Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3528
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 1539
Reģ: 05.12.2021
Vilmara @ 21.11.2023 11:51

Kā mēs varam pārliecināties, ka Tu zini patiesību? Varētu noticēt, ka viņi ir pusbrāļi, viens tēvs un dažādas mātes. Bet šobrīd nav nekādas ticamības. Google images, apskatot abu bildes, līdzība ir nulle.
Visticamāk, Gobzems "apklusis" pavisam citu iemeslu dēļ. Kas lasīja visas Purva sērijas, atceras ierakstu par to, ka Agris zvanījis un draudējis Gobzema mātei. Tas būtu ticams iemesls "klusumam".

Nav nekādi jāpārliecinās. Es zinu trešo brāli, protams, pateikt viņu bioloģisko izcelsmi nevarēšu, vai ir vienu vecāku brāļi.
21.11.2023 17:31 |

Reitings 130
Reģ: 28.04.2019
pasado mañana @ 21.11.2023 16:27

Tēvs cits ? tā var saprast pec tava komentara
tā tak atbilde uz to, ka varbūt mātes dažàdas. Bet to vai cita tēva tikai viņu māte varēs atbildēt 😏
21.11.2023 17:31 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
BellaCiao @ 21.11.2023 12:41

Varbūt tāpēc, ka viņas dēļ ir miris mazulis? Man arī nav nekādaa tolerances pret pašnāvniekiem, kur nu vēl tadiem, kas aizrauj sev līdzi vēl kādu, kurš nav vēlējies mirt kopā.

Kādēļ tev nav nekādas tolerances pret pašnāvniekiem?
21.11.2023 20:30 |

Reitings 268
Reģ: 11.03.2023
SarmaD @ 21.11.2023 20:30

tāpēc, ka pati nekad nav bijusi tādā situācijā, kad patiešām gribētos nomirt
21.11.2023 20:32 |

Reitings 1630
Reģ: 03.03.2020
SarmaD @ 21.11.2023 20:30

Tāpēc, ka katrs pats atbild par savu labklājību. Es runāju par pieaugušiem cilvēkiem. Katram ir iespējas aiziet no toksiskas vides, vai cilvēkiem, ja vajadzīgs, meklēt palīdzību un to saņemt, pat ja nav naudas. Ir tikai pašam jāgrib. Ja vien neesi ieslēgts pagrabā.
Bet tam vajag apņēmību un bieži vien, protams, vainot smagu bērnību, līdzcilvēkus un vidi ir daudz vieglāks ceļš un nomirt ir vienkāršākais risinājums.
21.11.2023 20:49 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
pasado mañana @ 21.11.2023 16:27

Tēvs cits ? tā var saprast pec tava komentara
Kāda tam nozīme viens tēvs vai dažādi, tēvi viņi ir radinieki. Līdz ar to Gobzis ir ielaidis tur savu indes zobu.
21.11.2023 21:51 |

Reitings 257
Reģ: 02.10.2023
Gardenia @ 21.11.2023 21:51
Kāda tam nozīme viens tēvs vai dažādi, tēvi viņi ir radinieki. Līdz ar to Gobzis ir ielaidis tur savu indes zobu.

Tieši gribēju teikt. Kāda razņica vai tēvi tikai kopīgi, vai abi abi vecāki. Tā pat tā ir ģimene.
21.11.2023 21:56 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
BellaCiao @ 21.11.2023 12:41

Varbūt tāpēc, ka viņas dēļ ir miris mazulis? Man arī nav nekādaa tolerances pret pašnāvniekiem, kur nu vēl tadiem, kas aizrauj sev līdzi vēl kādu, kurš nav vēlējies mirt kopā.

Tev policija ekspertīzes slēdzienu izsniegusi? Viñas dēł? A varbūt papucis jau naktī mazulim spilvenu uzlika uz galvas? Ko, a?
21.11.2023 23:11 |

Reitings 6700
Miuce @ 21.11.2023 23:11

Tev policija ekspertīzes slēdzienu izsniegusi? Viñas dēł? A varbūt papucis jau naktī mazulim spilvenu uzlika uz galvas? Ko, a?
To es arī nesaprotu tik daudzi uzskata, ka viņa viņu nogalinājusi. Tak oficiāli nekas nav ziņots par nāves iemeslu. Es piemēram neatļaujos nevienu vainot, ne māti, ne tēvu. Kas zina kas ir noticis. Var būt bēbis pats miegā nomiris🤔 Par Gobzi protams cits stāsts, dēļ savas mantkārības daudz arī lieku samazgu izpūta un tagad sēž kā strauss galvu smiltīs iebāzis.
21.11.2023 23:26 |

Reitings 6700
Man jau kaut kā šķiet ja Anna arī ir pazudusi tanī apkaimē tad tagad vairs dēļ laika apstākļiem nez vai atradīs. Kaut kāda skaidrība varētu būt pēc bēbīša ekspertīzes slēdziena, ja tikai to protams paziņos. Ja tika pacelts jautājums par pārģērbšanos un tas antifrīzss tiešām pēdu slēpšanai tad visticamāk ja dzīva tad noteikti jau pirmajā dienā pameta LV kas arī maz ticams jo te ir vēl viens bērniņš.
22.11.2023 00:05 |

Reitings 36
Reģ: 31.10.2023
BellaCiao @ 21.11.2023 20:49

Tāpēc, ka katrs pats atbild par savu labklājību. Es runāju par pieaugušiem cilvēkiem. Katram ir iespējas aiziet no toksiskas vides, vai cilvēkiem, ja vajadzīgs, meklēt palīdzību un to saņemt, pat ja nav naudas. Ir tikai pašam jāgrib. Ja vien neesi ieslēgts pagrabā.
Bet tam vajag apņēmību un bieži vien, protams, vainot smagu bērnību, līdzcilvēkus un vidi ir daudz vieglāks ceļš un nomirt ir vienkāršākais risinājums.

Es domāju, ka ikviens, kurš cietis no depresijas vai veģetatīvās distonijas ir mēģinājis (iespējams pat gadiem mēģinājis) tikt galā ar savu gribasspēku, pirms ķerties pie psihologa vai zālēm. Depresija NAV cilvēka izvēle, kuru var vienkārši izslēgt un justies labi. Un, jā, visbiežāk problēmas nāk no bērnības un vides apkārt, patīk tev tas vai nē. Labāk priecājies, ka tev tā nav, nevis nosodi citus.
22.11.2023 00:05 |

Reitings 1215
Reģ: 19.10.2023
Gardenia @ 22.11.2023 00:05
Man jau kaut kā šķiet ja Anna arī ir pazudusi tanī apkaimē tad tagad vairs dēļ laika apstākļiem nez vai atradīs. Kaut kāda skaidrība varētu būt pēc bēbīša ekspertīzes slēdziena, ja tikai to protams paziņos. Ja tika pacelts jautājums par pārģērbšanos un tas antifrīzss tiešām pēdu slēpšanai tad visticamāk ja dzīva tad noteikti jau pirmajā dienā pameta LV kas arī maz ticams jo te ir vēl viens bērniņš.

Lai pamestu Latviju pa sauszemes robežu ar citu ES valsti, tad pat pasi un ID nevajag, jo nepārbauda. Teorētiski arī tāda versija ir iespējama. Bet tiklīdz gribēs izgatavot jaunus dokumentus, tā uzreiz tiks atrasta. Juris jau nav nekur izpaudis, vai viņas pase un ID ir palikusi mājās.
22.11.2023 09:28 |

Reitings 6700
Vilmara @ 22.11.2023 09:28

Lai pamestu Latviju pa sauszemes robežu ar citu ES valsti, tad pat pasi un ID nevajag, jo nepārbauda. Teorētiski arī tāda versija ir iespējama. Bet tiklīdz gribēs izgatavot jaunus dokumentus, tā uzreiz tiks atrasta. Juris jau nav nekur izpaudis, vai viņas pase un ID ir palikusi mājās.
Par to es jau sākumā teicu, ka problēmu nav nekādu robežu šķērsot un citā ES valstī viņu neviens nemeklēs. Par dokumentiem tiešām klusums, it kā pateikts, ka maiņas drēbes iespējams paņemtas līdzi.
22.11.2023 10:13 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Ai jūs te pa traku. Sievietei bijusi depresija, gājusi jau darīt sev galu un tagad pēkšņi nesusies būt laimīga ārzemēs? Ne tač. Sen jau beigta.
22.11.2023 10:18 |

Reitings 1215
Reģ: 19.10.2023
SarmaD @ 22.11.2023 10:18
Ai jūs te pa traku. Sievietei bijusi depresija, gājusi jau darīt sev galu un tagad pēkšņi nesusies būt laimīga ārzemēs? Ne tač. Sen jau beigta.

Kamēr ķermenis nav atrasts, tikmēr versiju būs daudz. Diemžēl. Kad viena pazīstama sieviete pazuda, radi meklēja pusgadu, brauca pie ekstrasensiem, tie teica, ka ūdenī esot. Tur arī tiešām atrada. Taču šobrīd visi neskaitāmie Latvijas ekstrasensi, gaišreģi, kas cītīgi presē kādreiz publicējušies, klusē, kā nosisti. Pēkšņi izgaisušas visas šarlatāniskās spējas, jo nespēj pēc fotogrāfijas vismaz aptuveno Annas pazušanas apvidu noteikt, palīdzēt tuviniekiem...
22.11.2023 10:26 |

Reitings 6700
Neviens jau nesaka, ka viņa nesusies projām kaut kur laimīga. Neviens jau nezina kas viņai galvā darījās. Es piemēram loģiku neredzu tam kādēļ līdzi jāņem drēbes lai pārģērbtos? Piedevām it kā kaut kur lasīju tās drēbes it kā nesen humpalās nopirktas tātad bez viņas smaržas. Te izmisīgi meklēja to antifrīzu, to, ka dzeršanai neticās ir tomēr vienkāršāki veidi kā padarīt galu! Piedevām ar to antifrīzu nekur nav teikts, ka tas izdosies, ķermenis var atgrūst un iekšā var nedabūt! Atliek tas, ka tika izmantots pēc vajadzības vai arī tiešām lai suņiem pēdas nojauktu.
22.11.2023 10:58 |

Reitings 34
Reģ: 07.11.2023
Izdomāju jaunu pasaku... Reiz, ne tik sensenos laikos, dzīvoja tīri glīts meičuks, vārdā Anna. Tad, kādas (man nezināmas) grupas koncertā, šamējā iepazīstas ar čali, vārdā Jurčiks. Kaut arī pati apveltīta ar asu prātu un izcilām spriešanas spējām, taču dēļ rozā brillēm, nolemj par labu tam, ka "jāmet tie kauliņi kopā". Šī ņem un to Jurčiku noprec, taču, drošs paliek drošs, uzvārdu patur savu. Uz to momentu viņa vēl nezina, ka Jurčiks ir egocentrisks geimeris un datortārps, kuram Twitter un Counter-Strike vienmēr būs pirmajā vietā... Saoduši deguma smaku, Annas radi novēršas un, izskatās, ka vēl tagad ieņem līdzīgu pozīciju. Taču laiks iet, Annai piedzimst pirmais bērns un no rozā brillēm paliek pāri tikai ietvars... A meičukam taisni gribās visu to, kā šajā ģimenē nav - gribās sapratni, gribās emocijas, gribās kaut kādu draivu, atpūtu gala beigās... Un te pēkšņi paslīd kāja un uzrodas mīļākais. Vīrs to pie starta neievēro, jo turpina dzīvot virtuālajā pasaulē. Anna tikmēr mēģina laist pa kreisi, konspirācijas nolūkā pat sagādājot sev netipiskas humpalas, lai neviena nepamanīta varētu aizslīdēt uz randiņu. Taču, kā izrādās, arī Jurčiks nav vis ar pirkstu taisīts, noķer šo un iespundē Tvaika ielā. Kad Anna no turienes tiek atbrīvota, viņa turpina čatot ar mīļāko, tikai nu jau "inkognito" režīmā. Un te vairs Jurčiks neiztur un būdams ārkārtīgi greizsirdīgs, izdara to, ko izdara, pie sevis noteikdams : "ja nebūs man, tad nebūs nevienam.." Subjektīvi, protams, bet veči ir baigie privātīpašnieki un aiz greizsirdības var viegli sajukt prātā... Ja kāds par to šaubās, lai Aldis jums par piemēru..! Cherchez la femme!
22.11.2023 16:26 |

Reitings 18
Reģ: 22.11.2023
Visi ekstrasensi un gaišreģi gan nav pazuduši. Pārāk savāds gadījums, lai tik atklāti stāstītu. Tik tiešām negribās problēmu ar policiju. Vienīgais, ko varu pateikt - tur, kur tas viss notikās ir kameras. Nav īsti blakām īstajai vietai, bet kameras ir. Tur varētu būt viss redzams. Es par Andrejsalu.
22.11.2023 17:24 |

10 gadi
Reitings 1083
Reģ: 21.10.2009
Ivvars @ 22.11.2023 16:26
Izdomāju jaunu pasaku... Reiz, ne tik sensenos laikos, dzīvoja tīri glīts meičuks, vārdā Anna. Tad, kādas (man nezināmas) grupas koncertā, šamējā iepazīstas ar čali, vārdā Jurčiks. Kaut arī pati apveltīta ar asu prātu un izcilām spriešanas spējām, taču dēļ rozā brillēm, nolemj par labu tam, ka "jāmet tie kauliņi kopā". Šī ņem un to Jurčiku noprec, taču, drošs paliek drošs, uzvārdu patur savu. Uz to momentu viņa vēl nezina, ka Jurčiks ir egocentrisks geimeris un datortārps, kuram Twitter un Counter-Strike vienmēr būs pirmajā vietā... Saoduši deguma smaku, Annas radi novēršas un, izskatās, ka vēl tagad ieņem līdzīgu pozīciju. Taču laiks iet, Annai piedzimst pirmais bērns un no rozā brillēm paliek pāri tikai ietvars... A meičukam taisni gribās visu to, kā šajā ģimenē nav - gribās sapratni, gribās emocijas, gribās kaut kādu draivu, atpūtu gala beigās... Un te pēkšņi paslīd kāja un uzrodas mīļākais. Vīrs to pie starta neievēro, jo turpina dzīvot virtuālajā pasaulē. Anna tikmēr mēģina laist pa kreisi, konspirācijas nolūkā pat sagādājot sev netipiskas humpalas, lai neviena nepamanīta varētu aizslīdēt uz randiņu. Taču, kā izrādās, arī Jurčiks nav vis ar pirkstu taisīts, noķer šo un iespundē Tvaika ielā. Kad Anna no turienes tiek atbrīvota, viņa turpina čatot ar mīļāko, tikai nu jau "inkognito" režīmā. Un te vairs Jurčiks neiztur un būdams ārkārtīgi greizsirdīgs, izdara to, ko izdara, pie sevis noteikdams : "ja nebūs man, tad nebūs nevienam.." Subjektīvi, protams, bet veči ir baigie privātīpašnieki un aiz greizsirdības var viegli sajukt prātā... Ja kāds par to šaubās, lai Aldis jums par piemēru..! Cherchez la femme!

Pasaka ta pasaka, bet tieši tikpat iespējama kā visas pārējās.
Ceru, ka policija dos kādu jaunāku info.
Justīnes lietā, manuprāt, arī bija klusums, un pēc mēneša atradās.
22.11.2023 17:25 |

Reitings 6700
Hinestra @ 22.11.2023 17:24
Visi ekstrasensi un gaišreģi gan nav pazuduši. Pārāk savāds gadījums, lai tik atklāti stāstītu. Tik tiešām negribās problēmu ar policiju. Vienīgais, ko varu pateikt - tur, kur tas viss notikās ir kameras. Nav īsti blakām īstajai vietai, bet kameras ir. Tur varētu būt viss redzams. Es par Andrejsalu.
Kameras jau it kā ir, bet vai viņas strādā? Tad kad ap jauno gadu mistiski pazuda puisis tanī rajonā, kā saprotu neviena kamera nestrādāja:(
22.11.2023 17:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits