Nu tad ej par Jura advokātu ja jau attaisno un aizstāvi! Cerams, ka nebūsi kļūdījusies par viņu un beidz šeit “pamuļķu” forumā komentēt, savādāk pataisi sevi par pamuļķi
bojāt garastāvokli??? Ibio nopietni Juri?Dipa @ 04.11.2023 11:23
Es te nevienu neesmu attaisnojis vai aizstāvējis, bet esmu kritizējis paranoiskas personas, kurām maldīgi šķiet, ka zina to, ko patiesībā nezina, un kurām šķiet pieņemami, balstoties uz savu nezināšanu, izteikt kaut kādas apsūdzības konkrētai personai. Un es nevaru kļūdīties saistībā ar viņu, jo nemaz neesmu par viņa atbildību izteicis nekādu viedokli.
Saistībā ar Juri es ceru vienīgi, ka viņš nejauši neuzdursies šim foruma ierakstam, lai nebūt vēl vairāk jābojā garastāvoklis, lasot kaut kādus paranoiskus murgojumus par viņu.
Dipa @ 04.11.2023 11:23
Es te nevienu neesmu attaisnojis vai aizstāvējis, bet esmu kritizējis paranoiskas personas, kurām maldīgi šķiet, ka zina to, ko patiesībā nezina, un kurām šķiet pieņemami, balstoties uz savu nezināšanu, izteikt kaut kādas apsūdzības konkrētai personai. Un es nevaru kļūdīties saistībā ar viņu, jo nemaz neesmu par viņa atbildību izteicis nekādu viedokli.
Saistībā ar Juri es ceru vienīgi, ka viņš nejauši neuzdursies šim foruma ierakstam, lai nebūt vēl vairāk jābojā garastāvoklis, lasot kaut kādus paranoiskus murgojumus par viņu.
viņam neizskatās, ka ļoti sabojāts garastāvoklis. Viss ok, uzmanības centrā ticis, smaids laužas laukā, var uz visu valsti nodirst savu sievieti. Lai tik visi domā, ka viņa psihopāte. Es teiktu, ka viņš ja nav pats nogalinājis sievu, tad ir novedis viņu līdz pašnāvībai.Dita.D @ 04.11.2023 11:35
Man jau liekas, ka “sabojātam garastavoklim” vajadzētu sen būt. Jau tad, kad bērns tika atrasts miris
laikā tēvs nodirstu tagad sievu, viņa ar visu smago depresiju gāja uz bd pakaļ bērnam ar visu 4 mēnešus veco zidainiti.Ar ļoti smago depresiju to fiziski viņa nevarētu darīt .Kalnos @ 04.11.2023 11:17Mammai nav sava auto ka saprotu.
Pecdzemdibu depresija un 4 mēnešus vecs zīdainis ,a no bd vecāko bērnu tēvs ar auto iznemt nevar,to mamma darīja!! Soc tīkliem gan laiks tētim bija daudz ...
Dipa @ 04.11.2023 11:23
“Dipa” šī teksta sākuma daļā netīšām pārvērtās par vīrieti un pēkšņi sevi raksturo vīriešu dzimtē, dažus tekstus iepriekš gan vēl bija sievietes tēlu pieņēmis.
Dipa @ 04.11.2023 15:47
Izlasīju visus četrus savus komentārus, bet neizdevās atrast nevienu, kur būtu sevi raksturojis kā sievieti. Noprotu, ka foruma paranoiskajiem detektīviem ir pieejami arī tādi mani teksti, ko nemaz neesmu rakstījis. Pat nemēģināšu minēt, kas ir tas "daudz", ko šie iedomātie teksti izsaka...
Ruby88 @ 04.11.2023 16:09
“Kāds ir pamatojums pieņēmumam, ka, ja es meklēju un info un piereģistrējos pamuļķu forumā, tad uzskatu sevi par kriminālistikas eksperti?“
Un kā ar šo, kriminālistikas eksperte?
Pati kā kriminālistikas eksperte, ja jau meklēji info un biji gatava piereģistrētie
Tik daudz brīvā laikā kā tev, lai dirstu pa forumiem, nav ne vienam. Ar tevi NEVIENS nevar sacensties, Lilita.Kalnos @ 04.11.2023 11:17Mammai nav sava auto ka saprotu.
Pecdzemdibu depresija un 4 mēnešus vecs zīdainis ,a no bd vecāko bērnu tēvs ar auto iznemt nevar,to mamma darīja!! Soc tīkliem gan laiks tētim bija daudz ...
Dipa @ 04.11.2023 16:15
Šajā teikumā vispār nekas nav raksturots, bet ir uzdots jautājums Dita.D, burtiski atsaucoties uz viņas tekstu:
Joprojām neesmu saņēmis atbildi uz jautājumu.
Un kur tad ir tie daži teksti, kur esmu raksturojis sevi kā sievieti?