rajonā un tur esot kameras. Protams mums ir tikai spekulācijas un subjektīvas domas par visu šo, bet tas puisis kā noprotams nav atrasts.
Pilnībā piekrītu un neticu šajā gadījumā par sakritībām nekādā gadījumā. Ja iesaistīts narko kartelis visi gali būs ūdeņos tāpat kā ar Kokneses kokaīna kravu kokzāģētavā. Piedevām mistiski pazuda viens no direktoriņiem rīkotājiem.Vilmara @ 22.11.2023 21:08
Nezinu, kā šobrīd strādā izmeklētāji, bet tāda sakritība kā Evertovsku ģimenes locekļi, bērna nāve, sievietes pazušana un purvs, ir kaut kāda nenormāla sakritība. Un pilnīgi noteikti Gobzim tas viss tā nejauši instagramā "rakstījās", bet viņš pat nenojauta, ka tādi notikumi vispār ir iespējami. It kā caur viņu kāds cits būtu diktējis tos viņa jokainos tekstus un zākāšanos par purvu, bet fināls drausmīgs.
Diemžēl:(Vilmara @ 22.11.2023 21:10
Nav atrasts. Ķengaraga telegram grupā savācās brīvprātīgie un pa pamestām būvēm meklēja citur rajonā, bet diemžēl neko neatrada. Pats viņš it kā izgaisa tajā naktī promenādē, nekādu pavedienu...
Gardenia @ 22.11.2023 21:14Pilnībā piekrītu un neticu šajā gadījumā par sakritībām nekādā gadījumā. Ja iesaistīts narko kartelis visi gali būs ūdeņos tāpat kā ar Kokneses kokaīna kravu kokzāģētavā. Piedevām mistiski pazuda viens no direktoriņiem rīkotājiem.
Man gan šķiet visvieglākais bija tikt pie Annas iespējams, atkārtoju tikai mans subjektīvs viedoklis. Juri ar Annu iespējams paņēma pabaidīšanai, no viņa ņemt nav ko, bet A. Evertovskim viens no ienesīgākajiem biznesā LV, nez vai beigts Agris izdētu kādu zelta oliņu. Kas zina var būt būs kāda biznesa sadale nākotnē. Piedevām uz sitienu vēl Gobzis pirmo reizi dzīvē aizvēries. Es jau sen teicu, Gobzis ar mēmo dziesmu ir pārbijies kā nekad dzīvē. Sākumā domāju no policijas, tagad aizdomas no kaut kā pamatīgāka.Vilmara @ 22.11.2023 21:18
Nu ja narkokarteļa tīklu tracināja Gobža atklāsmes instagramā, lai atriebtos Agrim, tad jau loģiskāk būtu ņemt pie dziesmas pašu Agri, nevis viņa brāļa ģimeni... Vai arī kartelis vislabākajās mafijas tradīcijās deva mājienu Agrim - nokārto beidzot jautājumu ar Gobzemu, citādi nākošais būsi tu un tava ģimene... Citādi grūti izskaidrot tādas sakritības.
Gardenia @ 22.11.2023 21:46Vai drosmīgās Dievietes miss Mārplas un mr. Puaro būs gatavi nobalsot par savu viedokli.
- Sarkanais īkšķis uz leju, šis gadījums saistīts Jūsu skatījumā ar Annas slimību un ģimenes iekšējām problēmām ar vīru bērniem, depresiju
vai
+ Zaļais īkšis uz augšu apstākļu sakritība ar Evertovskiem, Gobzi, viņa purvu, kokaīnu un citām iespējāmām pusēm un lietām?
Mums tomēr tiem slepkavniekiem ir izdoma, ja kāds, kāda atcerās Bunkusa slepkavību. Tur bija labs fantāzijas lidojums. Nošaut blakus galvenajai policijas ēkai Aizsaules ielā! Auto ar kuru tika izdarīta slepkavība nodedzināja tur pat blakus Varoņu ielā. Neticu, ka tā bija sagadīšanās tā Varoņu iela bija ļoti rūpīgi noteikti ieplānota.Vilmara @ 22.11.2023 21:18
Nu ja narkokarteļa tīklu tracināja Gobža atklāsmes instagramā, lai atriebtos Agrim, tad jau loģiskāk būtu ņemt pie dziesmas pašu Agri, nevis viņa brāļa ģimeni... Vai arī kartelis vislabākajās mafijas tradīcijās deva mājienu Agrim - nokārto beidzot jautājumu ar Gobzemu, citādi nākošais būsi tu un tava ģimene... Citādi grūti izskaidrot tādas sakritības.
Pārāk daudz mājienu lai tas būtu pavisam parasts nelaimes gadījums, tiešām pārāk daudz. Evertovski, Gobzis,bērns, purvs uc. Drīzāk viss plānots un viss tā arī paliks aizmirstībā un nebūtībā iespējams. Mūsu izdomātie izmeklēšanas rezultāti paliks tikai starp mums.Hinestra @ 22.11.2023 21:53
Es to visu redzu, kā nelaimes gadījumu. Bērnu mašīnā uz mežu ir aizvedis vīrietis. Ir kaut kas noticis Andrejsalā, varbūt kāds skandāls, kā rezultatā bērns ticis sakratīts, vai arī pēkšņās nāves sindroms. Nav viņu žmieguši vai indējuši, nejūtu slepkavību kā tādu. Sliecos domāt, ka Anna paslīdējusi un nokritusi, guvusi galvas traumu, iekritusi ūdenī. Tieši vai netieši, nezinu, tāpēc sākumā rakstīju par kamerām. Tas vīrietis palicis ar mirušu bērnu tai vietā. Kāpēc izdomājis vest uz tik tālo mežu, nezinu, tur vajag skatīties dziļāk. Depresija šeit nav pie vainas noteikti.
Gardenia @ 22.11.2023 22:06Pārāk daudz mājienu lai tas būtu pavisam parasts nelaimes gadījums, tiešām pārāk daudz. Evertovski, Gobzis,bērns, purvs uc. Drīzāk viss plānots un viss tā arī paliks aizmirstībā un nebūtībā iespējams. Mūsu izdomātie izmeklēšanas rezultāti paliks tikai starp mums.
Es neesmu ekstrasenss, vienkārši izsmadzeņoju visus faktus un salieku kopā, no iespējamās informācijas kur nevar izslēgt nevienu faktu. Ar darba pieredzi policijā. Kā visu laiku minu tikai mans subjektīvs vidoklis.Hinestra @ 22.11.2023 22:10
ja par mājieniem no manas puses, tad es nedodu majienus, es rakstu to, ko redzu. Es mierīgi varu kļūdīties savos redzējumos, jo, kā jau iepriekš minēju, neesmu praktizējosš ekstrasenss. Man ir bijušas arī kļūdas vīzijās.
Gardenia @ 22.11.2023 22:28Izsakiet lūdzu savu viedokli par tiem ziediem?
Hinestra @ 22.11.2023 22:10
ja par mājieniem no manas puses, tad es nedodu majienus, es rakstu to, ko redzu. Es mierīgi varu kļūdīties savos redzējumos, jo, kā jau iepriekš minēju, neesmu praktizējosš ekstrasenss. Man ir bijušas arī kļūdas vīzijās.
Man bildēs izskatās vairāk nogriezts, stirnu pēdas nav redzmas, ziedi neapēsti. tas šķiet dīvaini, iespējams tikai man vienai?Hinestra @ 22.11.2023 22:35
tas tak jāredz dzīvē, pēc bildes nevar pateikt vai zvērs nograuzis, vai pirkstiem nolauzts, vai nazi nogriezts.
Mn tas arī būtu interesanti. Neticās, ka ar to gribēja indēties. Tāpat interesē vai mazo baroja ar krūti, ja dzēra zāles? Vai dzēra, zāles? Domājams ar viņas zālēm mazo barot nedrīkst nekādā gadījumā. Zāļu dzeršana un barošana nekur nav apspriesta un zināma. Manuprāt plikai pašnāvībai viņai būtu kaudze viegli sasniedzamu zāļu ar kur;am aizmigt mierā, bez mokam. Ja tiešām baroja un lietoja zāles bēbim ar pienu pietika līdz tādam rezultātam.Antena @ 22.11.2023 22:38
Ko jūs domājat par to antifrīza pudeli? Priekš kam Annai tā bija vajadzīga?
Prieks, ka Jums ir drosme to atzīt savas spējas. šajā gadījumā gan jau svarīgs jebkurš viedoklis.Hinestra @ 22.11.2023 22:10
depresijas diagnozei nemaz nav tik viegli sasniedzamu zāļu, ar ko nobendēties. Algoritmā antidepresanti, garastāvokļa stabilizators un antipsihotiķis. Tās nav tik stiprs zāles. Miedzenes vairs neizrakstaGardenia @ 22.11.2023 22:45Mn tas arī būtu interesanti. Neticās, ka ar to gribēja indēties. Tāpat interesē vai mazo baroja ar krūti, ja dzēra zāles? Vai dzēra, zāles? Domājams ar viņas zālēm mazo barot nedrīkst nekādā gadījumā. Zāļu dzeršana un barošana nekur nav apspriesta un zināma. Manuprāt plikai pašnāvībai viņai būtu kaudze viegli sasniedzamu zāļu ar kur;am aizmigt mierā, bez mokam. Ja tiešām baroja un lietoja zāles bēbim ar pienu pietika līdz tādam rezultātam.