Sigita11 @ 20.11.2023 23:58Es to "Jā, a kas?" atbildi par brāli neuztvēru nopietni. Palika nedaudz sajūta ka viņš ierēc ka kāds uzvārda dēļ velk paralēles.
Sigita11 @ 20.11.2023 23:58Es to "Jā, a kas?" atbildi par brāli neuztvēru nopietni. Palika nedaudz sajūta ka viņš ierēc ka kāds uzvārda dēļ velk paralēles.
Liizha1 @ 21.11.2023 08:57Viņi ir brāļi.
pasado mañana @ 21.11.2023 10:18
Vai Tu paļaujies tikai uz to x atbildi?
Liizha1 @ 21.11.2023 10:50
Nē, es zinu
Liizha1 @ 21.11.2023 10:50
Nē, es zinu
pasado mañana @ 21.11.2023 10:18
Vai Tu paļaujies tikai uz to x atbildi?
chihiro @ 21.11.2023 12:20
Man no viņa X paliek iespaids, ka viņš ierēc par sievas problēmām un sievas radiem.
BellaCiao @ 21.11.2023 12:41
Varbūt tāpēc, ka viņas dēļ ir miris mazulis? Man arī nav nekādaa tolerances pret pašnāvniekiem, kur nu vēl tadiem, kas aizrauj sev līdzi vēl kādu, kurš nav vēlējies mirt kopā.
Nu man šķiet, ka viņi ir gana līdzīgi, tas Kārlis Jura brālis varētu būt drusku vēl līdzīgāks. Gobzis pats bija zvanījies un rakstījies viesiem Agra radiem, draugiem par ko pats rakstīja savos murgos. Vai tieši Agris zvanījis Gobža mātei nezinu vai īsti ticams, bet kas no tā mainītos ja zvanītu? Domā Gobzis nobijās un aizvēras? Tak dēļ tā jau nekad neaizvērtos. Viņam publicitāte, izrādīšanās ir ļoti nepieciešama kā ēst kaut mazai saujiņai būt par apbrīnas objektu.Vilmara @ 21.11.2023 11:51
Kā mēs varam pārliecināties, ka Tu zini patiesību? Varētu noticēt, ka viņi ir pusbrāļi, viens tēvs un dažādas mātes. Bet šobrīd nav nekādas ticamības. Google images, apskatot abu bildes, līdzība ir nulle.
Visticamāk, Gobzems "apklusis" pavisam citu iemeslu dēļ. Kas lasīja visas Purva sērijas, atceras ierakstu par to, ka Agris zvanījis un draudējis Gobzema mātei. Tas būtu ticams iemesls "klusumam".
Gardenia @ 21.11.2023 14:47Nu man šķiet, ka viņi ir gana līdzīgi, tas Kārlis Jura brālis varētu būt drusku vēl līdzīgāks. Gobzis pats bija zvanījies un rakstījies viesiem Agra radiem, draugiem par ko pats rakstīja savos murgos. Vai tieši Agris zvanījis Gobža mātei nezinu vai īsti ticams, bet kas no tā mainītos ja zvanītu? Domā Gobzis nobijās un aizvēras? Tak dēļ tā jau nekad neaizvērtos. Viņam publicitāte, izrādīšanās ir ļoti nepieciešama kā ēst kaut mazai saujiņai būt par apbrīnas objektu.
Nu es domāju, ka brālis Karlis Evertovskis fb meklē Annu. Pēdējās dienās daļu bilžu paslēpis vai izņēmis. Gan var atrast google sportists.pasado mañana @ 21.11.2023 15:06
Kas ir tas bralis? Nevaru atrasts bildes, gruti salidzinat abus
Gardenia @ 21.11.2023 14:47Nu man šķiet, ka viņi ir gana līdzīgi, tas Kārlis Jura brālis varētu būt drusku vēl līdzīgāks. Gobzis pats bija zvanījies un rakstījies viesiem Agra radiem, draugiem par ko pats rakstīja savos murgos. Vai tieši Agris zvanījis Gobža mātei nezinu vai īsti ticams, bet kas no tā mainītos ja zvanītu? Domā Gobzis nobijās un aizvēras? Tak dēļ tā jau nekad neaizvērtos. Viņam publicitāte, izrādīšanās ir ļoti nepieciešama kā ēst kaut mazai saujiņai būt par apbrīnas objektu.
Kaut kas jau viņu ir aizvēris, es drusku lieku ut to, ka nobijies no policijas. Krimināllietas utt.Vilmara @ 21.11.2023 16:02
Tad jau varbūt Gobzema "mēmajai dziesmai" ir kāds cits iemesls. Varbūt, lai nekaitētu sev kādā no ierosinātajiem (paša vai citu) kriminālprocesiem, nolēma neturpināt publisku ķengāšanos.
kā jus to nolasat.Lasot X.man nekas tads nenolasās.Man nolasas,ka viņš vnk runā ar kādu cilvēku.tikai cilvēka vietā ir internets.Vairāki cilvēki ,kas tur atrodas viņu atbalsta.varbūt tā viņam vieglāk.varbūt nav nemaz ar ko parunāt.Telefons asaras un emocijas nerāda .Vai pareizāk jūsu prāt viņam būtu janofilmē ka viņš raud?kādi teksti ir toe ,kas norāda ,ka cilvēks pardzivo? Varbaut tadi kā Justīnes vecaki bija ielikuši FB?piegaudojuši visu ēteru un posto cik viņiem smagi? Tas ir ticamāk nekā viņš runājas, prātuļo? Vai tikpat ticami,ka dēls mierināja māti un raudāja lidzi,kad bija novācis savu tevu un aizvedis elle ratā un nobedzinājis WC.kamer policija un parejie gimenes locekļi viņu meklēja.Tas būtu ticamāk?chihiro @ 21.11.2023 12:46
Tad viņš ir neempātisks un ciniķis, ja nesaprot notikuma cēloni un savas kļūdas, bet redz tikai sekas - cita padarīto kļūdu. Starp citu. Pret mazuli viņš izsakās ar tādu pašu aukstasinību.
Mans punkts bija tajā, ka apšaubīt viņa teikto, ka ir A.Evertovska brālis un ticēt visam citam, ko viņš stāsta, nav loģiski.
LuckyStrike @ 21.11.2023 15:46Viņi IR brāļi, visi vienas mātes ? Kopā 4 brāļi un 1 māsa.