Pati studēšana - process, iemaņas, ko tas dod - pats par sevi ir ieguvums.Minelūše @ 29.10.2023 22:40Es gan īsti nesaprotu, kāda nozīme studēt, ja cilvēks savu iegūto diplomu nekur nepielieto. Manuprāt, studiju galvenā jēga ir iegūt zināšanas un prasmes, kas palīdzēs pacelties augstāk darba tirgū un saņemt pēc iespējas labāku algu. Bet ja cilvēks izstudē un pēc tam šis diploms viņam nekādi neatmaksājas, tas tiešām izklausās pēc miskastē izmestas naudas un laika.
Renaate301 @ 29.10.2023 22:14Tieši aktuāla tēma. Jā, ir svarīgi. Manas domas precizi izteica Lucida. Vienu reizi atkāpos no šiem principiem (lai vīrietim būtu daudz maz līdzvērtīga izglītība un panākumi darbā) un to gala beigās varēja just. Inženierzinātņu pārkāpums pār citām nozarēm neiztur kritiku.
Minelūše @ 29.10.2023 22:40Es gan īsti nesaprotu, kāda nozīme studēt, ja cilvēks savu iegūto diplomu nekur nepielieto. Manuprāt, studiju galvenā jēga ir iegūt zināšanas un prasmes, kas palīdzēs pacelties augstāk darba tirgū un saņemt pēc iespējas labāku algu. Bet ja cilvēks izstudē un pēc tam šis diploms viņam nekādi neatmaksājas, tas tiešām izklausās pēc miskastē izmestas naudas un laika.
Pirms iepazīsties, tu jautā, vai vīrietis strādā jomā, kurā ir studējis, un ja nē, tad noraksti?Elizabeteeee @ 29.10.2023 22:57Man nav svarīgi konkrēta augstākās izglītības esamība. Bet gan tas, vai joma, ko izvēlējies vīrietis studēt ir perspektīva un vai viņš šajā jomā strādā. Ļoti nepatīk vīrieši, kas ir izstudējuši kaut ko no sērijas biznesa psiholoģija un pēc tam strādā nezin kur.
Vai ļoti populāri kaut kāda uzņēmējdarbība daudziem vīriešiem.