X vīrietis raksta, ka abi esot kopīgi risinājuši sievietes veselības problēmas un nav bijis vienalga.Arahne @ 03.11.2023 23:21Grūti jau spriest, bet šķiet, ka viņš pats arī bija viens no tiem, kas sievieti tikai demogoģēja, iespējams, pārmeta un apsmēja viņas slimību. Ļoti bēdīgi. Kārtējie palikušie bērni ar salauztiem likteņiem.
skatās lejā, par bērna nāves faktu runā vēsi un mīklaini, lidzīgi kā Rogovkas lietā, šķiet šis viss nav tīrsDita.D @ 03.11.2023 23:09Stāsts noteikti līdzīgs kā Rogovkas noziegums.
Vīrs vēsu prātu un smīkņājot runā. Neizskatās, ka būtu sāpju salauzts.
Pats arī atradis info kur un ar ko braukusi. Dīvaini
qwe @ 03.11.2023 23:44Vīrs liekas super aizdomīgs un par bērna nāvi šķiet nemaz nesēro, video sākumā pat smaida priecīgs .... Tāds pretīga tipiņš likās, acītes šaudās, galva nodurta, īsti patiess nav ....
Kāds TikTok username?riebiiga @ 04.11.2023 00:24Man viņš šķiet emocionāli vardarbīgs.Acīs neskatās.Ļoti aizdomās turams tipāžs.Man jau šķiet ja atrod tavu mirušu bērnu tu esi.....trūkst vārdi.
Viņš tiktok izpsužas
Arabesq @ 04.11.2023 00:30O, kriminālistikas ekspertes salasījušās. Cilvēks pēdējās dienās ir izgājis cauri ellei, centies pats atrast sievu, piegādājis policijai informāciju, turējis rokā savu mirušo zīdaini, pirmo reizi, iespējams, bijis kameras priekšā, lai dalītos ar stāstu, un, re, re, seja tāda un šitāda! Uzvedas nepareizi! Runā nepareizi!
Kauns man ir par jums. Jūs pat noteikti nevarat iedomāties, kāds tas ir šoks un trieciens, uz kuru mēs katrs reaģējam citādāk…