fioanaa @ 27.10.2023 01:09Nesapratu loģiku, kāpēc ir jāsaietas, ja vīrietim nav jūtu pret tevi?
Ragana @ 27.10.2023 01:06Tām, kuras bijušas attiecībās, kurās vīrietis jūs nemīl, bet jūs viņu mīlējāt par daudz - kāpēc sagājāt kopā? Ja aizgājāt - kas bija pēdējais piliens? Pieņemot, ka vīrietis bija pats par sevi labs (kas nu kurai labs).
fioanaa @ 27.10.2023 01:09Nesapratu loģiku, kāpēc ir jāsaietas, ja vīrietim nav jūtu pret tevi?
Elīzīte12345 @ 27.10.2023 07:54
Sagājām kopā, jo vīrietis bija ļoti izskatīgs un gara auguma. Turklāt visas viņu gribēja. Pēdējais piliens bija, kad viņš mani nokrāpa trešo reizi un vēl piekāva. Tagad, protams, apzinos, ka vajadzēja turpināt ciest un nest upuri kā to dara pārējās. Vienkārši tajā brīdī likās, ka vairāk nevaru...
Annija35 @ 27.10.2023 09:05
Nu obligāti bija jānorāda,ka izskatīgs un gara auguma. Var redzēt citās diskusijās,ka tas trigero tevi.
Bet nu varēji jau ticamāku stāstu izdomāt.
pie tūkstošus pelnošā biznesmeņa, kam dzīvē nav nekā labāka, ko darīt.
GhostGG @ 27.10.2023 11:02
Kuras būtu tās lietas priekš vīrieša, tavuprāt, kas skaitītos "labāk darīt" nekā pelnīt tūkstošus? ?
GhostGG @ 27.10.2023 11:02
Kuras būtu tās lietas priekš vīrieša, tavuprāt, kas skaitītos "labāk darīt" nekā pelnīt tūkstošus? ?
Ragana @ 27.10.2023 13:51
Ar ''nav nekā labāka, ko darīt'' domāju ne jau par tūkstošiem, bet vai viņam nav nekā labāka, ko darīt, kā saiet kopā ar klāt līpošu sievieti, pret kuru nav to atbildes jūtu.
Jupiter @ 27.10.2023 16:09Bija man tāds. Ļoti intensīvas attiecības. Apzinājos, ka nekas nebūs vairāk, jo es biju pāri galvai iemīlējusies, bet viņš neslēpa, ka tikai spēlējās. Tā tikāmies laiku pa laikam apmēram 2 gadus, līdz mana vēlme satikt viņu pārstāja būt spēcīgāka par vēlmi paciest drāmu, kas nāca tam visam līdzi. Zinu, ka man bija iemesls tikties ar viņu, bija iemesls pamest situāciju - es neko nenožēloju. Mana lielā mīlestība turpinājās vēl gadiem pēc tam, bet tā ir mana personiskā problēma. Viņam taču ir tiesības nemīlēt pretī. Es nedomāju, ka jebkādas attiecības, kas nebeidzas ar kāzām ir laika tērēšana - piedzīvot tādas jūtas tikai bagātina dzīvi, pat ja zināms uzreiz, ka ne ar ko vairāk tas nebeigsies.
Sievietei vajadzētu celt savu pašapziņu, nevis aptekalēt un izdabāt vīrietim, kuram nav jūtu pret viņu. kas ar Jums, sievietes, notiek, sevi vispār necienat? Iesaistīties un vēl turēties toksiskās attiecībās.Ragana @ 27.10.2023 01:13
Ir tādas attiecības, ne vienai vien. Sieviete mīl tik ļoti, ka gatava viņa dēļ uz visu, bet viņš? Viņš vienkārši ļauj - viņai viņu aptekalēt, iepriecināt utt.
Rumblerx @ 27.10.2023 17:36Sievietei vajadzētu celt savu pašapziņu, nevis aptekalēt un izdabāt vīrietim, kuram nav jūtu pret viņu. kas ar Jums, sievietes, notiek, sevi vispār necienat? Iesaistīties un vēl turēties toksiskās attiecībās.
abos virzienos sis strada, visi grib latinu augstak, neka var dabut😀 nu ne visi protams, atseviski individi, lielaka dala tomer atrod savam podinam vacinu😂Jānis Parastais @ 27.10.2023 17:42
Tā taču ir sieviešu daba, skriet pakaļ tam un gribēt to, kuram viņa 100 gadus nav vajadzīga. Toties tie, kam viņa patiesi interesē, neliekas saistoši, un tiek ielikti friend zone.