SarmaD @ 18.11.2023 21:20
Tad ej un raksti viņam puņķainas atbalsta vēstules. Man prieks lasīt, ka te nav tikai un vienīgi duras, kuras nespēj analizēt situāciju, bet gan reāli pieslēdzas rakstītajam un meklē atbildes.
Mare Šellija @ 18.11.2023 20:54
Gobzems ir ķerts, bet, ka tik zemiski spētu izturēties pret zīdaiņa māti, neticu. Tad jau nebūtu vieglāk E.vecākus trobelēt?
pasado mañana @ 18.11.2023 21:22
Ka var rast atbildes, ja lielākoties viss ir nepatiesība ?? ?????jūs te esat uzbuuuurushas meksikāņu telenovelu
piekrītu, pie tam zinot kādā stāvoklī ir sieva, tur bija jābūt regulārai saziņai... Tā vismaz saprātīgi cilvēki rīkotos, uzpasētu otrubouquettt @ 18.11.2023 20:29Man jau uzreiz likās dīvaini, kāpēc viņi visu dienu nav sazinājušies, kad Anna pazuda. Šodien X vīrs atbild uz jautājumu: "Jums liekas adekvāti pieaugušam, sakarīgam cilvēkam vairāku mēnešu laikā ik pēc dažām stundām sūtīt kontrolziņu "eu, kā tev? gadījumā netaisi pašnāvību? atbildi pusstundas laikā vai zvanu 112"?
Vai kā jūs to iztēlojaties? Kādus checkupus jūs tur taisāt saviem dzīvesbiedriem??"
Nuu mēs ar vīru katru dienu sazināmies esot arī darbā. Īpaši, esot mājās ar zīdaini, kad arī mums gāja traki, vīrs ik pa laikam man rakstīja vai zvanīja, jautāja, kā iet, vai viss kārtībā. Tās, man šķiet, ir elementāras rūpes, ja nevar būt klāt un palīdzēt.
Nu ko, Miss Mārplas. Ja mēs te tādu sižeta līniju attīstam, tad es teiktu, ka ne jau Gobzis ir vainīgs, bet!Gardenia @ 18.11.2023 20:2110 dienas atpakaļ, 8.11.2023. Sanāk nepilnu nedēļu pēc tam kā pazuda Anna. Ne jau pats kaut ko darīja, bet domāju soc tīklos un pa telefonu viņš viņu bija noteikti tramdījis. Lai pamudina Evertovski naudu iedot ar visiem pulksteņiem! Var būt tādēļ Anna tās komunikācija telefonā no Jura slēpa? Tiko dzemdējušu sisvieti jau ietekmēt un novest nav nekāda māka. Gobziz tak manuprāt pus gadu jau trako!
Etherea @ 18.11.2023 21:02Man ir ļoti žēl, ka viņai nācās to piedzīvot vienai.
Un žēl, ka par šādu traumu nezināja viņas vīrs, galu galā, cik noprotu, viņiem bijušas ļoti tuvas un privātas attiecības.. Arī pats Juris (jeb Annas vīrs) pats jau vakardien atbildēja, ka arī šajā mistiskajā pazušanā Annas māte vaino Annu pašu.
Piekrītu, ka tas nav korekti, taču neviens no šajā forumā esošajiem komentāriem nebūtu jāuztver kā absolūta patiesība, jo lielākoties šeit dāmas izsaka savu subjektīvu viedokli par atsevišķām situācijām. Neviens šeit nav stādījies priekšā kā ārstniecības persona, policijas darbinieks vai tml. Patiesībā, domāju, ka cilvēki, kuri strādā šajās nozarēs, nemaz nenāk te un nekomentē "nupat uzzināto". ;)pasado mañana @ 18.11.2023 21:18Lūdzu meitenes nosūdzat to Hermesmel komentāru. Tādam te nevajadzētu atrasties. Anna nav pelnījusi, lai jūs te atļautos runāt par viņas pagātni. vispar tas cilvēks, kurš šo ir “pateicis” ir pilnīgs idiots. Ka var izmantot kāda noslēpumus priekš 5 min slavas ?
NIKOLAA @ 18.11.2023 21:32piekrītu, pie tam zinot kādā stāvoklī ir sieva, tur bija jābūt regulārai saziņai... Tā vismaz saprātīgi cilvēki rīkotos, uzpasētu otru
SarmaD @ 18.11.2023 21:21
Tieši kādas slavas? Viņu Bez Tabu vai Degpunktā rāda? Šāda info var izrādīties ļoti noderīga, jo tas varētu būt ka kalpojis par vienu no iemesliem pašnāvībai.
Mare Šellija @ 18.11.2023 21:41
Bet, ja šeit sāk par tādām lietām runāt, ar ko pašas labākas par Juri? Neilgi atpakaļ tak mēs nosodījām, ka viņš atklāj visu sensitīvo.
Jā, šī situācija var nelikt mieru, var gribēties, lai policija atklāj kādu pavedienu, lai ieviešas ātrāk skaidrība, jā, varam spriest un analizēt apstākļus, vai, kur izkāpa, aizgāja, cikos izbrauca u.tml., bet ne jau tik privātas detaļas pārrunāt.
SarmaD, šis ir jautājums par kuru arī es aizdomājos, saistībā ar šeit iepriekšminēto komentāru no Hermesmel. Cik noprotams, tad viņi bija viens otram tuvākie cilvēki, savas attiecības turēja privātumā, sliktu apkārt nestāstīja, problēmas risināja izrunājot. Bet arī, ja viņa bija mēģinājusi vairākkārt veikt pašnāvību, iespējams, ka nemaz nebija tam tikusi pāri (kas ir tikai normāli!). Nesen šo tēmu pacēla Inga Tropa, stāstot savu stāstu Delfi Plus. Arī viņa minēja, ka ir saskārusies ar šādu pieredzi un ka tikai pavisam, pavisam nesen esot sajutusi vēlmi, ka ir gatava par to runāt ar savējiem. Tā ir briesmīga pieredze, kas atstāj neatgriezeniskas pēdas un vēl briesmīgāk, grūtāk ir par to runāt un stāstīt. Pie tam!! Ja viņas mamma uzskatīja, ka Anna melo, tad vai nav tikai savā ziņā loģiski, ka viņai pašai varētu šķist, ka arī pārējiem tā liksies? :(SarmaD @ 18.11.2023 21:37
Ja tiešām seksuāla izmantošana nav bijušas tikai baumas un ja Juris nav to zinājis, tad attiecības nemaz tik tuvas nav, kas atkal kalpo par pierādījumu tam, ka Annai bija lielākas mentālās problēmas nekā viņam likās. Iespējams viņa labi mācēja to noslēpt, bet tad atvērts paliek jautājums, kapēc viņa nav jutusies droši to darīt zināmu Jurim?
Es laikam nesaprastu kādēļ zvanīt darba laikā otrai puse bez vajadzības😳 strādāju puišu kolektīvā nekad neesmu manījusi, ka viņiem zvanās, vai viņi zvanās bez vajadzības. Mēs piemēram sazvanamies tikai mājās braucot ko kurš nopircis un ko vēl nopirkt. Pārējais viss klātienē. Mani drīzāk izbrīnītu bezjēdzīga čatošana.bouquettt @ 18.11.2023 20:29Man jau uzreiz likās dīvaini, kāpēc viņi visu dienu nav sazinājušies, kad Anna pazuda. Šodien X vīrs atbild uz jautājumu: "Jums liekas adekvāti pieaugušam, sakarīgam cilvēkam vairāku mēnešu laikā ik pēc dažām stundām sūtīt kontrolziņu "eu, kā tev? gadījumā netaisi pašnāvību? atbildi pusstundas laikā vai zvanu 112"?
Vai kā jūs to iztēlojaties? Kādus checkupus jūs tur taisāt saviem dzīvesbiedriem??"
Nuu mēs ar vīru katru dienu sazināmies esot arī darbā. Īpaši, esot mājās ar zīdaini, kad arī mums gāja traki, vīrs ik pa laikam man rakstīja vai zvanīja, jautāja, kā iet, vai viss kārtībā. Tās, man šķiet, ir elementāras rūpes, ja nevar būt klāt un palīdzēt.
Etherea @ 18.11.2023 21:43SarmaD, šis ir jautājums par kuru arī es aizdomājos, saistībā ar šeit iepriekšminēto komentāru no Hermesmel. Cik noprotams, tad viņi bija viens otram tuvākie cilvēki, savas attiecības turēja privātumā, sliktu apkārt nestāstīja, problēmas risināja izrunājot. Bet arī, ja viņa bija mēģinājusi vairākkārt veikt pašnāvību, iespējams, ka nemaz nebija tam tikusi pāri (kas ir tikai normāli!). Nesen šo tēmu pacēla Inga Tropa, stāstot savu stāstu Delfi Plus. Arī viņa minēja, ka ir saskārusies ar šādu pieredzi un ka tikai pavisam, pavisam nesen esot sajutusi vēlmi, ka ir gatava par to runāt ar savējiem. Tā ir briesmīga pieredze, kas atstāj neatgriezeniskas pēdas un vēl briesmīgāk, grūtāk ir par to runāt un stāstīt. Pie tam!! Ja viņas mamma uzskatīja, ka Anna melo, tad vai nav tikai savā ziņā loģiski, ka viņai pašai varētu šķist, ka arī pārējiem tā liksies? :(
Gardenia @ 18.11.2023 21:45Es laikam nesaprastu kādēļ zvanīt darba laikā otrai puse bez vajadzības? strādāju puišu kolektīvā nekad neesmu manījusi, ka viņiem zvanās, vai viņi zvanās bez vajadzības. Mēs piemēram sazvanamies tikai mājās braucot ko kurš nopircis un ko vēl nopirkt. Pārējais viss klātienē. Mani drīzāk izbrīnītu bezjēdzīga čatošana.
tu arī neuzzvanītu vai neuzrakstītu darba pārtraukumā vīram kā iet, kā bebis, ja vīrs pirms mēneša būtu mēģinājis pakārties? Jocīgas attiecības, kad viss vienalga.Gardenia @ 18.11.2023 21:45Es laikam nesaprastu kādēļ zvanīt darba laikā otrai puse bez vajadzības? strādāju puišu kolektīvā nekad neesmu manījusi, ka viņiem zvanās, vai viņi zvanās bez vajadzības. Mēs piemēram sazvanamies tikai mājās braucot ko kurš nopircis un ko vēl nopirkt. Pārējais viss klātienē. Mani drīzāk izbrīnītu bezjēdzīga čatošana.
Vai tad viņa būtu bijusi vienīgā kuru trobelētu ar zīdaini pat nepamatoti? Tak diez gan bija dzirdēts, ka viņš pirms purva trobelē cilvēkus privāti? Gobža šizofrēnijai jo skarbāk jo labāk. Mani vienīgais izbrīna tā ir gobža klusēšana, nu nevarētu viņš 11 dienas nopauzēt. Ja ne Annas depresija un gadījums ar bēbi, tad kas vēl viņam liek klusēt? Man tomēr ir kaut kāds čujs, ka 5 dienā policija ir izčekojusi Annas telefonu, sociālos tīklus un Gobzim sākusi uzdot jautājumus. Vai nav pamudinājis meiteni uz pašnāvību?Mare Šellija @ 18.11.2023 20:54
Gobzems ir ķerts, bet, ka tik zemiski spētu izturēties pret zīdaiņa māti, neticu. Tad jau nebūtu vieglāk E.vecākus trobelēt?
tev nav tāda dzīves gudrība vēl, lai saprastu, cik svarīgi ir uzmanīt cilvēku, kurš nesen mēģinānis padarīt sev galu....Gardenia @ 18.11.2023 21:45Es laikam nesaprastu kādēļ zvanīt darba laikā otrai puse bez vajadzības? strādāju puišu kolektīvā nekad neesmu manījusi, ka viņiem zvanās, vai viņi zvanās bez vajadzības. Mēs piemēram sazvanamies tikai mājās braucot ko kurš nopircis un ko vēl nopirkt. Pārējais viss klātienē. Mani drīzāk izbrīnītu bezjēdzīga čatošana.
Saprotu var nosūtīt ziñu, bet man tāda čatošana šķiet bezjēdzīga, kurai nav mērķa! Galu galā bēbi var, pamodināt, Anna var atgulties utt. Tā manuprāt būtu vajāšana, ja mans vīrs vismaz 2x dienā mani traucētu bezmērķīgi. Man pašai kaut ko tik bezjēdzīgu uzjautāt neienāktu prātā. Labi ja esam katrs savā izbraukumā vai komandējumā vakarā sazvanamies, parunājam par lietu, vai pastāstam kā gāja. Vēl teiksim es pieļauju domu ja viņš strādā IT jomā, bija diskusija kur dāmas brīnījās darbs no mājām vai birojā. Viņš kā IT var būt arī pie klienta, ceru zinat cik maksā viņiem 1 darba stunda. Tad zināšanai liela daļa pakalpojumi saņēmēji nepieļaus nekādas tel. Sarunas, vai čatus. Jo tas notiek uz viņu rēķina. Es to Juri neaizstāvu, bet tāda piekasīšanās ir nejēdzīga.SarmaD @ 18.11.2023 21:49
Zvans nav vienīgā saziņas opcija.
Gardenia @ 18.11.2023 22:40Saprotu var nosūtīt ziñu, bet man tāda čatošana šķiet bezjēdzīga, kurai nav mērķa! Galu galā bēbi var, pamodināt, Anna var atgulties utt. Tā manuprāt būtu vajāšana, ja mans vīrs vismaz 2x dienā mani traucētu bezmērķīgi. Man pašai kaut ko tik bezjēdzīgu uzjautāt neienāktu prātā. Labi ja esam katrs savā izbraukumā vai komandējumā vakarā sazvanamies, parunājam par lietu, vai pastāstam kā gāja. Vēl teiksim es pieļauju domu ja viņš strādā IT jomā, bija diskusija kur dāmas brīnījās darbs no mājām vai birojā. Viņš kā IT var būt arī pie klienta, ceru zinat cik maksā viņiem 1 darba stunda. Tad zināšanai liela daļa pakalpojumi saņēmēji nepieļaus nekādas tel. Sarunas, vai čatus. Jo tas notiek uz viņu rēķina. Es to Juri neaizstāvu, bet tāda piekasīšanās ir nejēdzīga.