SantaBarbara @ 28.10.2023 16:25Man bija viens ex agrā jaunĩbā ,pat ar visu to ka tiem laikiem vinam bija laba alga ,visu vienmēr notusėja,kad alga beidzas vienmēr aiznēmās naudu priekš nākošajiem tusiniem ,beigās jau bija loti traki aiznēmās no viena ,ja nebija ko laikā atdot,tad aiznēmās no otra ,lai atdotu pirmajam un tā pa kēdĩti nereti bija vairākiem cilvēkiem parādā!
Es naudu neaizdodu ,jo esmu pateikusi ,ka man nepatik ,ka pēc tam ir jaatgadina ,ka vajag atdot,beigas bez maz vai neērti paliek jautāt savu naudu atpakalj,jo nereti cilveki uzliek ignoru!
Protams ir bijušas paris reizes ,kad esmu aizdevusi,bet tie ir cilveki kas uzreiz momentā pie pirmās iepejas atdod!
😳 ne pa tēmu, bet arī citās situācijās cilvēkiem liekas, ka ja tev nav bērnu, tad tevi var čakarēt un nerēķināties. Riebjas.Jupiter @ 28.10.2023 17:56Radiniekiem naudu atdodu nevis aizdodu. Draudzenei vienreiz izlīdzēju ar palielu summu, kad viņai vajadzēja savākt savas pilnīgi sabojātās finanses kopā. Nekad neesmu redzējusi to naudu atpakaļ un es jūtos ļoti aizvainota par to joprojām - tā attieksme šķiet tāda kā "tev jau nav bērnu, kam tev to naudu atpakaļ vajag, Tev viss ir tik viegli, man ir tik grūti" - tas man traucē vairāk nekā tā nauda. Tas bija vienīgais cilvēks pasaulē, kam es biju ar mieru aizdot un arī tas beidzās ar drāmu - vairs nekad. Risiniet savas finansiālas problēmas paši.
Nesaprotu tos, kam nav kauna prasīt naudu paziņām. Vēl jo vairāk tādām, ar kurām gadiem nav kontakts bijis.