Matisss @ 03.11.2023 15:24paldies tev par informāciju ?viņas arī kā iedalas nakts izmēros? Vai ir viena izmēra paketes?
Matisss @ 03.11.2023 14:44diemžēl neesmu gan trollis,vienkārši citur es nevaru atrast informāciju par paketēm:)
diemžēl tamponus man nav kur ielikt 🤣priekšroku labāk dodu paketēm un garākām 😊😊debestinaa @ 03.11.2023 15:37Iesaku izmantot tev tamponus ??
tad lūdzu iesaki kuras ir garākas pa Alweys nakts ultra...naturella vai libress :)vai arī tas kas lielā ir nopērkamas:)Miuce @ 03.11.2023 15:56
Turpini sutināt savu locekli paketēs, būs iemesls veikt dzimuma maiñas operāciju. Ja atradi sieviešu formu, tad vajadzētu prast atrast arī googlē rakstus par higiēnas līdzekłiem.
nu tad ja tev nav kur to iebāzt, tad varbūt nekas no ta nav paredzēts tev.Matisss @ 03.11.2023 16:02diemžēl tamponus man nav kur ielikt ?priekšroku labāk dodu paketēm un garākām ??
Pelnrukšķīte @ 03.11.2023 15:31
Kā es to varu zināt? Man nav nesaturēšana. Ver aptiekas e-veikalu un pēti.
Mākoņmaliņa @ 03.11.2023 18:08Pakešu lietošana Tevi nepadarīs par sievieti. Tu neizpratīsi kā ir būt par sievieti, jo Tevī nenotiek tie procesi, kas notiek sievietēm mēnešreižu laikā. Ieliekot tur paketi varēsi vienkārši sautēt savu mantību.
Sieviešu forums nav īstā vieta , kur cept tādas tēmas un sevi uzvilkt.
Ieteiktu atrast kādu domubiedru grupu ar sev līdzīgi domājošajiem.
zinu kā sieviešu forumi nav īsti piemēroti bet kas vairāk zinās par paketēm ja ne sievietes kuras lieto vinasMākoņmaliņa @ 03.11.2023 18:08Pakešu lietošana Tevi nepadarīs par sievieti. Tu neizpratīsi kā ir būt par sievieti, jo Tevī nenotiek tie procesi, kas notiek sievietēm mēnešreižu laikā. Ieliekot tur paketi varēsi vienkārši sautēt savu mantību.
Sieviešu forums nav īstā vieta , kur cept tādas tēmas un sevi uzvilkt.
Ieteiktu atrast kādu domubiedru grupu ar sev līdzīgi domājošajiem.
es jau īstenībā nezinu cik daudz gabali/iepakojumi sievietēm iziet uz tām dienām...jā eju vēl skolā protams kad ir sporta stundas tad nekieku 2 vai dažreiz 3 reizes nedēļā pārējās dienās staigāju/ nesēju gandebestinaa @ 03.11.2023 17:25nu tad ja tev nav kur to iebāzt, tad varbūt nekas no ta nav paredzēts tev.
Tūkstošiem sieviešu pasaulē nevar atļauties pat paketes, bet tu vnk katru dienu stūķē biksēs jaunu un met pēc tam ārā. Labdarībai būtu labāk nodevis, jo labas paketes maksā diezgan un tā nav sieviešu iegriba.
Cik saprotu, tu ej skolā, un sporta stundās ar džekiem kad pārģēbies tad neliec paketi? Sviests.
diemžēl neesmu atradis tādu grupu 🙁🙃NeheitoManiParTaisnibu @ 03.11.2023 18:10
Jā,varbūt tiem fetišistiem ir atsevišķas grupas kautkādas. Fetish uz ādas jakām,pēdām,netīriem trusoniem un viņam uz paketēm
noplūdes nav😅sievišķīgāk jūtos lietojot sieviešu paketes (viss labāk patīk nakts garās paketes)🙂Neza000 @ 06.11.2023 04:51Autoram?
Vīriešiem paredzētas biksītes urīna nesaturēšanas gadījumiem
BIKSĪTES
Lieliski piemērotas aktīvam dzīvesveidam. Mūsu drošās, vīrišķīgās biksītes pieguļ kā ikdienas apakšveļa. Izvēlieties tumši zilas biksītes, lai aizsargātu pret mērenām vai intensīvām noplūdēm.
paldies būs jāpameģina:) viņas varētu būt garākas par tām Alweys garākām nakts Paketēm?HiacinteBurkaa @ 06.11.2023 20:55Libresse ultra large nakts paketes ir ļoti garas, bet kas te vispār notiek? ?
kauns diemžēl man pašam personīgi jautāt kādai pārdevējai:(Rumblerx @ 06.11.2023 20:47Jēziņ, tak ieej drogās vai aptiekā un izprasi visu pārdevējai, kura biezāka, kura platāka, kura garāka! Kur problēma? Sievietes tā dara ? ja kaut kas nav skaidrs par paketēm, tad pajautā konsultantam. Ta ka uz priekšu!
Matisss @ 06.11.2023 21:27paldies būs jāpameģina:) viņas varētu būt garākas par tām Alweys garākām nakts Paketēm?