Tinder.

Reitings 19
Reģ: 19.10.2023
Esmu pamanījis tinderī ka var teikt visas sievietes kas tur atrodās, bez ceļošanas nevar dzīvot, ceļošana viņām ir galvenā un vienīgā interese viņu dzīvē.
Vai tiešām Latvijā 80% sieviešu vecumā līdz 30 ir tik bagātas ka var visu laiku bez bēdas ceļot apkārt, vai arī viņas raksta cik ļoti patīk ceļot ar domu ka būs "match" ar naudīgu veci viņu tēvu vecumā, kurš viņām nosponsorēs ceļojumu uz kādu Tenerifi apmaiņā pret pāris reizēm seksa ceļojuma laikā?
Varbūt kāda no tām tinderistēm ir šeit un var rast skaidrību 😁
03.11.2023 21:44 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Jānis Parastais @ 04.11.2023 11:46

Ir, ir te tādas, ņemot vērā, ka Tinderī katra 3. ir tāda, un daļa šejienietes arī tur mīt.
Nu tad jau forumu var klapēt ciet, praktiski nevienai diskusijai nav jēgas. Aizej šito pasaki tajās 4, 5 populārākajās diskusijās šajā forumā, kur gandrīz visas šejienietes kasās un aprunā visādus cilvēkus, kuri jūs vispār neskar. Domā visi tie Kivičveidīgie pēkšņi ko mainīs savā dzīvē, jo jūs viņus šeit aprunājat? Tieši tas pats variants.

Nezinu, man pilnīgi pohuj ko citas dara. Neredzu jēgu taisīt diskusiju lai atkal padiskutētu par sieviešu izvēlēm.
04.11.2023 11:51 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
pasado mañana @ 04.11.2023 11:48

Tāpēc jau puse no Latvijas meitenēm to dara ? izglītību arī dižo nevajag, prātu arī ne. Cringeeeee
tak tikko blakus diskusijā daudzi apgāza izglītības nozīmi, ka galvenais taĉu esot cilvēks un lai labi pelna. 🤭 mani pamatīgi izsmēja par iedomīgu, jo atļāvos pateikt, ka izglītībai ir liela nozīme. Aizej palasi, tur toč būs cringe no dažiem viedokļiem
04.11.2023 11:52 |

Reitings 3512
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 11:52
tak tikko blakus diskusijā daudzi apgāza izglītības nozīmi, ka galvenais taĉu esot cilvēks un lai labi pelna. ? mani pamatīgi izsmēja par iedomīgu, jo atļāvos pateikt, ka izglītībai ir liela nozīme. Aizej palasi, tur toč būs cringe no dažiem viedokļiem

Ja tu pati saki, ka skropstu meistares labi pelna zinot cik vispār tur jāieguldās kaut kādās zināšanās un tas nav kā augstskolu pabeigt, tad nav tā, ka tu pati apgāz savu teoriju?
04.11.2023 11:55 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 11:52
tak tikko blakus diskusijā daudzi apgāza izglītības nozīmi, ka galvenais taĉu esot cilvēks un lai labi pelna. ? mani pamatīgi izsmēja par iedomīgu, jo atļāvos pateikt, ka izglītībai ir liela nozīme. Aizej palasi, tur toč būs cringe no dažiem viedokļiem

Tas ir kārtējais pierādījums, ka daudzu sieviešu starpā valda dubultie standarti, katrā situācijā izvelk to, kas viņām ir izdevīgāks, nevis ir konkrēta nostāja par ko arī pastāvēs.
04.11.2023 11:57 |

Reitings 656
SarmaD @ 04.11.2023 11:51

Nezinu, man pilnīgi pohuj ko citas dara. Neredzu jēgu taisīt diskusiju lai atkal padiskutētu par sieviešu izvēlēm.

Bet tad nepiedalies tajās diskusijās, kur tev pohuj un neredzi jēgu, tieši tik vienkārši.
04.11.2023 11:59 |

Reitings 84
Reģ: 04.09.2023
Skaistums sievietēm ir bijis svarīgs visos laikos, tāpēc strādājot skaistumkopšanā ļoti labi pelna. Un skropstas pieaudzēt ir jāmāk un jāzin ļoti daudz par to. Var klientei nodarīt pāri acij mierīgi. Var izvēlēties nepareizos materiālus, ja nezin neko utt. Jāzin par higiēnu, epidermioloģiju utt. Jāatrod telpas, klienti. Jāpērk materiāli par savu naudu.
04.11.2023 12:00 |

Reitings 1210
SarmaD @ 04.11.2023 11:55

Ja tu pati saki, ka skropstu meistares labi pelna zinot cik vispār tur jāieguldās kaut kādās zināšanās un tas nav kā augstskolu pabeigt, tad nav tā, ka tu pati apgāz savu teoriju?
kādā ziņā? (Nezinu, vai piedalījies tajā diskusijā iepriekš - par to vai man ir svarīga vīrieša izglītība - lai ir augstākā) mana teorija bija, ka izglītībai manās acīs ir nozīme, jo tas daudz pasaka par cilvēku un ietekmē viņa izvēles/hobijus/dzīvesveidu un man tas ir būtiski.
Tas, ka skropstu meistares pelna daudz, manuprāt, nav nekāds sakars. Pelna, jā, bet izglītības jau parasti nav (lasīt - augstākàs). Neesmu pārliecināta kā tas apgāž manu sacīto.
Metinātāji arī labi pelna, nekāda vaina, bet auugstākās jau nav.
04.11.2023 12:00 |

Reitings 3512
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 12:00
kādā ziņā? (Nezinu, vai piedalījies tajā diskusijā iepriekš - par to vai man ir svarīga vīrieša izglītība - lai ir augstākā) mana teorija bija, ka izglītībai manās acīs ir nozīme, jo tas daudz pasaka par cilvēku un ietekmē viņa izvēles/hobijus/dzīvesveidu un man tas ir būtiski.
Tas, ka skropstu meistares pelna daudz, manuprāt, nav nekāds sakars. Pelna, jā, bet izglītības jau parasti nav. Neesmu pārliecināta kā tas apgāž manu sacīto.
Metinātāji arī labi pelna, nekāda vaina, bet auugstākās jau nav.

Ja pareizi saprotu tad izglītība tev ir svarīga jo tiem ir cits dzīvesveids un hobiji, nevis tu uz to skaties no pelnīšanas perspektīvas.
04.11.2023 12:02 |

Reitings 1210
SarmaD @ 04.11.2023 12:02

Ja pareizi saprotu tad izglītība tev ir svarīga jo tiem ir cits dzīvesveids un hobiji, nevis tu uz to skaties no pelnīšanas perspektīvas.
nu ja. Pelnīšana bieži nāk roku rokā, bet tas nav būtiskākais, manuprāt.
04.11.2023 12:03 |

Reitings 3512
Jānis Parastais @ 04.11.2023 11:59

Bet tad nepiedalies tajās diskusijās, kur tev pohuj un neredzi jēgu, tieši tik vienkārši.

Es vairāk to biju domājusi tādā nozīmē, ka vispār neredzu jēgu uztraukties par kaut kādām svešām sievietēm. Viņas jau tev neko neprasa. Viņas dzīvo savu dzīvi, pat ja tas ir uz bagātu veču rēķina. Man liekas muļķīgi par to stresot. Mums meitenēm jau arī ir kaut kādi savi uzskati un standarti, bet mēs tos pieņemam un lieki diskusiju netaisam. Ir tie veči ar zivi rokās, ir tie veči ar resnu vēderu, ir tie veči ar mašīnu fonā vai kādu baigo dzīves atziņas citātu. Nu ir viņi. Laiž gar acīm un iet tālāk. Mazliet pat tā smieklīgi brīžiem, ka meiteņu forumā, kur mēs te varētu apspriest vīriešus, bet vienkārši pieņemam faktus kā tādus, nāk vīrieši sūdzēties par sievietēm. Nu stulbi, skaties kā gribi.
04.11.2023 12:06 |

Reitings 656
SarmaD @ 04.11.2023 12:06

Es vairāk to biju domājusi tādā nozīmē, ka vispār neredzu jēgu uztraukties par kaut kādām svešām sievietēm. Viņas jau tev neko neprasa. Viņas dzīvo savu dzīvi, pat ja tas ir uz bagātu veču rēķina. Man liekas muļķīgi par to stresot. Mums meitenēm jau arī ir kaut kādi savi uzskati un standarti, bet mēs tos pieņemam un lieki diskusiju netaisam. Ir tie veči ar zivi rokās, ir tie veči ar resnu vēderu, ir tie veči ar mašīnu fonā vai kādu baigo dzīves atziņas citātu. Nu ir viņi. Laiž gar acīm un iet tālāk. Mazliet pat tā smieklīgi brīžiem, ka meiteņu forumā, kur mēs te varētu apspriest vīriešus, bet vienkārši pieņemam faktus kā tādus, nāk vīrieši sūdzēties par sievietēm. Nu stulbi, skaties kā gribi.

Nu nu, kā nav svarīgi, ja viņas ir tinder, kur tu meklē otru pusi, tad nav gluži pofig, kur un kā tava iespejamā potenciālā partnere rauj naudu savām izklaidēm. Ļoti iespējams, ka tas beigās izrādās reāls red flag, no kā laikus varēja izbēgt un netēret lieki laiku.
Protams, protams, jūs pieņemat un diskusijas netaisat, apskaties sadaļas par attiecībām un vīriešiem. Katrā otrā diskusija par to, ar kādiem vīriešu profesiju pārstāvjiem nesatiktos, vīrieši bez izglītības utt. Baigās pieņēmējas atradušās, kārtējo reizi dubultie standarti. 😀
04.11.2023 12:17 |

Reitings 1210
Jānis Parastais @ 04.11.2023 12:17

Nu nu, kā nav svarīgi, ja viņas ir tinder, kur tu meklē otru pusi, tad nav gluži pofig, kur un kā tava iespejamā potenciālā partnere rauj naudu savām izklaidēm. Ļoti iespējams, ka tas beigās izrādās reāls red flag, no kā laikus varēja izbēgt un netēret lieki laiku.
Protams, protams, jūs pieņemat un diskusijas netaisat, apskaties sadaļas par attiecībām un vīriešiem. Katrā otrā diskusija par to, ar kādiem vīriešu profesiju pārstāvjiem nesatiktos, vīrieši bez izglītības utt. Baigās pieņēmējas atradušās, kārtējo reizi dubultie standarti. ?
šis ir sieviešu forums un mēs te runāsim ko gribēsim. Izveido vīriešu forumu un runājieties kā vēlaties.
Par Tinder - sievu tur nemeklē, tas nav long term attiecību meklētāju saits. Vnk pēc pieredzes.
04.11.2023 12:23 |

Reitings 656
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 12:23
šis ir sieviešu forums un mēs te runāsim ko gribēsim. Izveido vīriešu forumu un runājieties kā vēlaties.
Par Tinder - sievu tur nemeklē, tas nav long term attiecību meklētāju saits. Vnk pēc pieredzes.

Vai te kāds iebiilda, ka nevarot ko runāt? Iebildumi tieši bija no sieviešu puses.
Kurš būtu long term meklēšanas saits?
04.11.2023 12:26 |

Reitings 3512
Jānis Parastais @ 04.11.2023 12:17

Protams, protams, jūs pieņemat un diskusijas netaisat, apskaties sadaļas par attiecībām un vīriešiem. Katrā otrā diskusija par to, ar kādiem vīriešu profesiju pārstāvjiem nesatiktos, vīrieši bez izglītības utt. Baigās pieņēmējas atradušās, kārtējo reizi dubultie standarti. ?

Par pirmo rindkopu. Ja deitošana ir aktuāla, tad šādi jautājumi tiek apspriesti randiņu periodā un izdarīti attiecīgi secinājumi. Es domāju ka nav jāuztraucas par to, kas vel nav pienācis, zinot, ka tāpat jau standartā šādas ceļotājas no foruma vīriešu puses tiek atstātas maliņā.
Par otro rindkopu. Nu viens ir apspriest profesijas, izglītību un tā ļoti vispārēji, bet kas pilnīgi cits ir veltīt konkrētu diskusiju sliktajām ceļotājām. Esi redējis kādu diskusiju par resnajiem večiem vai makšķernieku bildēm? Es nē.
04.11.2023 12:28 |

Reitings 1210
Jānis Parastais @ 04.11.2023 12:26

Vai te kāds iebiilda, ka nevarot ko runāt? Iebildumi tieši bija no sieviešu puses.
Kurš būtu long term meklēšanas saits?
nedzīvoju LV, tāpēc tā 100% nezinu priekš Latvijas, bet personīgi Bumble un Hinge esmu satikusi krietni nopietnākus cilvēkus, tieši par long-term vēlmēm runājot
04.11.2023 12:34 |

Reitings 656
SarmaD @ 04.11.2023 12:28

Par pirmo rindkopu. Ja deitošana ir aktuāla, tad šādi jautājumi tiek apspriesti randiņu periodā un izdarīti attiecīgi secinājumi. Es domāju ka nav jāuztraucas par to, kas vel nav pienācis, zinot, ka tāpat jau standartā šādas ceļotājas no foruma vīriešu puses tiek atstātas maliņā.
Par otro rindkopu. Nu viens ir apspriest profesijas, izglītību un tā ļoti vispārēji, bet kas pilnīgi cits ir veltīt konkrētu diskusiju sliktajām ceļotājām. Esi redējis kādu diskusiju par resnajiem večiem vai makšķernieku bildēm? Es nē.

Jā esmu redzējis diskusijas par resnajiem večiem un makšķerēšanu, piemēram bija kaut kāda diskusija par vīriešu red flag, un tur bija gan resnais vēders, gan bildes ar zivīm, kuras lielai daļai vīriešu esot, kas automātiski skaitoties red flag.
Nu protams, viena ir nevainīga vispārīga diskusija par vīrieša izglītību un to nozīmi, bet otra ir SPECIĀLA un ĻAUNA par sliktajàm ceļotājām. 😁 Jūs tiešām pašas tam ticat un redzat milzu atšķirību, vai vienkārši tēlojat tādas NPC?
04.11.2023 12:37 |

Reitings 656
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 12:34
nedzīvoju LV, tāpēc tā 100% nezinu priekš Latvijas, bet personīgi Bumble un Hinge esmu satikusi krietni nopietnākus cilvēkus, tieši par long-term vēlmēm runājot

Priekš LV tie ir ļoti nepopulāri un ar niecīgu aktivitāti.
04.11.2023 12:40 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
Hermiine89 @ 03.11.2023 22:25
Ceļošana ir hobijs pārsvarā visiem, kam interesē izaugsme, pieredze un redzesloka paplašināšana. Kāds tam sakars ar cukurtētiņiem? Mūsdienās sievietēm ir tiesības pelnīt pašām un dzīvot, kā vēlas Latvijā.

Ceļošana ir tāds basic hobijs, manuprāt. Apmēram kā dzert ūdeni. Kuram gan nepatīk ceļot. Es to īsti pat neskaitu pie interesēm/hobijiem.
04.11.2023 12:45 |

Reitings 3512
Jānis Parastais @ 04.11.2023 12:37

Jā esmu redzējis diskusijas par resnajiem večiem un makšķerēšanu, piemēram bija kaut kāda diskusija par vīriešu red flag, un tur bija gan resnais vēders, gan bildes ar zivīm, kuras lielai daļai vīriešu esot, kas automātiski skaitoties red flag.
Nu protams, viena ir nevainīga vispārīga diskusija par vīrieša izglītību un to nozīmi, bet otra ir SPECIĀLA un ĻAUNA par sliktajàm ceļotājām. ? Jūs tiešām pašas tam ticat un redzat milzu atšķirību, vai vienkārši tēlojat tādas NPC?

Nu sievietēm red flag ir tas vēders, večiem ceļošana. Nu un ko tagad? Man liekas šie ir vispār tādi sūdi, par ko jūs te veči cepaties. Daļai pat nemaz nevajadzētu uztraukties par to, ka meitene sēdīsies uz kakla un sūks naudu, jo reāli nemaz nav ko nosūkt. Tā visa tāda spriedelēšana. Vīrieši, kas sponsorē šādu dzīvesveidu par to nesūdzas, tapēc ka šādas sievietes ir viņu auditorija.
04.11.2023 12:48 |

Reitings 3704
Reģ: 11.04.2023
Elizabeteputnos @ 04.11.2023 12:23

Ko tik neteiksi, tad saki, ka tinderī vienas aukas un aukuri? 🧐
Vai tomēr anketa nepiesaista nopietnus cilvēkus?
04.11.2023 12:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits