Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3528
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 90
Reģ: 11.11.2023
SantaBarbara @ 18.11.2023 17:39
Gan jau tomēr beigās tiešām būs pašnāvība ar visu to ,ka tas vīrs izskatās aizdomīgs tipinš ar saviem putniem galvā!
Ja vina jau vairākas reizes ir mēginājusi taisĩt pašnāvību ,tad acīmredzot šoreiz būs izdevies.
Man draudzenei brālis arī vairākas reizes mēgināja un vienmēr tika izglābts,bija gan mēginājis kārties ,gan lekt no tilta Daugavā,beigās tāpat izdevās ,pēkšni pazuda un atrada gimene pēc pāris dienām tuvējā mežinā 500m no măjas pakārušos.
Stāsta morāle,agrāk vai vēlāk tāpat izdarīs pašnāvību,ja jau ir tăda nosliece ,škiet Anna bus to pašu izdarijusi.

Tad varbūt viņa aizgāja līdz Lielupei.
18.11.2023 17:48 |

Reitings 131
Reģ: 16.12.2014
Hermesmel @ 18.11.2023 16:46
Šodien uzzināju, ka Anna jau ilgstoši atrodas ārstu uzraudzībā, jo bērnībā viņu izvaroja audžutēvs, bet mamma aizstāvēja audžutēvu un viņai neticēja. Viņa ir mēģinājusi izdarīt vairākas pašnāvības un visas ir saistītas ar slīcināšanos. Tāpēc nav brīnums, ka viņa tiešām būs kaut kur noslīcinājusies.
Plus, izrādās, ka viņi ir policijas uzskaitē vai kā to sauc, proti, policija bija biežs viesis viņu mājā un policijai viņu adrese un ikdienas strīdi ir ļoti labi zināmi.
Varu tikai pateikt, ka šo informāciju saņēmu no kāda personāla, kas ir strādājusi ar Annu.

Un kāpēc sitada informācija ir jāpublicē? Morāles nekādas?
18.11.2023 17:57 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Innim @ 18.11.2023 17:03

Vēl jau var būt versija, ka šādi Gobzemu automātiski padara par aizdomās turamo.
Pilnīgi loģiski, ka Gobzim pieķertos, saistībā ar citu cilvēku nomelnošanu un novesšanu līdz pašnāvībai! Viņš neko nebija uzdirsis brālim un sievai?
18.11.2023 18:12 |

Reitings 6700
Mare Šellija @ 18.11.2023 17:13

Drīzāk ir jājautā, vai tas ceļš tiešām bija tik ļoti izdangāts, jo degpunkta sižetā rādīja un stāstīja, ka citas mašīnas tur iebraukušas.
Redz, sākumā viņš apgalvoja, ka neiebrauca dziļāk, neizkāpa. Ja pieņem viņa jaunāko versiju, ka viņš izkāpa, bet mašīnu neredzēja, ja pieņem, ka mazulīte tad vēl bija dzīva, vai nevarētu no ārpuses dzirdēt apslāpētu skaņu, kas būtu zīdaiņa raudāšana mašīnā?
nu, bet protams, ka dzirdēt nevarētu!
18.11.2023 18:17 |

Reitings 1381
Reģ: 13.11.2023
Ļoti neglīti stāstīt baumas par to, ka kāds sanāk no medicīnas personāla vai policijas ir kaut ko šādu atstāstījis par izvarošanu. Atlaist tādu sūdu, kurš pļāpā apkārt. Taču domāju, ka tas ir fantāzijas lidojums, jo Juris vakar šādu domu principā atbalstīja (tāpat kā atbalstīja domu par pēkšņo zīdaiņa nāves sindromu un jebko, ko viņam pamet). Bravo Jurim, novērst no sevis domas sāk izdoties.
18.11.2023 18:28 |

Reitings 11
Reģ: 05.03.2022
Kāds var pievienot linku, kur cālī par šo diskusija? Nevaru atrast.
18.11.2023 18:53 |

10 gadi
Reitings 168
Reģ: 09.12.2012
šķiet, ka šeit bija drusku pieminēts pazudušās Annas temats: https://calis.delfi.lv/forums/tema/18438163-pecdzemdibu-depresija/113/
https://calis.delfi.lv/forums/tema/18436659-vecaku-nolaidiba-bezatbildiba-stulbums/90/
18.11.2023 19:00 |

Reitings 6700
Neesmu es nekāda sazvērestības teoriju piekritēja, bet kaut kāds katalizators ir visdrīzākais saistīts ar to Gobzema purvu. Visu jau atcerēties nevaram iespējams Gobzis kaut kā jau bija jura Evertovska ģimeni pa savām lapelēm pavazājis, vai arī grasījās! Visticamākais ir tas, ka pats privāti bija tirdījis Annu vai Juri! Ja Juris neatklāj nav brīnums, ka ir kāds skelets skapī. Jo principā klusē jau visi kurus gobzis no purva "vilka" un nodirsa! Es pat nesaprotu kam bija jānotiek lai slimais Gobzis aizvērtos un 10 dienas klusētu? Arī nauda neglābtu no tāda klusuma. 🤔 Viņš tak vēl slimāks par Annu noteikti.
18.11.2023 20:05 |

Reitings 90
Gardenia @ 18.11.2023 20:05
Neesmu es nekāda sazvērestības teoriju piekritēja, bet kaut kāds katalizators ir visdrīzākais saistīts ar to Gobzema purvu. Visu jau atcerēties nevaram iespējams Gobzis kaut kā jau bija jura Evertovska ģimeni pa savām lapelēm pavazājis, vai arī grasījās! Visticamākais ir tas, ka pats privāti bija tirdījis Annu vai Juri! Ja Juris neatklāj nav brīnums, ka ir kāds skelets skapī. Jo principā klusē jau visi kurus gobzis no purva "vilka" un nodirsa! Es pat nesaprotu kam bija jānotiek lai slimais Gobzis aizvērtos un 10 dienas klusētu? Arī nauda neglābtu no tāda klusuma. ? Viņš tak vēl slimāks par Annu noteikti.

Kurā datumā tad viņš pēdējo reizi ko publicēja?
18.11.2023 20:12 |

Reitings 6700
Mare Šellija @ 18.11.2023 20:12

Kurā datumā tad viņš pēdējo reizi ko publicēja?
10 dienas atpakaļ, 8.11.2023. Sanāk nepilnu nedēļu pēc tam kā pazuda Anna. Ne jau pats kaut ko darīja, bet domāju soc tīklos un pa telefonu viņš viņu bija noteikti tramdījis. Lai pamudina Evertovski naudu iedot ar visiem pulksteņiem! Var būt tādēļ Anna tās komunikācija telefonā no Jura slēpa? Tiko dzemdējušu sisvieti jau ietekmēt un novest nav nekāda māka. Gobziz tak manuprāt pus gadu jau trako!
18.11.2023 20:21 |

Reitings 937
Reģ: 02.02.2020
Man jau uzreiz likās dīvaini, kāpēc viņi visu dienu nav sazinājušies, kad Anna pazuda. Šodien X vīrs atbild uz jautājumu: "Jums liekas adekvāti pieaugušam, sakarīgam cilvēkam vairāku mēnešu laikā ik pēc dažām stundām sūtīt kontrolziņu "eu, kā tev? gadījumā netaisi pašnāvību? atbildi pusstundas laikā vai zvanu 112"?
Vai kā jūs to iztēlojaties? Kādus checkupus jūs tur taisāt saviem dzīvesbiedriem??"
Nuu mēs ar vīru katru dienu sazināmies esot arī darbā. Īpaši, esot mājās ar zīdaini, kad arī mums gāja traki, vīrs ik pa laikam man rakstīja vai zvanīja, jautāja, kā iet, vai viss kārtībā. Tās, man šķiet, ir elementāras rūpes, ja nevar būt klāt un palīdzēt.
18.11.2023 20:29 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
bouquettt @ 18.11.2023 20:29
Man jau uzreiz likās dīvaini, kāpēc viņi visu dienu nav sazinājušies, kad Anna pazuda. Šodien X vīrs atbild uz jautājumu: "Jums liekas adekvāti pieaugušam, sakarīgam cilvēkam vairāku mēnešu laikā ik pēc dažām stundām sūtīt kontrolziņu "eu, kā tev? gadījumā netaisi pašnāvību? atbildi pusstundas laikā vai zvanu 112"?
Vai kā jūs to iztēlojaties? Kādus checkupus jūs tur taisāt saviem dzīvesbiedriem??"
Nuu mēs ar vīru katru dienu sazināmies esot arī darbā. Īpaši, esot mājās ar zīdaini, kad arī mums gāja traki, vīrs ik pa laikam man rakstīja vai zvanīja, jautāja, kā iet, vai viss kārtībā. Tās, man šķiet, ir elementāras rūpes, ja nevar būt klāt un palīdzēt.

Pēc šī var pateikt, ka empātija viņam ir diezgan tāla lieta. Par to liecina arī citi viņa komentāri un viņa izteiksmes veids.
18.11.2023 20:33 |

10 gadi
Reitings 168
Reģ: 09.12.2012
bouquettt @ 18.11.2023 20:29

Jā, Juris tā tipiski diezgan uz sevi centrēti uztver jautājumus par atbalstu Annai. It kā tas būtu kaut kas briesmīgs, gan pašam apjautāties, ko šodien plānojat darīt (it īpaši, ka Annna diezgan regulāri esot ar auto izbraukusi garākus un īsākus gabalus), kā pašsajūta, gan ka zini, es te iedomājos, varbūt tev noderētu tāds vai tāds atbalsts, utt.
Vispārīgi skatoties, tas taču nav tik grūti, sarunāt kādu (par maksu), kas pāris reizes nedēļā atnāk uzkopj dzīvokli, uztaisa kādu maltīti kaut zupu, iemet veļenē drēbes, uzkar žāvēties. Nu tādas elementāras lietas, kas patiesībā dikti atslogo ikdienu, ja tās dara kāds palīgs. Cik saprotu, Juris ir strādājis arī mājās, attālināti, bet par grafiku baigi neskaidrā informācija no Jura twittera izskanēja.
18.11.2023 20:48 |

Reitings 90
Gardenia @ 18.11.2023 20:21
10 dienas atpakaļ, 8.11.2023. Sanāk nepilnu nedēļu pēc tam kā pazuda Anna. Ne jau pats kaut ko darīja, bet domāju soc tīklos un pa telefonu viņš viņu bija noteikti tramdījis. Lai pamudina Evertovski naudu iedot ar visiem pulksteņiem! Var būt tādēļ Anna tās komunikācija telefonā no Jura slēpa? Tiko dzemdējušu sisvieti jau ietekmēt un novest nav nekāda māka. Gobziz tak manuprāt pus gadu jau trako!

Gobzems ir ķerts, bet, ka tik zemiski spētu izturēties pret zīdaiņa māti, neticu. Tad jau nebūtu vieglāk E.vecākus trobelēt?
18.11.2023 20:54 |

Reitings 268
Reģ: 11.03.2023
Šodien uzzināju, ka Anna jau ilgstoši atrodas ārstu uzraudzībā, jo bērnībā viņu izvaroja audžutēvs, bet mamma aizstāvēja audžutēvu un viņai neticēja. Viņa ir mēģinājusi izdarīt vairākas pašnāvības un visas ir saistītas ar slīcināšanos. Tāpēc nav brīnums, ka viņa tiešām būs kaut kur noslīcinājusies.
Plus, izrādās, ka viņi ir policijas uzskaitē vai kā to sauc, proti, policija bija biežs viesis viņu mājā un policijai viņu adrese un ikdienas strīdi ir ļoti labi zināmi.
Varu tikai pateikt, ka šo informāciju saņēmu no kāda personāla, kas ir strādājusi ar Annu.
Man ir ļoti žēl, ka viņai nācās to piedzīvot vienai.
Un žēl, ka par šādu traumu nezināja viņas vīrs, galu galā, cik noprotu, viņiem bijušas ļoti tuvas un privātas attiecības.. Arī pats Juris (jeb Annas vīrs) pats jau vakardien atbildēja, ka arī šajā mistiskajā pazušanā Annas māte vaino Annu pašu.
18.11.2023 21:02 |

Reitings 268
Reģ: 11.03.2023
Ikdienas strīdi Juras un Annas mājās? Vai Annas vecāku mājās? Pats Juris vakardien gan atbildēja, ka attiecības esot bijušas ļoti saticīgas.
18.11.2023 21:03 |

Reitings 1630
Reģ: 03.03.2020
Pirms laika te visas ķērca, ka viņš noteikti viņu ierobežoja, stalkoja, pakļāva utt, tagad atkal nav labi, jo 8 stundu laikā nevienu reizi ziņu neuzrakstīja 😂
Būtu atbildējis, ka rakstīja vairākas reizes dienā, atkal būtu- mieru nedeva, nabadzīte nolēma bēgt no kontroles.
Smieklīgas dāmas te novākušās.
18.11.2023 21:04 |

Reitings 131
Reģ: 16.12.2014
Lūdzu meitenes nosūdzat to Hermesmel komentāru. Tādam te nevajadzētu atrasties. Anna nav pelnījusi, lai jūs te atļautos runāt par viņas pagātni. vispar tas cilvēks, kurš šo ir “pateicis” ir pilnīgs idiots. Ka var izmantot kāda noslēpumus priekš 5 min slavas ?
18.11.2023 21:18 |

Reitings 3512
BellaCiao @ 18.11.2023 21:04
Pirms laika te visas ķērca, ka viņš noteikti viņu ierobežoja, stalkoja, pakļāva utt, tagad atkal nav labi, jo 8 stundu laikā nevienu reizi ziņu neuzrakstīja ?
Būtu atbildējis, ka rakstīja vairākas reizes dienā, atkal būtu- mieru nedeva, nabadzīte nolēma bēgt no kontroles.
Smieklīgas dāmas te novākušās.

Tad ej un raksti viņam puņķainas atbalsta vēstules. Man prieks lasīt, ka te nav tikai un vienīgi duras, kuras nespēj analizēt situāciju, bet gan reāli pieslēdzas rakstītajam un meklē atbildes.
18.11.2023 21:20 |

Reitings 3512
pasado mañana @ 18.11.2023 21:18
Lūdzu meitenes nosūdzat to Hermesmel komentāru. Tādam te nevajadzētu atrasties. Anna nav pelnījusi, lai jūs te atļautos runāt par viņas pagātni. vispar tas cilvēks, kurš šo ir “pateicis” ir pilnīgs idiots. Ka var izmantot kāda noslēpumus priekš 5 min slavas ?

Tieši kādas slavas? Viņu Bez Tabu vai Degpunktā rāda? Šāda info var izrādīties ļoti noderīga, jo tas varētu būt ka kalpojis par vienu no iemesliem pašnāvībai.
18.11.2023 21:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits