Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 34
Reģ: 07.11.2023
hanney @ 22.11.2023 17:25

Pasaka ta pasaka, bet tieši tikpat iespējama kā visas pārējās.
Ceru, ka policija dos kādu jaunāku info.
Justīnes lietā, manuprāt, arī bija klusums, un pēc mēneša atradās.

Policija arī lidz šim nav sniegusi nekādu informāciju, jo tas nav izmeklēšanas interesēs. Taisni otrādi, informāciju viņi mēģina ievākt no tautas. Respektīvi, meklē videoreģistratoru ierakstus utt.. Bez tam, izskatās, ka policija ir par visiem 100% pārliecināta, ka Anna jāmeklē tieši Valgundē un nekur citur. Pretējā gadījumā, diezvai būtu organizējuši tik vērienīgu meklēšanu ar suņiem, droniem, helikopteriem un brīvprātīgajiem. Varbūt, ka viss jau sen ir zināms un tiek vākti pierādījumi. Un, ja vien aiz tā nestāv liela nauda, tad atrisinājums šai lietai gaidāms pavisam drīz.
22.11.2023 19:07 |

10 gadi
Reitings 1083
Reģ: 21.10.2009
Gardenia @ 22.11.2023 19:07
Mašīnai logu nav nemaz tik viegli izdauzīt mežā jo nav jau ar ko.

Ja? Iespējams.. neesmu to mēģinājusi 🫣
Filmās parasti ar elkoni kaut kā izsit, bet kā ir realitātē, tiesam nezinu.
22.11.2023 19:09 |

10 gadi
Reitings 1083
Reģ: 21.10.2009
Un vēl, es saprotu, ka par izmeklēšanas lietām daudz ko nevar stāstīt, bet es ļoti ceru, ka kaut kādā brīdī policija nokomentēs, vai depresija ir bijusi arsta apstirpinata un vai ir tiesam piefiksēts ieprieksejais pašnāvības mēģinājums. Jo arī par to runajot - varmāka tiesam savu vardarbību var piespiest upuri instancēm traktēt kā pašnāvības mēģinājumu. Tā teikt “pati gribēja iekrist upē”, bet tikpat labi kāds viņu tur iegrūda, un upurim pēc tam ir vienkārši bail teikt ko citu, zinot, cik neadekvāts varmāka var būt, kad ir saniknots.
22.11.2023 19:15 |

Reitings 90
Reģ: 11.11.2023
hanney @ 22.11.2023 19:15
Un vēl, es saprotu, ka par izmeklēšanas lietām daudz ko nevar stāstīt, bet es ļoti ceru, ka kaut kādā brīdī policija nokomentēs, vai depresija ir bijusi arsta apstirpinata un vai ir tiesam piefiksēts ieprieksejais pašnāvības mēģinājums. Jo arī par to runajot - varmāka tiesam savu vardarbību var piespiest upuri instancēm traktēt kā pašnāvības mēģinājumu. Tā teikt “pati gribēja iekrist upē”, bet tikpat labi kāds viņu tur iegrūda, un upurim pēc tam ir vienkārši bail teikt ko citu, zinot, cik neadekvāts varmāka var būt, kad ir saniknots.

Policija nekad neko tādu nekomentēs.
22.11.2023 19:20 |

Reitings 1215
Reģ: 19.10.2023
MartaElza @ 22.11.2023 18:40

Tie ekstrasensi un gaišreģi ir pilnīgs fufelis, viņi pasaka to, ko vēlies dzirdēt. Man viena pazīstama meitene pirms vairākiem gadiem pazuda. Vecāki arī esot skrējuši pie ekstrasensiem un vēl nez kur, visi kā viens teikuši, ka nav vairs dzīva vai arī ir ārzemēs. Meitene pēc nedēļas atradās sveika un vesela un nekādās ārzemēs nebija bijusi.

Ne gluži. Ļoti maz, bet ir Latvijā tiešām labi gaišreģi un dziednieki, kuri nav slaveni presē, bet pie kuriem nokļūst caur privātiem kontaktiem. Personīgi pārliecinājos, ka var specifiskas prognozes diezgan precīzi piepildīties pēc vairākiem gadiem. Tās nevarēja psiholoģiski sacerēt :) Bet ne vienmēr gaišreģis saņem precīzu informāciju par prasīto situāciju, citreiz bloks priekšā vai neredz neko. Pašai reizēm nostrādā 6.sajūta, kad pieslēdzos publiskām krimināllietām, vispārīgi var nojaust, vai noticis noziegums vai nelaimes gadījums. Konkrēti šajā gadījumā piekrītu tiem, kuri jūt, ka Anna ir pilnīgi citā vietā, ne tur, kur mašīna atrasta. Taču par to, kā mašīna ar zīdaini tur nokļuva, diemžēl tumša bilde.
22.11.2023 19:20 |

Reitings 18
Reģ: 22.11.2023
22.11.2023 19:28 |

Reitings 18
https://failiem.lv/f/gpfyxeq6ft tā redzams?
22.11.2023 19:28 |

Reitings 18
https://failiem.lv/f/gpfyxeq6ft
22.11.2023 19:29 |

Reitings 1829
Reģ: 25.01.2023
hanney @ 22.11.2023 19:09

Ja? Iespējams.. neesmu to mēģinājusi ?
stikli ir stipri ,ar roku kads makans virietis izsitis
22.11.2023 19:32 |

Reitings 1215
Hinestra @ 22.11.2023 19:28
https://failiem.lv/f/gpfyxeq6ft tā redzams?

Ir redzams. Vai vīzija ir, ka tur ir noslīcinājusies vai ka tur ķermenis varētu būt?
No google map datiem izriet, ka tā ir slēgtā Rīgas brīvostas teritorijas daļa, jo nofilmētie publiskie piekļūšanas ceļi beidzas krietni pirms, līdz ar Birstalu ielu. Pieļauju, ka zinoši cilvēki ar kājām turp var nokļūt jebkurā laikā. Un, iespējams, arī iebraukt dziļāk teritorijā, kur noliktavas.
22.11.2023 20:01 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
hanney @ 22.11.2023 19:09

Ja? Iespējams.. neesmu to mēģinājusi ?
Tiešām nav tik vienkārši, nezinu vai visām (īpaši ja stikli oriģinālie ne ķīnas krutka). Sieviete ar roku vai kāju to nevar, arī ar malkas pagali. Vajag kādu āmuru. Nav tā, ka braucot ar mazu akmentiņu var izsist, tur noteikti citi fizikas likumi. Man paziņas mežā sēņojot vai ogojot atslēgas autiņā aizmirsa, nomocījās kamēr atrada palīdzību.
22.11.2023 20:03 |

Reitings 556
Reģ: 07.04.2022
Vilmara @ 22.11.2023 19:20

Ne gluži. Ļoti maz, bet ir Latvijā tiešām labi gaišreģi un dziednieki, kuri nav slaveni presē, bet pie kuriem nokļūst caur privātiem kontaktiem. Personīgi pārliecinājos, ka var specifiskas prognozes diezgan precīzi piepildīties pēc vairākiem gadiem. Tās nevarēja psiholoģiski sacerēt :) Bet ne vienmēr gaišreģis saņem precīzu informāciju par prasīto situāciju, citreiz bloks priekšā vai neredz neko. Pašai reizēm nostrādā 6.sajūta, kad pieslēdzos publiskām krimināllietām, vispārīgi var nojaust, vai noticis noziegums vai nelaimes gadījums. Konkrēti šajā gadījumā piekrītu tiem, kuri jūt, ka Anna ir pilnīgi citā vietā, ne tur, kur mašīna atrasta. Taču par to, kā mašīna ar zīdaini tur nokļuva, diemžēl tumša bilde.

Nu šis ir fufelis, ja pēc vairākiem gadiem meklē sakritību ar gaišreģa reiz teikto. Domā, tas nenotiktu arī bez gaišreģa teiktā? Un tikpat labi varēja nenotikt. Man gan liekas, ka šie visi lētticīgie cilvēki paši sasaista teikto ar jebkuru savas dzīves pavērsienu un tad tik uzticami māj ar galvu, kāds gan labs pareģis. ;))))) Gaišreģis, pareģis ir nekas cits kā vienkārši labs cilvēka pazinējs, labi spēj izšķetināt to, kas tev pašam uztrauc, labi spēj reāli domāt ar galvu un izteikt diezgan pareizus pieņēmumus, tieši tāpēc un "piepildās". Lētticīgi cilvēki ir vienkārši stulbi, lai paši līdz tam aizdomātos, bet izstāsti savu problēmu jebkuram gudram vai viedam cilvēkam, viņš būs arī tieši tas pats "gaišreģis", tikai sevi tā nekad nesauks, jo netaisa biznesu uz tādiem pamuļkiem.
22.11.2023 20:23 |

Reitings 18
Vilmara @ 22.11.2023 20:01

Ir redzams. Vai vīzija ir, ka tur ir noslīcinājusies vai ka tur ķermenis varētu būt?
No google map datiem izriet, ka tā ir slēgtā Rīgas brīvostas teritorijas daļa, jo nofilmētie publiskie piekļūšanas ceļi beidzas krietni pirms, līdz ar Birstalu ielu. Pieļauju, ka zinoši cilvēki ar kājām turp var nokļūt jebkurā laikā. Un, iespējams, arī iebraukt dziļāk teritorijā, kur noliktavas.

Vīzija, ka tur varētu būt ķermenis. Nezinu, sajūta tāda, ka Andrejostas rajonā ir noticis kaut kas, kā rezultatā miris mazulis un pati Anna tikusi ūdenī. Ok, man ir vairākas versijas. Bet, es nevaru pierādīt, ka viss tā arī ir bijis.
22.11.2023 20:36 |

Reitings 6700
Kenty @ 22.11.2023 19:32
stikli ir stipri ,ar roku kads makans virietis izsitis
Ja nu viņa pati bija mežā kur ķert to makano vīrieti? Nezinu vai ar roku arī var, es 2x uz Jurmalas šosejas esmu putnu logā noķērusi uz 100-110 km stundā un stiklam nekas paldies Dievam. Tikai putna asinis, bet ar mazu akmentiņu robs gan parādījās, noteikti dēļ asajām šķautnem.
22.11.2023 20:40 |

10 gadi
Reitings 3960
Reģ: 29.01.2009
Gardenia @ 22.11.2023 18:05
Jā kaut kur Ķengaraga rajonā, tur tās kameras neesot strādājuša. Tad jautājums vispār kur viņas darbojās vispār? Uzliek, iztērē naudu, bet rezultātu nav.

Nē, Mols un Dole ir pāris kilometru attālumā. Helvijs pazuda Doles rajonā. Kādas tur kameras, tur Ķengaraga daudzstāvenes un krievu nariki.
Bet vispār man ļoti nepatīk šādas tēmas. Jo. Bija reiz viena lieta, kas tika presē bišķi apzelēta, kad arī mistiskos apstākļos pazuda viens mans radinieks. Palasīju komentārus, nožēloju. Tik daudz nepatiesu spekulāciju, aprunāšanas un muļķību.
22.11.2023 20:43 |

Reitings 6700
Hinestra @ 22.11.2023 20:36

Vīzija, ka tur varētu būt ķermenis. Nezinu, sajūta tāda, ka Andrejostas rajonā ir noticis kaut kas, kā rezultatā miris mazulis un pati Anna tikusi ūdenī. Ok, man ir vairākas versijas. Bet, es nevaru pierādīt, ka viss tā arī ir bijis.
Man jau no sākuma aizdomas, ka Anna pati iespējams nav bijusi purvā un iespējams nav braukusi ar otru auto, vismaz līdz galam. Tas tīri mans subjektīvais viedoklis. Mēs jau te miss Mārplas nolasījušās, bet kaut kur jau mums ir taisnība, nojauta vismaz kādai. Izmeklētāji jau noteikti arī iet cauri kaut kādai daļai mūsu versiju. Viņi jau arī tikai cilvēki, bet kuriem ir info vairāk. Pat nebrīnītos, ja kāds smeltos idejas no šejienes. Vispār šis ir viens no patiesi mīklainākajiem gadījumiem pēdējā laikā. Evertovski radinieki, Gobzis nosvīdis, nav zināms kā miris bērniņš un ar Annu vispār mistika. Tēvam iespējams alibi, ja nav aizturēts. Kaut kāda mistiska saistība tiešām ar Gobža purvu.
22.11.2023 20:51 |

Reitings 1215
sinddyy @ 22.11.2023 20:23

Nu šis ir fufelis, ja pēc vairākiem gadiem meklē sakritību ar gaišreģa reiz teikto. Domā, tas nenotiktu arī bez gaišreģa teiktā? Un tikpat labi varēja nenotikt. Man gan liekas, ka šie visi lētticīgie cilvēki paši sasaista teikto ar jebkuru savas dzīves pavērsienu un tad tik uzticami māj ar galvu, kāds gan labs pareģis. ;))))) Gaišreģis, pareģis ir nekas cits kā vienkārši labs cilvēka pazinējs, labi spēj izšķetināt to, kas tev pašam uztrauc, labi spēj reāli domāt ar galvu un izteikt diezgan pareizus pieņēmumus, tieši tāpēc un "piepildās". Lētticīgi cilvēki ir vienkārši stulbi, lai paši līdz tam aizdomātos, bet izstāsti savu problēmu jebkuram gudram vai viedam cilvēkam, viņš būs arī tieši tas pats "gaišreģis", tikai sevi tā nekad nesauks, jo netaisa biznesu uz tādiem pamuļkiem.

Var redzēt, ka tev nekad nav bijusi saskarsme ar šiem cilvēkiem:) No turienes arī visa tā skepse un kritika. Nekas, dzīve pati saorganizēs tikšanos, un varēsi pārliecināties, ka eksistē arī citas pasaules bez materiālās realitātes, bet tikai daži to jūt, bet galvenais, spēj pat saprotami nolasīt. Daudzi jūt, bet atšifrēt nevar. Tavs liktenis lielos vilcienos arī ir jau nofilmēts. Atšķiras tikai izvēles, kā nonāksi līdz liktenīgajiem notikumiem. Bet apiet tos nekādi nevarēsi. Tas ir kā iet pa koridoru, kuram vidū milzīga bedre. Šķērsot to, tajā neiekāpjot, ir neiespējami. Tā reiz astrologs Račs izteicās, un 100% viņam tajā piekrītu.
22.11.2023 21:05 |

Reitings 6700
Man pat brīžiem škiet, ka paši Evertovki nenojauš kas notiek, varbūt mājiens Gobzim no trešās puses lai aizverās. par daudz viņš tur ņēmās ar to orķestra pūsšanu un baltās kafijas izplatīšanu. Var būt Anna kaut kā izvilināta no mājām ārā ar bēbīti un mājiens Gobzim ar purvā atstāto bērniņu, ka tas pats var notikt ar viņu un viņa bērniem. Iespējams 30. oktobrī ar tiem delfīniem nebija joku draudi pa pastu, Anna jau arī pazuda ja nemaldos uzreiz pirmajā datumā, jo viņš aizvērties nevarēja. Neticu, ka purvs no plika gaisa izdomāts, jo visi tak radi.
22.11.2023 21:05 |

Reitings 6700
IceCream @ 22.11.2023 20:43

Nē, Mols un Dole ir pāris kilometru attālumā. Helvijs pazuda Doles rajonā. Kādas tur kameras, tur Ķengaraga daudzstāvenes un krievu nariki.
Bet vispār man ļoti nepatīk šādas tēmas. Jo. Bija reiz viena lieta, kas tika presē bišķi apzelēta, kad arī mistiskos apstākļos pazuda viens mans radinieks. Palasīju komentārus, nožēloju. Tik daudz nepatiesu spekulāciju, aprunāšanas un muļķību.
Pazudis it kā rakstīja promenādes rajonā un tur esot kameras. Protams mums ir tikai spekulācijas un subjektīvas domas par visu šo, bet tas puisis kā noprotams nav atrasts.
22.11.2023 21:08 |

Reitings 1215
Gardenia @ 22.11.2023 20:51
Man jau no sākuma aizdomas, ka Anna pati iespējams nav bijusi purvā un iespējams nav braukusi ar otru auto, vismaz līdz galam. Tas tīri mans subjektīvais viedoklis. Mēs jau te miss Mārplas nolasījušās, bet kaut kur jau mums ir taisnība, nojauta vismaz kādai. Izmeklētāji jau noteikti arī iet cauri kaut kādai daļai mūsu versiju. Viņi jau arī tikai cilvēki, bet kuriem ir info vairāk. Pat nebrīnītos, ja kāds smeltos idejas no šejienes. Vispār šis ir viens no patiesi mīklainākajiem gadījumiem pēdējā laikā. Evertovski radinieki, Gobzis nosvīdis, nav zināms kā miris bērniņš un ar Annu vispār mistika. Tēvam iespējams alibi, ja nav aizturēts. Kaut kāda mistiska saistība tiešām ar Gobža purvu.

Nezinu, kā šobrīd strādā izmeklētāji, bet tāda sakritība kā Evertovsku ģimenes locekļi, bērna nāve, sievietes pazušana un purvs, ir kaut kāda nenormāla sakritība. Un pilnīgi noteikti Gobzim tas viss tā nejauši instagramā "rakstījās", bet viņš pat nenojauta, ka tādi notikumi vispār ir iespējami. It kā caur viņu kāds cits būtu diktējis tos viņa jokainos tekstus un zākāšanos par purvu, bet fināls drausmīgs.
22.11.2023 21:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits