Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3528
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 1074
Reģ: 13.05.2022
BellaCiao @ 18.11.2023 11:23

Domā, policija nepārbaudīja psihoterapeita esamību un to, ka nesen bijusi slimnīcā, pēc pirmā mēģinājuma?
mums jau nav info, vai informācija apstiprinājās un pret vīru ko var uzsākt, ja ir pierādījumi
18.11.2023 13:27 |

Reitings 1074
Reģ: 13.05.2022
_aija_ @ 18.11.2023 11:02
Mani secinājumi: Ir cilvēki, kas bēdās noslēdzas sevī, bet ir , kas runā ar visiem, raksta soc tīklos, dalās. Tā viņiem ir vieglāk. Ja bēgtu no vīra, ņemtu abus bērnus. Nezinām, cik tālu dārziņš, varbūt tas bija pastaigas attālumā un nekas traks, ja sieviete pēc vecākās meitas gāja ar zīdaini. Vai arī vīrs darba dēļ nevarēja izņemt laikā. Sievai bija kļuvis labāk. No rīta lielā steigā uz darbu vīrs neapskatīja bērnu. Ir cilvēki, man tāds viens draugs, kas stresā smaida, tā pat drusciņ it kā nedabiski. Tas viss , protams, 100 % neizslēdz to, ka vīrs vainīgs. Bet man jautājums, kāpēc policija jau vakarā nepieprasīja no Bolt informāciju, zinot, ka sieviete ir ar noslieci uz suicīdu un ir ar zīdaini??? Vai nevar ārkārtas gadījumos pieprasīt informāciju steidzami, nevis sūtīt nākamajā dienā kaut kādus pieprasījumus???? Vismaz bērniņš varbūt būtu dzīvs atrasts...
sapratu, ka vīrs strādā IT jomā, ne? Tiem parasti ir elastīgais darba laiks, nav jābūt birojā no līdz
18.11.2023 13:31 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
BellaCiao @ 18.11.2023 11:42

Un kā ar to, ka viņš tajā dienā bijis darbā?
Tu esi vnk slimīgi uzsēdusies uz domas, ka viņš ir vainīgs un visus faktus ignorē.
Pie tam, ja nogalināja sievu, kāpēc bērns ir miris, nevis mājās atstāts? Un ja nogalināja bērnu, kāpēc tas nenozuda kopā ar sievu? A?
Pag, vai tur nebija tā, ka jau iepriekšējā vakarā Anna nebija bērnam pakaļ uz dārziņu? Vai es ko jaucu?
18.11.2023 13:33 |

Reitings 1829
Reģ: 25.01.2023
LuckyStrike @ 18.11.2023 13:33
Pag, vai tur nebija tā, ka jau iepriekšējā vakarā Anna nebija bērnam pakaļ uz dārziņu? Vai es ko jaucu?
tājā dienā ,kad viņa pazuda nebija pakaļ meitai.vinai bija jaiznem un jaizved uz dejošanu.ieprieksejā vakarā vis bija kā parasti.
18.11.2023 13:40 |

Reitings 36
Reģ: 28.01.2023
Es gan nenoliegtu saistību ar Gobzema “Purvu”. Kādam varbūt no iesaistītajiem varoņiem vajadzēja apklusināt Gobzemu, pirms nav izstāstīts kas vairāk. Un Gobzems arī pēkšņi aizvērās. Viņam uz Spāniju bija nosūtītas draudu paciņas, kā saprotu, draudēts tika arī bērniem. Un te pēkšņi pazūd tieši Evertovska brāļa sieva un purvā. Varbūt tādā veidā tika parādīts, kurš būtu nākamais.
Iespējams sekas ir tādas, kādām tām nevajadzēja būt, varbūt nevajadzēja nevienam nomirt, bet notika kā notika.
Tāpat sataisīties no rīta 20 min ar bērnu ir dīvaini. Varbūt tas notika negaidīta ciemiņa vizītes rezultātā.
Neticu, ka Anna pati aizveda bērnu un bija Boltam pie stūres. Viņa iespējams jau bija aizvesta citur un to, kurš brauca ar mašīnu uz purvu, savāca ar citu mašīnu, atbrauca viņam pakaļ. Annas pēdu purvā nebija, jo viņas pašas tur nebija.
Un kas par murgu, ka var redzēt googlē reģionu, kas ir zoomots. Tiešām tas ir iespējams? Mana versija ir tāda, ka kāds Annas telefonā atrodoties jau purva teritorijā, google maps skatījās dienas maršrutu un to, ko tur var redzēt, pašreizējo atrašanās vietu utt. Tā teikt pārbaudīja, vai google maps viss būs tīrs un kā vajag. Un tad jā, google vēsturē parāda, ka skatīta konkrētā teritorija. Viņai pašai nebija iemesla to darīt.
Ar antifrīzu tika maskētas pēdas, bet nedomāju, ka to darīja Anna..
18.11.2023 15:05 |

10 gadi
Reitings 1083
Reģ: 21.10.2009
Innim @ 18.11.2023 15:05
Es gan nenoliegtu saistību ar Gobzema “Purvu”. Kādam varbūt no iesaistītajiem varoņiem vajadzēja apklusināt Gobzemu, pirms nav izstāstīts kas vairāk. Un Gobzems arī pēkšņi aizvērās. Viņam uz Spāniju bija nosūtītas draudu paciņas, kā saprotu, draudēts tika arī bērniem. Un te pēkšņi pazūd tieši Evertovska brāļa sieva un purvā. Varbūt tādā veidā tika parādīts, kurš būtu nākamais.
Iespējams sekas ir tādas, kādām tām nevajadzēja būt, varbūt nevajadzēja nevienam nomirt, bet notika kā notika.
Tāpat sataisīties no rīta 20 min ar bērnu ir dīvaini. Varbūt tas notika negaidīta ciemiņa vizītes rezultātā.
Neticu, ka Anna pati aizveda bērnu un bija Boltam pie stūres. Viņa iespējams jau bija aizvesta citur un to, kurš brauca ar mašīnu uz purvu, savāca ar citu mašīnu, atbrauca viņam pakaļ. Annas pēdu purvā nebija, jo viņas pašas tur nebija.
Un kas par murgu, ka var redzēt googlē reģionu, kas ir zoomots. Tiešām tas ir iespējams? Mana versija ir tāda, ka kāds Annas telefonā atrodoties jau purva teritorijā, google maps skatījās dienas maršrutu un to, ko tur var redzēt, pašreizējo atrašanās vietu utt. Tā teikt pārbaudīja, vai google maps viss būs tīrs un kā vajag. Un tad jā, google vēsturē parāda, ka skatīta konkrētā teritorija. Viņai pašai nebija iemesla to darīt.

Visos veikalos un ipasi bezintankos ir kameras, un parasti pie veikala ari.. to jau sobrid policijai vajadzetu zinat, vai antifriizu pirka vina pati vai kaads cits.
18.11.2023 15:23 |

Reitings 36
hanney @ 18.11.2023 15:23

Visos veikalos un ipasi bezintankos ir kameras, un parasti pie veikala ari.. to jau sobrid policijai vajadzetu zinat, vai antifriizu pirka vina pati vai kaads cits.

Vai vispār ir informācija, kurā veikalā ir pirkts antifrīzs? Policija klusē.
Kā jau kaut kur tika minēts, šobrīd policijā dala un maina svarīgus krēslus. Šī lieta var palikt arī bez atrisinājuma.
18.11.2023 15:30 |

Reitings 90
Reģ: 11.11.2023
hanney @ 18.11.2023 15:23

Izsludinātajā informācijā taču bija minēts, ka viņa pirka.
18.11.2023 16:06 |

10 gadi
Reitings 1083
Mare Šellija @ 18.11.2023 16:06

Izsludinātajā informācijā taču bija minēts, ka viņa pirka.

Ja? Ok… nu tad skaidrs.. vienīgi vēl, protams, var but iespeja, ka masina bija vel kads, ko varbut var manīt kameraas… bāc, man jau galva kūp par so domājot 🤯😩
18.11.2023 16:10 |

Reitings 175
Reģ: 02.11.2023

Tad jaunākā versija ir, ka Gobzems nodirš Evertovski, un kāds sāk slaktēt Evertovska ģimeni, lai Gobzemu iebiedētu? Lai vai cik šeit tiktu atkārtots, ka Jura stāstos it kā neesot loģikas, bet tomēr šeit piedāvātajās versijās ir vēl desmitreiz mazāk loģikas.
18.11.2023 16:55 |

Reitings 90
usgburhgbnrth @ 18.11.2023 16:55

Tad jaunākā versija ir, ka Gobzems nodirš Evertovski, un kāds sāk slaktēt Evertovska ģimeni, lai Gobzemu iebiedētu? Lai vai cik šeit tiktu atkārtots, ka Jura stāstos it kā neesot loģikas, bet tomēr šeit piedāvātajās versijās ir vēl desmitreiz mazāk loģikas.

Brīnums, ka nav versija, ka Anna aizbēgusi pie Gobzema uz Spāniju.
18.11.2023 17:00 |

Reitings 36
usgburhgbnrth @ 18.11.2023 16:55

Vēl jau var būt versija, ka šādi Gobzemu automātiski padara par aizdomās turamo.
18.11.2023 17:03 |

10 gadi
Reitings 1083
Ja godigi, pilnigi Visas versijas ir iespējamas, kamer nav skaidrības.. tā pati abusive vīra versija ir vairāk kā iespējama, īpaši pēc tām viņa atbildēm, ka ar Annas ģimeni viņai lielākoties sliktas attiecības, uz bērēm mazajai daudzi neesot ieradušies.. tas ir tik tipiski un liels red flag, jo narcisi tipiski dara visu, lai savu pakļauto partneri nošķirtu no ģimenes un pakļauti sev.
18.11.2023 17:06 |

10 gadi
Reitings 1083
Tāpat es tagad tā domāju, ja tas bolt bija atstāts aiz tik ļoti izdangāta ceļa, ka Jurim bija bail braukt tālāk, tad kāpēc Anna tur būtu braukusi..? Iespējams iebrauca Bolt, un pēc tam kāds vai kādi vairākas reizes vēl tur brauca, kas ceļu iedangāja vēl vairāk..?
Sievietei nebūtu tipiski braukt tieši tur, kur izbeaukt cauri ir grūti..
18.11.2023 17:08 |

Reitings 1829
Reģ: 25.01.2023
Innim @ 18.11.2023 15:05
vai ta Tas ir tiešām ,ka Juris ir Agra brālis?
18.11.2023 17:09 |

10 gadi
Reitings 1083
Kenty @ 18.11.2023 17:09
vai ta Tas ir tiešām ,ka Juris ir Agra brālis?

Juris pats twitterīa tbildēja, ka jā, un vēl kko pierakstīja, ka Krista te neesot, Aldi..
18.11.2023 17:10 |

Reitings 175
Reģ: 02.11.2023
hanney @ 18.11.2023 17:06
Ja godigi, pilnigi Visas versijas ir iespējamas, kamer nav skaidrības.. tā pati abusive vīra versija ir vairāk kā iespējama, īpaši pēc tām viņa atbildēm, ka ar Annas ģimeni viņai lielākoties sliktas attiecības, uz bērēm mazajai daudzi neesot ieradušies.. tas ir tik tipiski un liels red flag, jo narcisi tipiski dara visu, lai savu pakļauto partneri nošķirtu no ģimenes un pakļauti sev.

Hermesmel komentārs ļoti labi izskaidrotu, kāpēc Annai bija sliktas attiecības ar ģimeni, ja tā ir patiesība. Parasti pie tā, ka bērnam ir silktas attiecības ar vecākiem, ir vainīgi tieši vecāki.
18.11.2023 17:10 |

Reitings 90
hanney @ 18.11.2023 17:08
Tāpat es tagad tā domāju, ja tas bolt bija atstāts aiz tik ļoti izdangāta ceļa, ka Jurim bija bail braukt tālāk, tad kāpēc Anna tur būtu braukusi..? Iespējams iebrauca Bolt, un pēc tam kāds vai kādi vairākas reizes vēl tur brauca, kas ceļu iedangāja vēl vairāk..?
Sievietei nebūtu tipiski braukt tieši tur, kur izbeaukt cauri ir grūti..

Drīzāk ir jājautā, vai tas ceļš tiešām bija tik ļoti izdangāts, jo degpunkta sižetā rādīja un stāstīja, ka citas mašīnas tur iebraukušas.
Redz, sākumā viņš apgalvoja, ka neiebrauca dziļāk, neizkāpa. Ja pieņem viņa jaunāko versiju, ka viņš izkāpa, bet mašīnu neredzēja, ja pieņem, ka mazulīte tad vēl bija dzīva, vai nevarētu no ārpuses dzirdēt apslāpētu skaņu, kas būtu zīdaiņa raudāšana mašīnā?
18.11.2023 17:13 |

Reitings 1539
Reģ: 05.12.2021
Mare Šellija @ 18.11.2023 17:13

Drīzāk ir jājautā, vai tas ceļš tiešām bija tik ļoti izdangāts, jo degpunkta sižetā rādīja un stāstīja, ka citas mašīnas tur iebraukušas.
Redz, sākumā viņš apgalvoja, ka neiebrauca dziļāk, neizkāpa. Ja pieņem viņa jaunāko versiju, ka viņš izkāpa, bet mašīnu neredzēja, ja pieņem, ka mazulīte tad vēl bija dzīva, vai nevarētu no ārpuses dzirdēt apslāpētu skaņu, kas būtu zīdaiņa raudāšana mašīnā?

Es domāju, ka nedzirdētu, plus godīgi sakot, nedomāju, ka tas mazulis tur kliedza ntās stundas..
18.11.2023 17:38 |

Reitings 25063
Reģ: 18.08.2022
Gan jau tomēr beigās tiešām būs pašnāvība ar visu to ,ka tas vīrs izskatās aizdomīgs tipinš ar saviem putniem galvā!
Ja vina jau vairākas reizes ir mēginājusi taisĩt pašnāvību ,tad acīmredzot šoreiz būs izdevies.
Man draudzenei brālis arī vairākas reizes mēgināja un vienmēr tika izglābts,bija gan mēginājis kārties ,gan lekt no tilta Daugavā,beigās tāpat izdevās ,pēkšni pazuda un atrada gimene pēc pāris dienām tuvējā mežinā 500m no măjas pakārušos.
Stāsta morāle,agrāk vai vēlāk tāpat izdarīs pašnāvību,ja jau ir tăda nosliece ,škiet Anna bus to pašu izdarijusi.
18.11.2023 17:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits