Tev viss kārtībā?lietotājs @ 07.11.2023 19:06
Dauņa sindroma māte ar IQ ~90, priecīga par savu jaundzimušo bērnu.
Kalnos @ 07.11.2023 19:08Tev viss kārtībā?
P.S. DAUNA sindroms,tas pirmkārt .
lietotājs @ 07.11.2023 19:06
Kenty @ 07.11.2023 18:59Mana versija ir ,ka sievietei sākumā nemaz nebija domas doties pašnāvibu taisīt.iespejams gribeja paelpot svaigu gaisu,izvedinat galvu.Braucot mašina sāka makties domas,izkāpa un devas kur acis rada,iespejams kāds purvs ir tur kur iekrist kā akaci(nezinu tos mezus)
Kenty @ 07.11.2023 18:59Mana versija ir ,ka sievietei sākumā nemaz nebija domas doties pašnāvibu taisīt.iespejams gribeja paelpot svaigu gaisu,izvedinat galvu.Braucot mašina sāka makties domas,izkāpa un devas kur acis rada,iespejams kāds purvs ir tur kur iekrist kā akaci(nezinu tos mezus)
noidea @ 07.11.2023 15:34
Man laikam bija paveicies, jo biju psihiatra kontrolē visu grūtniecību, kā arī 6 mēnešus pēc. Mans vīrs ar mani arī nesëdēja 24/7, no vińam bija jāiet uz darbu, bet bija domas par bēgšanu un visu ko citu, bet man nekad nebija doma, ka gribētu darīt pāri savam bērnam. Es būtu tad vińu varējusi atstāt mājās vienu, zinot, ka drīz ieradīsies vīrs, bet ne auto nosalt vai tml. Protams, katram situācija ir individuāla un negribu salīdzināt, tikai velku paralēles ar sev familiāro situāciju, kurai gāju cauri.
Varbūt sieviete nemaz nelietoja zāles, jo likās ka nepalīdz (jo uzreiz arī nepalīdz). Taču es galīgi nevaru izprast depresiju + reālu došanos kaut kur ārpus mājas, plānošanu... kā jau šeit daudzas minēja, to visbiežāk izdarīs maksimāli ātri un tuvumā. Bet nu to jau ar laiku uzzināsim, kas notika patiesíbā.
Gribu piebilst - ja kas tāds notiek ar jums tuvu, pazīstamu cilvēku - lūdzu neignorējiet to. Paldies dievam man tagad viss ir labi, bet kad esi tajā situācijā, jūties bezpalīdzīgs un dzīvei neredzi nekādu jēgu.
Loti, loti žēl bērnu un tuvinieku :(
iespejams jau tur tikai saka uznākt kautkas lidzigs lekmei(ja drikst tā teikt).Nav jau arī zinams kā mazulis atrasts.kresliņā vai nolikts uz kresla.noidea @ 07.11.2023 19:48
Tas it kā būtu logiski, bet kāpēc atstāt bērnińu vienu mašīnā? :( nu, ja gribëja tikai izvēdināt galvu.
Dauna sindronam nekadi nevar būt Q -90 Dauna sindroma cilvēkiem Q ir zem 70lietotājs @ 07.11.2023 19:06
Ivvars @ 07.11.2023 21:19Pat, ja pieņemam, ka vīrs nav vainīgs pie sievas pazušanas, tad līdzvainīgs(!!!) pavisam noteikti! Nu kā vispār var atstāt mājās vienu pašu sievieti ar maziem bērniem, zinot, ka viņa slimo un ir ar noslieci uz suicīdu..? WTF? Vienaldzības augstākā pilotāža...
Ivvars @ 07.11.2023 21:19Pat, ja pieņemam, ka vīrs nav vainīgs pie sievas pazušanas, tad līdzvainīgs(!!!) pavisam noteikti! Nu kā vispār var atstāt mājās vienu pašu sievieti ar maziem bērniem, zinot, ka viņa slimo un ir ar noslieci uz suicīdu..? WTF? Vienaldzības augstākā pilotāža...
maijpukjiite @ 07.11.2023 22:30
Jā, un tā pati slimā sieva ar zīdainīti un otru bērniņu, kā arī vīrs pārtiks no svaiga gaisa un mīlestības, pārtika, apģērbs, degviela un komunālie rēķini sevi apmaksās paši :)
Jūs vispār loģiski padomājat,ko jūs rakstiet brīžiem arī?Arī regulāra pieskatīšana negarantētu, ka nekas tāds nebūtu noticis.
Mathilde @ 07.11.2023 22:42bet kurš aizveda vecāko meitu uz bd?
Stiklaskatiens @ 08.11.2023 04:52Ne vīram, ne pazudušai sievai nevar būt augsts intelekts, jo vecākajai meitai bijušas kolikas, bijis objektīvi grūti, bet tik smaga depresija neesot bijusi. Divi pieauguši cilvēki moca zīdaini ar kolikām un nezina kā tikt galā ar kolikām. Johaidī, viduslaiku idiņi. Un rezultāts skarbs.