LuckyStrike @ 18.11.2023 21:36Nu ko, Miss Mārplas. Ja mēs te tādu sižeta līniju attīstam, tad es teiktu, ka ne jau Gobzis ir vainīgs, bet!
Kāds trešais, ietekmīga persona X piedraudēja Vardei, lai aizver vienreiz Gobzim muti, ja nē, tad Vardei būs sūdi. Varde neklausīja, tad nu saņēma konkrētu brīdinājumu.
Mani ne zajebala! Ja pa dienu tiek iesūtīts tiešām labs joks/neķītrība šad tad apmainamies. Kur Jūs strādājat un ko darat ja Jums ir laiks apmainīties ar laipnībām(kā Tev klājās, kā jūties?) ja ir vajadzība sazvanamies bez problēmām. Citreiz uzaicinam pa dienu viens otru pusdienās va sarunājam vakariņas mājupceļā. Vakarā izrunājamies. Ja man tā 2-3x pa tukšo uzzvanītu, man būtu tikai viena doma, ka palicis infantils😳SarmaD @ 18.11.2023 22:55Es tā aizdomājos, jums dažām tiešām tie vīri tik ļoti zajebala, ka pastarpinātas sarakstes dienas laikā ir kā verdzība? Es nezinu, man nav nekā tuvāka par savu vīru. Mēs nesazinamies katrā pusdienu pārtraukumā, bet ja ne katru, tad katru otro dienu kaut ko viens otram uzrakstam, vai memītes pārsūtam vai kādus jaunumus. Un arī ja kas nomāc, var mierīgi uzrakstīt vai dienas beigās pārrunāt to kas sakrājies. Un tas ņemot vērā to, ka mums nav nevienam bijusi tieksme iet pašiznīcināties pirms mēneša.
Jēziņ tas nopietni? Manis twiterī nav, neko nezinu. Tas tikai tagad vai iepriekš arī?Miuce @ 18.11.2023 23:39Oi, sievai rakstīt nebij laika darba laikā, a huiñu postot twitterī šim bij laiks ??? Smadzenes te dažai labai derētu ieslēgt. Jurīts regulāri vervelēja twitterī un cepa rakstełus citos portālos, kuriem ar viña darbu nekādas saistības. Tagad vēl plusā māmułu forumā un šajā forumā tup.
Kas tad mainītos, ja būtu zvanījis, rakstījis? Pastāv ignorēšana, ko Anna visticamāk arī darītu. Ne jau prablēma ir zvanīšanā, nezvanīšanā. Pamata problēma bija noteikti pavisam cita. Tak Annai būtu vajadzība pati piezvanītu.SarmaD @ 18.11.2023 22:45
Jurim laikam arī tā likās.
Rezultātu pati redzi.
Manam prātam nav aptverāma tāda dzīves gudrība. Man katrs zvans un ziņa būtu tulkojama Tu vēl dzīva vai mirusi? Nez vai tas palīdzētu iespējams tikai palielinātu problēmu.NIKOLAA @ 18.11.2023 22:20tev nav tāda dzīves gudrība vēl, lai saprastu, cik svarīgi ir uzmanīt cilvēku, kurš nesen mēģinānis padarīt sev galu....
infantila esi tu. Tu palaidi garām, ka Annai bija pašnāvîbas mēģinājums? Ir tikai normāli ja vīrs sievai, kura sēž ar bēbi mājās uzraksta kā iet, vai nevajag ko nopirkt pa ceļam uz mājām utt. Tviterim laika pietiek, bet sievai uzrakstīt ne. Nevajag jau 100X zvanît. Pietam zinot, ka sievai depresija , suicidālas domas.Gardenia @ 18.11.2023 23:46Mani ne zajebala! Ja pa dienu tiek iesūtīts tiešām labs joks/neķītrība šad tad apmainamies. Kur Jūs strādājat un ko darat ja Jums ir laiks apmainīties ar laipnībām(kā Tev klājās, kā jūties?) ja ir vajadzība sazvanamies bez problēmām. Citreiz uzaicinam pa dienu viens otru pusdienās va sarunājam vakariņas mājupceļā. Vakarā izrunājamies. Ja man tā 2-3x pa tukšo uzzvanītu, man būtu tikai viena doma, ka palicis infantils?
Stiklaskatiens @ 18.11.2023 10:32
Izlasi medicinas źurnālos, kas tieši ir kolikas. Nevis fzīvo 80mitajos???
Ļoti piekrītu, manas domas kaut kā virzās tajā virzienā. Protams ne tā, jau, ka Gobzis, vai kāds vardes pārstāvis, vai saistīts tieši burtiskā nozīmē aizsūtījuši debesīs Annu ar bēbi, bet kaut kāda detonējoša ietekme uz Annas psihi ir bijusi tam gadījumam. Ne velti Gobzis vairāk kā 10 dienas klusē. Par tiem Jura zvaniem, nezvaniem man pasmaidīt gribās. Tam jau nu vispār neredzu kādu nozīmi. Anna arī bijusi tomēr gudra meitene patstāvīga, neticās, ka totālam despotam dzemdetu otru bēbi! Lai arī tas Juris sava veida čudiks būtu neizskatās, ka viņš tur pie vainas. Ja nav apcietināts, tad stingram alibi jābūt.LuckyStrike @ 18.11.2023 21:36Nu ko, Miss Mārplas. Ja mēs te tādu sižeta līniju attīstam, tad es teiktu, ka ne jau Gobzis ir vainīgs, bet!
Kāds trešais, ietekmīga persona X piedraudēja Vardei, lai aizver vienreiz Gobzim muti, ja nē, tad Vardei būs sūdi. Varde neklausīja, tad nu saņēma konkrētu brīdinājumu.
Tieši pie Annas problēm manuprāt ļoti bīstami būtu nepārtraukti interesēties kā Tu jūties, vēl dzīva? Mirt netaisies? Galu galā ir ārsti, ja viņa bija izlaista no slimnīcas, tad viņai galva bija savesta kārtībā!, vismaz tā tam bija jābūt. Izskatās, ka te bija parādījies vēl kāds depresiju pastiprinošs moments.Ilanchiks @ 19.11.2023 00:07infantila esi tu. Tu palaidi garām, ka Annai bija pašnāvîbas mēģinājums? Ir tikai normāli ja vīrs sievai, kura sēž ar bēbi mājās uzraksta kā iet, vai nevajag ko nopirkt pa ceļam uz mājām utt. Tviterim laika pietiek, bet sievai uzrakstīt ne. Nevajag jau 100X zvanît. Pietam zinot, ka sievai depresija , suicidālas domas.
Gluži manas domas, lai aizvērtos tieši Gobzis un rezultātā tiešām ir aizvēries. Anna un citi te ir tikai kā bandinieki:(Innim @ 19.11.2023 00:29Tikai šis brīdinājums ir bijis domāts Gobzemam nevis Vardei, savādāk Gobzems ne pa kam neaizvērtos, drīzāk ierakstītu “grimst.trāpīts” kā pirms tam. To, ka visiem romānā iesaistītajiem jāiet pie vardes, pats Gobzems teica. Šis neliktu viņam aizvērties, ja nebūtu kļuvis pārāk personīgi..
Piekrītu dāmām, kas ir par saziņu dienas laikā. Es arī ar savu draugu parasti dienas laikā, kad esam darbos, ik pa laikam sazinamies, apjautājamies kā iet, vai viss kārtībā un tā tālāk. Manuprāt, tā ir visparastākā komunikācija, un nav tā, ka tikai tāpēc atnākot mājās vairs nav par ko runāt :-D Labi, nav jāčato stundām ilgi, bet tik vien "kā iet? vai viss kārtībā? kā bēbim?" var taču pajautāt.. īpaši, ja vīrietis zina, ka sievietei grūtāks periods. Tām, kurām ir bērni, zina, cik grūti ir būt visu dienu vienai ar mazuli, kurš ik pa laikam raud, ir jāpieskata un papildus tam vēl jādara citi mājasdarbi. Manuprāt, šāda ikdienišķa komunikācija dienas laikā tikai parāda, ka otram tomēr rūp kā otrai pusītei iet, kā jūtas. Nav jau grūti vīrietim iziet no mājām, tā teikt "atslēgties" no visa trakuma uz 8-9 stundām, un tad ierasties mājās un nu tik pārrunās visu, kas noticis pa dienu. Kas tad Annai vai jebkurai māmiņai var tik interesants pa to dienu notikt sēžot mājās? Tas, ka bērnam 4x pampers jāmaina vai ka ēst uztaisīja jau 3x? ...Ilanchiks @ 19.11.2023 00:07infantila esi tu. Tu palaidi garām, ka Annai bija pašnāvîbas mēģinājums? Ir tikai normāli ja vīrs sievai, kura sēž ar bēbi mājās uzraksta kā iet, vai nevajag ko nopirkt pa ceļam uz mājām utt. Tviterim laika pietiek, bet sievai uzrakstīt ne. Nevajag jau 100X zvanît. Pietam zinot, ka sievai depresija , suicidālas domas.
Cik cilvēku, tik viedokļu. Kādam šādas sarakstes pa dienu liktos kā "tu vēl dzīva?", kādam atkal "kā TU jūties, vai viss ir kārtībā? man rūp!".Gardenia @ 19.11.2023 00:03Manam prātam nav aptverāma tāda dzīves gudrība. Man katrs zvans un ziņa būtu tulkojama Tu vēl dzīva vai mirusi? Nez vai tas palīdzētu iespējams tikai palielinātu problēmu.
Te jau briest CSI scenarijs! Gobzis aizskara parak interesantas temas un cilvekus un atklatas personas ar vinu nelikumigajam darbibam-un ar lugumu,ja gribat,lai Gobzems aizveras,visi versas pie Everovska! Nu ja gribas asa sizeta serialu,ja varetu ari kads dikti apvainota persona,novakt vismazsvarigako Everovska gimenes locekli,netalu no Purva,ka zimi Everovskim,lai izdara visu ko Gobzems grib,lai tik nepludina talak savas samazgas! Bet es nez,domaju vienkarsi nelaimiga sakritiba! Pazistu sievieti kurai ari bij PD-ja vina bij majas ar visiem berniem,kamer tetis turpinaja stradat un ne vins nesedeja majas,kaut ari zinaja ,ka vinai ir smagiAureksi @ 17.11.2023 12:36Ja tas Juris ir Agra Evertovska brālis, kuram par godu ir tapis Gobzema romāns "Purvā", tad diezgan šķērmi paliek par šādu sakritību.
Gardenia @ 19.11.2023 00:31Tieši pie Annas problēm manuprāt ļoti bīstami būtu nepārtraukti interesēties kā Tu jūties, vēl dzīva? Mirt netaisies? Galu galā ir ārsti, ja viņa bija izlaista no slimnīcas, tad viņai galva bija savesta kārtībā!, vismaz tā tam bija jābūt. Izskatās, ka te bija parādījies vēl kāds depresiju pastiprinošs moments.
vai vinš teica ,ka vispar ar viņu nerunā darba laikā?Viņd teica ,ka viņam ir gan attalināti ,gan klātienē.kad ir klātienē citreiz vajag atrāk izdarīt,lai atrāk tiktu prom.tāpēc ne vienmēr ar Annu ir sazinājies pa dienu.Etherea @ 19.11.2023 00:46Piekrītu dāmām, kas ir par saziņu dienas laikā. Es arī ar savu draugu parasti dienas laikā, kad esam darbos, ik pa laikam sazinamies, apjautājamies kā iet, vai viss kārtībā un tā tālāk. Manuprāt, tā ir visparastākā komunikācija, un nav tā, ka tikai tāpēc atnākot mājās vairs nav par ko runāt :-D Labi, nav jāčato stundām ilgi, bet tik vien "kā iet? vai viss kārtībā? kā bēbim?" var taču pajautāt.. īpaši, ja vīrietis zina, ka sievietei grūtāks periods. Tām, kurām ir bērni, zina, cik grūti ir būt visu dienu vienai ar mazuli, kurš ik pa laikam raud, ir jāpieskata un papildus tam vēl jādara citi mājasdarbi. Manuprāt, šāda ikdienišķa komunikācija dienas laikā tikai parāda, ka otram tomēr rūp kā otrai pusītei iet, kā jūtas. Nav jau grūti vīrietim iziet no mājām, tā teikt "atslēgties" no visa trakuma uz 8-9 stundām, un tad ierasties mājās un nu tik pārrunās visu, kas noticis pa dienu. Kas tad Annai vai jebkurai māmiņai var tik interesants pa to dienu notikt sēžot mājās? Tas, ka bērnam 4x pampers jāmaina vai ka ēst uztaisīja jau 3x? ...
Un tas, ka Juris tikai saka "acīmredzot nemācēju viņu uzrunāt tā, lai viņa pastāstītu par ko ir nomākta". Es to varētu uzskatīt par absurdu. Ja tu visu dienu nerunā ar cilvēku, atnāc pēc darba mājās un pasaki "nu, kā gāja?" loģiski, ka visticamāk viņa nesāks stāstīt, kādas emocijas izjuta visas dienas garumā
Diemžēl, izlaists no slimnīcas vēl nenozīmē vesels. Iesaku pameklēt par pāris gadus senu slepkavību septembra sākumā Ogrē. Ļoti labs piemērs, kad dakteri pārāk labi novērtēja cilvēka mentālo veselību.Gardenia @ 19.11.2023 00:31Tieši pie Annas problēm manuprāt ļoti bīstami būtu nepārtraukti interesēties kā Tu jūties, vēl dzīva? Mirt netaisies? Galu galā ir ārsti, ja viņa bija izlaista no slimnīcas, tad viņai galva bija savesta kārtībā!, vismaz tā tam bija jābūt. Izskatās, ka te bija parādījies vēl kāds depresiju pastiprinošs moments.