boots @ 17.11.2023 23:31
Nesanāk bildes labajā pusē, vairāk bildes vidū vai pat pa kreisi, upītē, kur koks pāri upei.
Mare Šellija @ 17.11.2023 23:39
Ja runa ir par koku, kas paralēli takai, tad tur ir debess atspulgs. Turklāt izskatās, ka sekla vieta.
hanney @ 17.11.2023 23:46
Manuprāt, runa ir par šo: https://postimg.cc/PpK8yVbz
SarmaD @ 17.11.2023 23:48
Kas tā par sadirstu kvalitāti. Ja caur šo foto skatās tad toč liekas ka tur kkas guļ. Bet no sava telefona tur vnk ir ūdens un viss
Astoria @ 17.11.2023 09:59Man brīžiem šķiet, ka tie, kas te raksta spekulācijas par to, ka varbūt viņa bēga, slēpās, vīrs novāca, bērns jau pirms atstāšanas mežā nebija dzīvs utt., vienkārši noliedz realitāti. To, ka depresija, psihiski traucējumi ir īsti un var novest līdz pašnāvībai. Diemžēl, bet tā ir realitāte un tur var arī nebūt racionāla izskaidrojuma darbībām ar kurām tas tika paveikts. Un domāju, ka diez vai jel kad tiks publiski sniegta vairāk informācija par notikušo, jo tas vienkārši dotu iespēju turpināt bezjēgā nomētāt akmeņiem pazudušās Annas Jansones piemiņu. Protams, ja nu pēkšņi neatklāsies kas skandalozs, bet nu, kāda iespēja. Šī nav filma, šī ir realitāte.
sinddyy @ 17.11.2023 23:53Uz datora palielināju arī šo vietu, joprojām neredzu neko aizdomīgu - strautiņš un koki. Ja palielinājumā skata tā daudzas tur vietas, tad ļoti daudzās vietās saskatāmi "aizdomīgi" līdzīgi sižeti, kas ir parasta iztēle. Gribam saredzēt to, kā tur nav. Es ceru, ka oriģinālbilde viņiem ir ar augstu izšķirtspēju, tad tur jau var kaut ko pētīt.
Interesanta sieviete @ 17.11.2023 23:03Skolas biedri viņu ir raksturojuši kā ļoti depresīvu. Tieši skolā, kur Anna strādājusi. Tas no ļoti drošiem avotiem. Man tas nozīmē, ka tiešām tur ir bijis tas, kas bijis:( ļoti žēl. Es kaut kā ļoti pārdzīvoju par šo visu. Varbūt baigais trigers... bet nu jā
hanney @ 17.11.2023 23:46
Manuprāt, runa ir par šo: https://postimg.cc/PpK8yVbz
nimfa1726 @ 18.11.2023 00:03Vienā no rakstiem,viena taro bija izlikusi,kad vīrs visu zina,notikusi neapzināta slepkavība.
minkalinka @ 18.11.2023 00:04Agris Evertovskis ir viņa brālis.. ak, kādas savādas sajūtas ņemot vērā Alda mēnešiem ilgos rakstus par “purvu”……
minkalinka @ 18.11.2023 00:04Agris Evertovskis ir viņa brālis.. ak, kādas savādas sajūtas ņemot vērā Alda mēnešiem ilgos rakstus par “purvu”……