SarmaD @ 02.11.2023 22:01
Aizveries, pabira.
Gunittta @ 02.11.2023 23:09Smieklīgi,ka es tieku te nolikta par taisnību. Nevienam nepatīk taisnība,ja? Citi cilvēki ir invalīdi,ar nāvējošām slimībām,vot viņiem ir grūta dzīve nejau kaut kādas krokodīla asaras jālej par to,ka vecāki neizdabāja visām bērna iegribām. Priecājaties,ka vecāki jūs neizlutināja ar to uķi puķi un izaugāt patstāvīgi.
Mementomori @ 02.11.2023 23:24
Gunitiņ, tu mazā trollene, es būtu laimīgs cilvēks, ja mana mutere būtu bijusi normāla un adekvāta ,ar kādu stingrāku vārdu.
Bet nuuuuu, saukāt savu bērnu par mauku, kropli, šļušku un izdzimteni, kurai nebija jāpiedzimst? Kamēr es pildīju mājasdarbus 9 gados,savā nodabā un pipeli nekad dzīvē nebiju redzējusi ?
Es te nežēlojos, vienkārši šķiet ka tev vajag kaut kādu reality check, vecā piepe
Gunittta @ 02.11.2023 23:37
Izlem tad,vai esmu mazā trollene vai vecā piepe. Tas,ka pasaku savu viedokli nenozīmē,ka esmu veca vai trollis. Vecāki ir jāciena un jāsaprot,ka viņiem ir grūti ka jāpelna nauda, jāuztur bērns,tāpēc gadās uzvilkties. Priecājies,ka mamma tevi izskoloja,deva tev ēdienu,drēbes un novērtē to,ka nebiji pamesta uz ielas kā bezpajumtniece.
Gunittta @ 02.11.2023 21:40
Nepateicīgie bērni. Vecāki tev deva jumtu virs galvas,naudu lai būtu ko ēst,drēbes,bet tu kaut ko čīksti,ka labāk prom no vecākiem
Meldra23 @ 02.11.2023 21:45
Tātad var pret bērnu vērst emocionālu un fizisku vardarbību, bet, ja tu viņam dot ēdienu un ļauj dzīvot savā mājā, tātad tas nekas, ka tu viņu pazemo un/vai sit??
Gunittta @ 02.11.2023 22:47
Izvēlies izteicienus. Vecāki ir jāciena. Tas ka vecāki kādu reizi pasaka kādu skarbāku vārdu,tātad bērns ir pelnījis. Nav uzreiz viena vārda dēļ jātēlo upuri un jāfantazē par kaut kādām mentālām problēmām,citiem ir nopietnākas problēmas dzīvē.
Izlem tad,vai esmu mazā trollene vai vecā piepe. Tas,ka pasaku savu viedokli nenozīmē,ka esmu veca vai trollis. Vecāki ir jāciena un jāsaprot,ka viņiem ir grūti ka jāpelna nauda, jāuztur bērns,tāpēc gadās uzvilkties. Priecājies,ka mamma tevi izskoloja,deva tev ēdienu,drēbes un novērtē to,ka nebiji pamesta uz ielas kā bezpajumtniece.
kitijaarmazok @ 03.11.2023 00:09
Kā tu zini, ka viņi viņu pienācīgi baroja? Šāda tipa vecākiem mīļākais "sods" ir ēdienreizes atņemšana.
Manai klasesbiedrenei bija tā ,ka ja atnesa mājās sliktu atzīmi vakariņas mājās nespīdēja. Un tas mainījās no garastāvokļa- citreiz slikta atzīme bija 7 ,citreiz 8.Skolā pusdienas viņa arī nedrīkstēja ēst, jo pilnais vēders traucēšot koncentrēties stundām.Virtuve mājās viņai bija aizslēgta un vienīgais ,kas tur varēja iet bija pati māte.
Bērnu var izaudzināt par labu cilvēku nepazemojot to.
akul12 @ 03.11.2023 09:06Mūsdienās ēdienu no bērniem neslēpj un redzam sekas, skolas pilnas ar resniem bērniem ?
gii_star @ 03.11.2023 09:47
Es piekrītu tajā, ka mūsdienās ar bērniem ļoti ucinās un izdabā, bieži vien izlutina un izaug tādi, kas neciena apkārtējos un baidās no krēsla nolekt, sīki memļaki(ne visi, saku, ka bieži).
BET, tā nav bērna vaina, ka viņš ir piedzimis, viņš negāja pie vecākiem un neprasīja, lai laiž viņu pasaulē. To izlēma vecāki, viņiem to vajadzēja, tāpēc pazemot bērnu, par to ko paši izdarījuši ir debīli.
gii_star @ 03.11.2023 09:47
Es piekrītu tajā, ka mūsdienās ar bērniem ļoti ucinās un izdabā, bieži vien izlutina un izaug tādi, kas neciena apkārtējos un baidās no krēsla nolekt, sīki memļaki(ne visi, saku, ka bieži).
BET, tā nav bērna vaina, ka viņš ir piedzimis, viņš negāja pie vecākiem un neprasīja, lai laiž viņu pasaulē. To izlēma vecāki, viņiem to vajadzēja, tāpēc pazemot bērnu, par to ko paši izdarījuši ir debīli.
akul12 @ 03.11.2023 09:06Mūsdienās ēdienu no bērniem neslēpj un redzam sekas, skolas pilnas ar resniem bērniem ?
Gunittta @ 02.11.2023 22:47
Izvēlies izteicienus. Vecāki ir jāciena. Tas ka vecāki kādu reizi pasaka kādu skarbāku vārdu,tātad bērns ir pelnījis. Nav uzreiz viena vārda dēļ jātēlo upuri un jāfantazē par kaut kādām mentālām problēmām,citiem ir nopietnākas problēmas dzīvē.