Matisss @ 06.11.2023 07:31noplūdes nav?sievišķīgāk jūtos lietojot sieviešu paketes (viss labāk patīk nakts garās paketes)?
tā ir tā lilā paciņa libress paketēm?, bildi diemžēl man nesanāca ielikt :(HiacinteBurkaa @ 06.11.2023 21:48
Jā, ir garākas, bez smaržas un nelīp pie dibena ?
tā varu noprast ka daudzām sievietēm nepatīk lietot paketes, to jau saprotu ka pakešu lietošana mani nepadara pa sievieti:( (bet kāpēc tik daudzām sievietēm nepatīk lietot paketes?)kā arī krūšturu nēsāšana nepadara es tik varu nedaudz pietuvinātas sajūtas iegūtŠvīka @ 06.11.2023 22:08
Tev jau atbildēja- aptiekā tena lady. Tu tikai par always un Libresse, jo, acīmredzot, tikai zini tās firmas, ko reklāmās rāda.
Lielākā daļa sieviešu neizmanto milzu vējdēļus apakšbiksēs, līdz ar to, milzu pakete tev nekādi nepalīdzēs vairāk sajusties kā sievietei,jo pašām sievietēm pat tās neliek justies kā sievietei.
Vienīgi čaukstēsi pārvietojoties vairāk. Un skaļāk.
Matisss @ 07.11.2023 07:58tā varu noprast ka daudzām sievietēm nepatīk lietot paketes, to jau saprotu ka pakešu lietošana mani nepadara pa sievieti:( (bet kāpēc tik daudzām sievietēm nepatīk lietot paketes?)kā arī krūšturu nēsāšana nepadara es tik varu nedaudz pietuvinātas sajūtas iegūt
protams ka es nekad nevarēšu sajust tieši tās sajust kādas ir jums dāmām kad ir tās mēnešreizes nē sajūtas nē emocijas:(Džinga @ 07.11.2023 09:09
Ja tev reizi mēnesī vairākas dienas, atvainojos, bet asiņotu pakaļa, domā tev patiktu ar to dīlot?
neesmu "trollis" vai kā jūs te devejat viltus profilus...man interesē parādījās agrā tīņu vecumā uz brīdi un pēc kāda laika pazuda bet tagad (šī gadā laikā man parādījās ļoti pastiprināta interese par paketēm un ne tikai paketes arī apakšveļa) es nezinu ar ko tas īsti ir saistīts ...varbūt ka dzīvoju kopā tikai ar mammu un visu laiku apkārt ir tikai sievišķīgas lietas...Laimucs @ 07.11.2023 12:44Gribētos, lai tu esi trollis, bet laikam neesi, jo diezvai cilvēks tērētu gandrīz 5 gadus dzīves, lai rakstītu te par paketēm, jo Tavs pirmais jautājums par paketēm ir gandrīz 5 gadus atpakaļ šeit forumā no šī profila.
Matisss @ 07.11.2023 11:43protams ka es nekad nevarēšu sajust tieši tās sajust kādas ir jums dāmām kad ir tās mēnešreizes nē sajūtas nē emocijas:(
Es vienīgais ko varu sajust kā ir kad ir ielikta pakete bikšeles un kā ir staigāt ar to....parējo diemžēl man nav iespējama izbaudīt:(
Mušpapīrs @ 17.11.2023 18:07Maksimālai pieredzei - neizgulies kādas 3 naktis pēc kārtas un vairākas dienas pēc kārtas saēdies pupiņas kopā ar galda bietēm, ieliec paketi un mēģini šīs dienas paveikt to pašu, ko ikdienā. Veic visas šīs darbības vienlaicīgi. Tad būs neliels ieskats sajūtās
Mušpapīrs @ 17.11.2023 18:07Maksimālai pieredzei - neizgulies kādas 3 naktis pēc kārtas un vairākas dienas pēc kārtas saēdies pupiņas kopā ar galda bietēm, ieliec paketi un mēģini šīs dienas paveikt to pašu, ko ikdienā. Veic visas šīs darbības vienlaicīgi. Tad būs neliels ieskats sajūtās
SarmaD @ 17.11.2023 18:28
Tiešām jums ir tik trakas mēnešreizes?
Džinga @ 17.11.2023 18:36
Jā, pirmajā dienā vēders var būt tā sapūties, ka ļoti sāp + krampji un mēdz būt caureja. Sākot no 2/3 dienas diezgan mierīgi, 4ajā jau beidzas
Švīka @ 06.11.2023 22:08
Tev jau atbildēja- aptiekā tena lady. Tu tikai par always un Libresse, jo, acīmredzot, tikai zini tās firmas, ko reklāmās rāda.
Lielākā daļa sieviešu neizmanto milzu vējdēļus apakšbiksēs, līdz ar to, milzu pakete tev nekādi nepalīdzēs vairāk sajusties kā sievietei,jo pašām sievietēm pat tās neliek justies kā sievietei.
Vienīgi čaukstēsi pārvietojoties vairāk. Un skaļāk.
nu tamponu īsti man nav kur likt:)kitijaarmazok @ 17.11.2023 17:38Matīsam svētki- varēs sajusties,kā sieviete - https://klik.tvnet.lv/7899120/viriesi-gatavojieties-somijas-uznemums-laiz-klaja-tamponus-viriesiem
bet kāpēc tik daudzām dāmām nepatīk lietot paketes? Jā labi zinu kā tās Alweys paketes čaukst staigājot:)dietiskais.cukurs @ 17.11.2023 19:25
VĒJDĒĻUS ???☠
Matisss @ 18.11.2023 14:49bet kāpēc tik daudzām dāmām nepatīk lietot paketes? Jā labi zinu kā tās Alweys paketes čaukst staigājot:)