Jānis Parastais @ 04.11.2023 11:46
Ir, ir te tādas, ņemot vērā, ka Tinderī katra 3. ir tāda, un daļa šejienietes arī tur mīt.
Nu tad jau forumu var klapēt ciet, praktiski nevienai diskusijai nav jēgas. Aizej šito pasaki tajās 4, 5 populārākajās diskusijās šajā forumā, kur gandrīz visas šejienietes kasās un aprunā visādus cilvēkus, kuri jūs vispār neskar. Domā visi tie Kivičveidīgie pēkšņi ko mainīs savā dzīvē, jo jūs viņus šeit aprunājat? Tieši tas pats variants.
tak tikko blakus diskusijā daudzi apgāza izglītības nozīmi, ka galvenais taĉu esot cilvēks un lai labi pelna. 🤭 mani pamatīgi izsmēja par iedomīgu, jo atļāvos pateikt, ka izglītībai ir liela nozīme. Aizej palasi, tur toč būs cringe no dažiem viedokļiempasado mañana @ 04.11.2023 11:48
Tāpēc jau puse no Latvijas meitenēm to dara ? izglītību arī dižo nevajag, prātu arī ne. Cringeeeee
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 11:52tak tikko blakus diskusijā daudzi apgāza izglītības nozīmi, ka galvenais taĉu esot cilvēks un lai labi pelna. ? mani pamatīgi izsmēja par iedomīgu, jo atļāvos pateikt, ka izglītībai ir liela nozīme. Aizej palasi, tur toč būs cringe no dažiem viedokļiem
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 11:52tak tikko blakus diskusijā daudzi apgāza izglītības nozīmi, ka galvenais taĉu esot cilvēks un lai labi pelna. ? mani pamatīgi izsmēja par iedomīgu, jo atļāvos pateikt, ka izglītībai ir liela nozīme. Aizej palasi, tur toč būs cringe no dažiem viedokļiem
SarmaD @ 04.11.2023 11:51
Nezinu, man pilnīgi pohuj ko citas dara. Neredzu jēgu taisīt diskusiju lai atkal padiskutētu par sieviešu izvēlēm.
kādā ziņā? (Nezinu, vai piedalījies tajā diskusijā iepriekš - par to vai man ir svarīga vīrieša izglītība - lai ir augstākā) mana teorija bija, ka izglītībai manās acīs ir nozīme, jo tas daudz pasaka par cilvēku un ietekmē viņa izvēles/hobijus/dzīvesveidu un man tas ir būtiski.SarmaD @ 04.11.2023 11:55
Ja tu pati saki, ka skropstu meistares labi pelna zinot cik vispār tur jāieguldās kaut kādās zināšanās un tas nav kā augstskolu pabeigt, tad nav tā, ka tu pati apgāz savu teoriju?
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 12:00kādā ziņā? (Nezinu, vai piedalījies tajā diskusijā iepriekš - par to vai man ir svarīga vīrieša izglītība - lai ir augstākā) mana teorija bija, ka izglītībai manās acīs ir nozīme, jo tas daudz pasaka par cilvēku un ietekmē viņa izvēles/hobijus/dzīvesveidu un man tas ir būtiski.
Tas, ka skropstu meistares pelna daudz, manuprāt, nav nekāds sakars. Pelna, jā, bet izglītības jau parasti nav. Neesmu pārliecināta kā tas apgāž manu sacīto.
Metinātāji arī labi pelna, nekāda vaina, bet auugstākās jau nav.
nu ja. Pelnīšana bieži nāk roku rokā, bet tas nav būtiskākais, manuprāt.SarmaD @ 04.11.2023 12:02
Ja pareizi saprotu tad izglītība tev ir svarīga jo tiem ir cits dzīvesveids un hobiji, nevis tu uz to skaties no pelnīšanas perspektīvas.
Jānis Parastais @ 04.11.2023 11:59
Bet tad nepiedalies tajās diskusijās, kur tev pohuj un neredzi jēgu, tieši tik vienkārši.
SarmaD @ 04.11.2023 12:06
Es vairāk to biju domājusi tādā nozīmē, ka vispār neredzu jēgu uztraukties par kaut kādām svešām sievietēm. Viņas jau tev neko neprasa. Viņas dzīvo savu dzīvi, pat ja tas ir uz bagātu veču rēķina. Man liekas muļķīgi par to stresot. Mums meitenēm jau arī ir kaut kādi savi uzskati un standarti, bet mēs tos pieņemam un lieki diskusiju netaisam. Ir tie veči ar zivi rokās, ir tie veči ar resnu vēderu, ir tie veči ar mašīnu fonā vai kādu baigo dzīves atziņas citātu. Nu ir viņi. Laiž gar acīm un iet tālāk. Mazliet pat tā smieklīgi brīžiem, ka meiteņu forumā, kur mēs te varētu apspriest vīriešus, bet vienkārši pieņemam faktus kā tādus, nāk vīrieši sūdzēties par sievietēm. Nu stulbi, skaties kā gribi.
šis ir sieviešu forums un mēs te runāsim ko gribēsim. Izveido vīriešu forumu un runājieties kā vēlaties.Jānis Parastais @ 04.11.2023 12:17
Nu nu, kā nav svarīgi, ja viņas ir tinder, kur tu meklē otru pusi, tad nav gluži pofig, kur un kā tava iespejamā potenciālā partnere rauj naudu savām izklaidēm. Ļoti iespējams, ka tas beigās izrādās reāls red flag, no kā laikus varēja izbēgt un netēret lieki laiku.
Protams, protams, jūs pieņemat un diskusijas netaisat, apskaties sadaļas par attiecībām un vīriešiem. Katrā otrā diskusija par to, ar kādiem vīriešu profesiju pārstāvjiem nesatiktos, vīrieši bez izglītības utt. Baigās pieņēmējas atradušās, kārtējo reizi dubultie standarti. ?
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 12:23šis ir sieviešu forums un mēs te runāsim ko gribēsim. Izveido vīriešu forumu un runājieties kā vēlaties.
Par Tinder - sievu tur nemeklē, tas nav long term attiecību meklētāju saits. Vnk pēc pieredzes.
Jānis Parastais @ 04.11.2023 12:17
Nu nu, kā nav svarīgi, ja viņas ir tinder, kur tu meklē otru pusi, tad nav gluži pofig, kur un kā tava iespejamā potenciālā partnere rauj naudu savām izklaidēm. Ļoti iespējams, ka tas beigās izrādās reāls red flag, no kā laikus varēja izbēgt un netēret lieki laiku.
Protams, protams, jūs pieņemat un diskusijas netaisat, apskaties sadaļas par attiecībām un vīriešiem. Katrā otrā diskusija par to, ar kādiem vīriešu profesiju pārstāvjiem nesatiktos, vīrieši bez izglītības utt. Baigās pieņēmējas atradušās, kārtējo reizi dubultie standarti. ?
nedzīvoju LV, tāpēc tā 100% nezinu priekš Latvijas, bet personīgi Bumble un Hinge esmu satikusi krietni nopietnākus cilvēkus, tieši par long-term vēlmēm runājotJānis Parastais @ 04.11.2023 12:26
Vai te kāds iebiilda, ka nevarot ko runāt? Iebildumi tieši bija no sieviešu puses.
Kurš būtu long term meklēšanas saits?
SarmaD @ 04.11.2023 12:28
Par pirmo rindkopu. Ja deitošana ir aktuāla, tad šādi jautājumi tiek apspriesti randiņu periodā un izdarīti attiecīgi secinājumi. Es domāju ka nav jāuztraucas par to, kas vel nav pienācis, zinot, ka tāpat jau standartā šādas ceļotājas no foruma vīriešu puses tiek atstātas maliņā.
Par otro rindkopu. Nu viens ir apspriest profesijas, izglītību un tā ļoti vispārēji, bet kas pilnīgi cits ir veltīt konkrētu diskusiju sliktajām ceļotājām. Esi redējis kādu diskusiju par resnajiem večiem vai makšķernieku bildēm? Es nē.
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 12:34nedzīvoju LV, tāpēc tā 100% nezinu priekš Latvijas, bet personīgi Bumble un Hinge esmu satikusi krietni nopietnākus cilvēkus, tieši par long-term vēlmēm runājot
Hermiine89 @ 03.11.2023 22:25Ceļošana ir hobijs pārsvarā visiem, kam interesē izaugsme, pieredze un redzesloka paplašināšana. Kāds tam sakars ar cukurtētiņiem? Mūsdienās sievietēm ir tiesības pelnīt pašām un dzīvot, kā vēlas Latvijā.
Jānis Parastais @ 04.11.2023 12:37
Jā esmu redzējis diskusijas par resnajiem večiem un makšķerēšanu, piemēram bija kaut kāda diskusija par vīriešu red flag, un tur bija gan resnais vēders, gan bildes ar zivīm, kuras lielai daļai vīriešu esot, kas automātiski skaitoties red flag.
Nu protams, viena ir nevainīga vispārīga diskusija par vīrieša izglītību un to nozīmi, bet otra ir SPECIĀLA un ĻAUNA par sliktajàm ceļotājām. ? Jūs tiešām pašas tam ticat un redzat milzu atšķirību, vai vienkārši tēlojat tādas NPC?
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 12:23šis ir sieviešu forums un mēs te runāsim ko gribēsim. Izveido vīriešu forumu un runājieties kā vēlaties.
Par Tinder - sievu tur nemeklē, tas nav long term attiecību meklētāju saits. Vnk pēc pieredzes.