Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
qwe @ 09.11.2023 14:26
kā no kā? No tā neadekvāta vīra varbūt? Un varbūt slēpjas pie kāda? Kapēc bez ēdiena ...
Lai gan domāju,ka visticamāk kāda kokā karājas vai purvā guļ...

No tā vīra cik ilgi slēpsies? Viņas bildes pa visu LV, atpazīs taču. Ko tad otru neņēma līdzi un atstāja tam psiho tēvam?
09.11.2023 14:32 |

10 gadi
Reitings 1853
Reģ: 29.01.2009
MiniMe33 @ 09.11.2023 14:03
Kapēc nepastāv variants , ka vińa it dzīva un slēpjās?

Es domāju, ka šis variants ir diezgan nereāls. Jau vairāk kā nedēļa kopš pazušanas - cilvēkam ir arī jāēd, un ja vien viņai nav liels daudzums skaidras naudas līdzi, tad visdrīzāk nav par ko arī paēst (kartes izsekošana ir pieprasīta, tāpēc ātri atrastu, ja būtu karte lietota). Kur cilvēks NOVEMBRĪ var paslēpties bez dokumentu uzrādīšanas - viesnīcas, īres dzīvokļi atkrīt.
09.11.2023 14:51 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
SarmaD @ 09.11.2023 14:16

No kā viņa slēpjās un cik ilgi izvilks bez ēdiena?

Vai tad ir zināms ka viņai nav līdzi nekādas naudas ? varbūt pie kādas paziņas, kas to lai zin, nesaprotu kāpēc visi pārliecināti ka mirusi, varbūt šoka stāvoklī, ēd no atkritumiem , nu cerībai jau būtu jābūt .
09.11.2023 14:52 |

10 gadi
Reitings 2807
Reģ: 20.06.2013
SarmaD @ 09.11.2023 14:32

No tā vīra cik ilgi slēpsies? Viņas bildes pa visu LV, atpazīs taču. Ko tad otru neņēma līdzi un atstāja tam psiho tēvam?
par bildēm teica, ka tagad izskatās savādāk,jo zaudējusi daudz svara. Kāpēc netika ieliktas bildes kā reāli tagad izskatās?
09.11.2023 14:54 |

10 gadi
Reitings 2807
Un kas diez notika ar to puisi Kristeru,kas izgāja no televīzijas un pazuda? Uztaisīja pašnāvību kaut kur un nav atrasts?
09.11.2023 14:56 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Ireeen @ 09.11.2023 14:01
Un kas tieši liek domāt cik viņš feins tētis, tas ieraksts tviteri? Nu glupa tu sieviete
Zini mani tā aizkustināja tas ieraksts .Esmu ļoti emocionāls cilvēks . Pat dzīvē ļoti bieži nokļūdos cilvēkos ,vienmēr esmu par visiem ļoti labās domas, un ups aplaužos tāpēc . Ir teiciens ,jo ilgāk pazīstu cilvēkus ,jo vairāk mīlu suņus . Sievietes vispār pa lielam ir kuces, un divkosīgas maitas. Tāpēc man ir savs paziņu loks liels , bet draudzene viena jau daudzus gadu desmitus .
09.11.2023 14:58 |

Reitings 3512
MiniMe33 @ 09.11.2023 14:52

Vai tad ir zināms ka viņai nav līdzi nekādas naudas ? varbūt pie kādas paziņas, kas to lai zin, nesaprotu kāpēc visi pārliecināti ka mirusi, varbūt šoka stāvoklī, ēd no atkritumiem , nu cerībai jau būtu jābūt .

Viņai ir depresija un pavisam svaigs pašnāvības mēģinājums. Es saprotu, ka daļa nezin ko ar cilvēka galvu un kā depresija pavērš domas pret sevi pašu, kā nevajadzīgu, lieku, pameslu. Un labi ka nezinat. Depresija ir ļoti smaga slimība, kura noved strupceļā tevi pašu. Mēs varam minēt, kamēr nav oficiāla ziņojuma. Tomēr es esmu vairāk reāliste šajā jautājumā. Tomēr mums vajag cilvēkus, kas dod cerību labajam. Un tas galīgi nav nekas slikts.
09.11.2023 15:09 |

Reitings 3512
Runājot par depresiju iesaku noskatīties jaunāko LTV sēriju "Dzīvei nav melnraksta" ar Armandu Simsonu. Viņš ļoti labi spēja raksturot tās izpausmes un pašu svarīgāko - tu pats nesaproti kas ar tevi notiek un tapēc nespēj sev palīdzēt.
09.11.2023 15:11 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
SarmaD @ 09.11.2023 15:09

Viņai ir depresija un pavisam svaigs pašnāvības mēģinājums. Es saprotu, ka daļa nezin ko ar cilvēka galvu un kā depresija pavērš domas pret sevi pašu, kā nevajadzīgu, lieku, pameslu. Un labi ka nezinat. Depresija ir ļoti smaga slimība, kura noved strupceļā tevi pašu. Mēs varam minēt, kamēr nav oficiāla ziņojuma. Tomēr es esmu vairāk reāliste šajā jautājumā. Tomēr mums vajag cilvēkus, kas dod cerību labajam. Un tas galīgi nav nekas slikts.

Diemžēl bet ļoti labi zinu ko depresija nodara,tieši tāpēc nebrīnītos , ka viņa ir dzīva un slēpjās, iesoēja tik pat liela , kā tad ja viņa ir mirusi. Cilvēki netaisa pašnāvību jo grib mirt, et gan lai izbeigtu ciešanas, un lai cik liela būtu vēlme nomirt, tāpat cilvēkam ir pašsaglabāšanās instinkts, kāpēc slēpjas? jo zīdainis miris, n to jau mēs nezinām kā kas notika, bet nu gribas jau cerēt ka atrastu dzīvu un tiktu pie nepieciešamās palīdzības un beigās vecākajai meitiņai būtu mamma 🥲
09.11.2023 15:24 |

Reitings 1829
Reģ: 25.01.2023
qwe @ 09.11.2023 14:54
par bildēm teica, ka tagad izskatās savādāk,jo zaudējusi daudz svara. Kāpēc netika ieliktas bildes kā reāli tagad izskatās?
otrā bilde ar zīdaini ir tada kada tagad izskatās,bet no sāna skata. Nevis portretā
09.11.2023 15:32 |

10 gadi
Reitings 2807
Kenty @ 09.11.2023 15:32
otrā bilde ar zīdaini ir tada kada tagad izskatās,bet no sāna skata. Nevis portretā
nu es pēc tās sāna bildes neatpazitu, ja man nāktu pretī pa ielu, seja vispār nav saskatāma ...
09.11.2023 15:34 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
MiniMe33 @ 09.11.2023 15:24

Diemžēl bet ļoti labi zinu ko depresija nodara,tieši tāpēc nebrīnītos , ka viņa ir dzīva un slēpjās, iesoēja tik pat liela , kā tad ja viņa ir mirusi. Cilvēki netaisa pašnāvību jo grib mirt, et gan lai izbeigtu ciešanas, un lai cik liela būtu vēlme nomirt, tāpat cilvēkam ir pašsaglabāšanās instinkts, kāpēc slēpjas? jo zīdainis miris, n to jau mēs nezinām kā kas notika, bet nu gribas jau cerēt ka atrastu dzīvu un tiktu pie nepieciešamās palīdzības un beigās vecākajai meitiņai būtu mamma ?

Ja viņa slēpjas, tad viņa to nevarēs izdarīt mūžīgi, jo viņu meklē visā Latvijā (cilvēki pamanītu, jo lieta ir nesena), tiks izmantota karte un līdzekļi agrāk vai vēlāk. Nauda saruks un agrāk vai vēlāk tā izbeigsies. Agrāk vai vēlāk kāds atpazīs un pienāks ziema, nosals slēpjoties, jo nezin vai Aļaskas aprīkojums ir līdzi. Ar rudens pufaiku īsti neiztiks mūsu ziemās, kad tās sākas. Turklāt, viņai diezgan reāli draud cietumsods un ilgs par mazuli. Ja viņa slēpjas, viņa nenoslēpsies pavisam.
Neticu, ka bēgšana no kaut kā būtu tā vērta, lai taisnā ceļā dotos uz cietumu pēc tam. Ja bēgtu no vīra un tas būtu nenormāls - ņemtu abus bērnus. Turklāt, ja bēgtu un būtu nodrošinājusies ar visu iespējamo - ņemtu abus bērnus, nevis vienu. Nekas te vairs neliekas loģiski.
Es ticētu versijai, ka aizbrauca, izkāpa no auto, aizmaldījās un kādā akacī iekrita. Tāpēc bērns un tāpēc nevar atrast tik ilgi. Nav jau mums te Ņujorka, ka var paslēpties un dzīvot gadiem ar kapuci galvā..
09.11.2023 15:44 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
mazaaduuda @ 09.11.2023 14:51

Es domāju, ka šis variants ir diezgan nereāls. Jau vairāk kā nedēļa kopš pazušanas - cilvēkam ir arī jāēd, un ja vien viņai nav liels daudzums skaidras naudas līdzi, tad visdrīzāk nav par ko arī paēst (kartes izsekošana ir pieprasīta, tāpēc ātri atrastu, ja būtu karte lietota). Kur cilvēks NOVEMBRĪ var paslēpties bez dokumentu uzrādīšanas - viesnīcas, īres dzīvokļi atkrīt.
Tu par tiem dokumentiem un dzīvošanu nopietni?😳 Saprotu lielās virsnīcās nepieciešams formāli arī citur. Es katru gadu cenšos izbrīvēt nedēļu un aizbraukt no savas Jūrmalas uz Palangu un Kuršu kāpu pamainīt vidi atpūtai. Dzīvesvietas rezervācijai parasti izmantoju Booking kontaktus, bet caur Bookingu parasti nerezervēju sazvanos ar īpašnieku iedod man nelielu atlaidi paši priecīgi, ka nodokļi bez oficiālas reģistrācijas nebūs jāmaksā un mani dokumenti viņus vispār neinteresē! Vienīgā interese ir nauda un tā katru gadu! Nedomāju, ka pie mums savādāk. Par to, ka kāds viņu uz ielas atpazītu un galvā paturētu viņas vārdu uzvārdu arī cerības mazas. Ne visi to lasa, citiem pa vienu ausi iekšā pa otru ārā un gar viņu nav nekādas daļas. Es noteikti neatpazītu pat ja te pat Jūrmalā parunātos. Nu tā notiek. Ja ir dzīva grib slēpties nav viņai nekādu problēmu pazust tā, ka neatradīs nekad. Ja meklē tad meklē tikai pie mums LV, tāda Eiropa par viņu neko nezina. Mana draudzene Portugālē daudzus gadus dzīvojot aizmirsa par dokumentu termiņiem. Bez problēmām ar automašinu kompānijā atbrauca uz LV.
09.11.2023 15:46 |

10 gadi
Reitings 2807
Gardenia @ 09.11.2023 15:46
Tu par tiem dokumentiem un dzīvošanu nopietni?? Saprotu lielās virsnīcās nepieciešams formāli arī citur. Es katru gadu cenšos izbrīvēt nedēļu un aizbraukt no savas Jūrmalas uz Palangu un Kuršu kāpu pamainīt vidi atpūtai. Dzīvesvietas rezervācijai parasti izmantoju Booking kontaktus, bet caur Bookingu parasti nerezervēju sazvanos ar īpašnieku iedod man nelielu atlaidi paši priecīgi, ka nodokļi bez oficiālas reģistrācijas nebūs jāmaksā un mani dokumenti viņus vispār neinteresē! Vienīgā interese ir nauda un tā katru gadu! Nedomāju, ka pie mums savādāk. Par to, ka kāds viņu uz ielas atpazītu un galvā paturētu viņas vārdu uzvārdu arī cerības mazas. Ne visi to lasa, citiem pa vienu ausi iekšā pa otru ārā un gar viņu nav nekādas daļas. Es noteikti neatpazītu pat ja te pat Jūrmalā parunātos. Nu tā notiek. Ja ir dzīva grib slēpties nav viņai nekādu problēmu pazust tā, ka neatradīs nekad. Ja meklē tad meklē tikai pie mums LV, tāda Eiropa par viņu neko nezina. Mana draudzene Portugālē daudzus gadus dzīvojot aizmirsa par dokumentu termiņiem. Bez problēmām ar automašinu kompānijā atbrauca uz LV.
tak tepat lv nesen bija gadījums, kur viena bija sasmērējusies un viltoja savu miršanas apliecību. Oficiāli skaitījās mirusi. Dzīvoja ar svešiem dokumentiem gadiem, tikai nejauši uzķēra. Tā kā ja grib,tad visu var. Nesaku, ka šis būs tas gadījums, domāju Anna ir mirusi,bet vienmēr cerība paliek
09.11.2023 15:54 |

Reitings 174
Nū, lai nogalinātu savu zīdaini, pamestu otru bērnu un aizvāktos bez ienākumiem, iekrājumiem, kartēm un apģērba, aizbēgtu uz svešu valsti, lai dzīvotu tur (un darītu ko?), kamēr ģimene, tuvie tevi meklē... nu tur ir jābūt baigajai dūšai.
09.11.2023 15:56 |

Reitings 174
Es domāju, ka noticis ir sliktākais. Kaut nu atrastu, lai iestājas miers un tuvie zina, ka nav vairs un var apbedīt.
09.11.2023 15:58 |

Reitings 6700
Švīka @ 09.11.2023 15:44

Ja viņa slēpjas, tad viņa to nevarēs izdarīt mūžīgi, jo viņu meklē visā Latvijā (cilvēki pamanītu, jo lieta ir nesena), tiks izmantota karte un līdzekļi agrāk vai vēlāk. Nauda saruks un agrāk vai vēlāk tā izbeigsies. Agrāk vai vēlāk kāds atpazīs un pienāks ziema, nosals slēpjoties, jo nezin vai Aļaskas aprīkojums ir līdzi. Ar rudens pufaiku īsti neiztiks mūsu ziemās, kad tās sākas. Turklāt, viņai diezgan reāli draud cietumsods un ilgs par mazuli. Ja viņa slēpjas, viņa nenoslēpsies pavisam.
Neticu, ka bēgšana no kaut kā būtu tā vērta, lai taisnā ceļā dotos uz cietumu pēc tam. Ja bēgtu no vīra un tas būtu nenormāls - ņemtu abus bērnus. Turklāt, ja bēgtu un būtu nodrošinājusies ar visu iespējamo - ņemtu abus bērnus, nevis vienu. Nekas te vairs neliekas loģiski.
Es ticētu versijai, ka aizbrauca, izkāpa no auto, aizmaldījās un kādā akacī iekrita. Tāpēc bērns un tāpēc nevar atrast tik ilgi. Nav jau mums te Ņujorka, ka var paslēpties un dzīvot gadiem ar kapuci galvā..
Tas gadījums ir ļoti dīvains, esmu acis pārlaidusi virspusēji pāri tikai. Ja tas cilvēciņš bija tādā depresijā un zāles dzēra, nedzēra tur švaki un vēl gadījums ar bēbi😢 kas tanī galviņā notika neuzzināsim drīzāk nekad. Tikai mani izbrīna fakts, kādēļ visi uzskata, ka viņa vispār ir Latvijā, ja dzīva? Tak ārpus LV varēja būt jau pirms viņu meklēt sāka. Eiropā neviens viņu nemeklēs arī par bēbi nez vai, ja nu tikai netīšām uzrausies!
09.11.2023 16:03 |

Reitings 174
Gardenia @ 09.11.2023 16:03
Tas gadījums ir ļoti dīvains, esmu acis pārlaidusi virspusēji pāri tikai. Ja tas cilvēciņš bija tādā depresijā un zāles dzēra, nedzēra tur švaki un vēl gadījums ar bēbi? kas tanī galviņā notika neuzzināsim drīzāk nekad. Tikai mani izbrīna fakts, kādēļ visi uzskata, ka viņa vispār ir Latvijā, ja dzīva? Tak ārpus LV varēja būt jau pirms viņu meklēt sāka. Eiropā neviens viņu nemeklēs arī par bēbi nez vai, ja nu tikai netīšām uzrausies!

Kaut kā nav radies priekštats, ka viņa būtu baigais "nazis", lai izdomātos baigi gudri...Bet kas zina.
09.11.2023 16:09 |

Reitings 6700
qwe @ 09.11.2023 14:56
Un kas diez notika ar to puisi Kristeru,kas izgāja no televīzijas un pazuda? Uztaisīja pašnāvību kaut kur un nav atrasts?
Tas puisis pavisam dīvaini pazuda, visur tik labas pozitīvas atsauksmes un nav cilvēciņa. Tai laikā tajā pusē vēl 2 pazuda un nav dzirdēts, ka kāds atrasts būtu, bet iespējams to arī neziņo nekur.
09.11.2023 16:10 |

10 gadi
Reitings 8360
Reģ: 17.09.2009
Es domāju, ka mamma nenogalināja bērnu. Drīzāk tiešām iekrita kādā purvā vai aizbēga (cerot ka kāds bērnu atradīs un paņems), bet diemžēl par vēlu.
09.11.2023 16:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits