SarmaD @ 18.11.2023 00:20
Ko tas brālis izdarijis tādu?
SarmaD @ 18.11.2023 00:20
Ko tas brālis izdarijis tādu?
chihiro @ 18.11.2023 00:32Gobzems kā čivauva - rej, bet neuzbruktu. Stulba sagadīšanās. Pa manam.
hanney @ 18.11.2023 00:30
Es arī visu sīkumos nezinu, bet cik saprotu, tas brālis ir nocēlis Gobzema sievu, Gobzemam iet ciet, un atriebjoties uztaisījis to Purvu, kur atmasko visdažādāko LV zināmu cilvēku privātās dzīves un citas “netīrības”, viņam cilveki iesūta info, viņš to pārpiblicē.. un, ja kādam kaut kas nepatīk, sūta pie Evertovska šo risināt, jo Evertovskis vainīgs, ka sieva aizgāja un iejaucās viņa orivātajā dzīvē.
nav nav nekur vairs, arī Instagram vins neko vairs neliek.minkalinka @ 18.11.2023 00:24Aldis visu turpina instagram,pati nesekoju,tāpēc zinu tikai to,ko publicēja facebook
SarmaD @ 18.11.2023 00:37
Nu un kàds brālim ar to sakars? Vel jo vairāk Annai.
tas bija nesen. Kā skolotājaichihiro @ 18.11.2023 00:02
Juris raksta, ka Anna nebija depresīva.
Protams, Jurim ticēt nav jēgas, bet lasīts arī Facebook no Annas kursabiedra, ka ir pozitīvs cilvēks.
To nenoskaidrot. Varbūt tie tavi cilvēki viņu sastapa vienkārši sliktā posmā, kas katram dzīvē notiek, vai varbūt viņa slēpa depresiju zem smaida.
chihiro @ 18.11.2023 00:16Juris publicēja jautājumu, kur kāds raksta, ka Annas tēvs seksuāli Annu izmantoja un tāpēc pašnāvība. Juris atbild aptuveni šādi - es neko tādu nezinu, bet tādas lietas dzīvesbiedriem mēdz nestāstīt. Lejā jau iesaistās cita lietotāja ar teoriju, ka tas var izraisīt traumu un ieliek linku par šo tēmu. Juris - es jau neko nezinu. Bet šo jautājumu publicē.
Jurim jāaizveras.
Mēs varam aprunāt Juri, jo viņš pats sniedz visus iemeslus tam ar savu uzvedību (nevis izskatu, acu skatienu). Annas tēvs publikai nav zināms un no Jura puses tas tagad ir "strelku" pārvešana uz citiem.
hanney @ 18.11.2023 00:49
Tā ir gana pietuvināta ģimene. Īpašu, ja cik saprotu, no X no Jura tvītiem, ka ar savu ģimeni Annai sliktas attiecibas, tad gan jau vīra brālis gana tuvs cilveks. Un tas viss, ko Gobzems raksta, tagad lasu, ir tiešām too much un ļoti nepatīkams un provokatīvs.. es domāju, ka Anna šim varētu but sekojusi lidzi, lasījusi tos murgus, uztraukusies par to brāli, varbut ari par savu viiru, lidz ar to ari sevi un saviem berniem. Varbut no stresa negulejusi, un no negulesanas aizgājis ciet..
Tā ir hipotēze, taču es par šo visu Annas pazušanu, mazulīša nomiršanu utt arī ļoti satraucos un sekoju lidzi, arī naktīs palasu komentārus, pasekoju līdzi.. būtu man pietuvinātā ģimenē tāds Evertovska un Gobzema publisks battls, iespejams vispar negulētu un tupētu visu nakti telefonaa lasīdama komentārus utt.
Jau atkal - tikai viens no variantiem, un tomēr uespējams.
Mušpapīrs @ 17.11.2023 23:33
Cik ir lasīts, no malas grūti depresiju redzēt
hanney @ 17.11.2023 23:46
Manuprāt, runa ir par šo: https://postimg.cc/PpK8yVbz