lietotājs @ 26.10.2023 17:49
Visticamāk labs gultā un šeit pievilcība balstās primāri fiziskajā. Pārsvarā šie ir tie gadījumi, kur sieviete nepamet vīrieti, bet dara visu iespējamo lai noturētu attiecības. Bet neglītie inceli gan ir bez parādiem, ar naudu un uz tiem pat sievietes neskatās kā uz potenciālo partneri. Kad biju augstskolā man vienā nodaļā bija vīrieši ap 30, kuri lielākā daļa bija vientuļi un pilnībā veltijās tikai darbam, bet ar labiem ienākumiem. Interesanta dilemma.
Es saprotu, ka galvenais sasniegums tavā dzīvē, ar ko tu tik ļoti lepojies un kura dēļ jūti pārākumu pār citām, ir bijis pagulties zem īstā vīrieša?Miuce @ 26.10.2023 10:09
Klasika. Kad uzkakā dārgajam alfonsam, metas aizstāvēt. Drīz nosecinās, ka nav jau tik slikts un forumā nepelnīti apdirš, tad paņems pati kredītu, lai segtu sava dārguma parādus, ko tik neizdarīs locekļa dēļ.
Kas attiecas uz mani, apbēdināšu - jau sen kā esmu precēta un absolūti visus izdevumus sedz vīrs, kuram nav nedz kredītu, ne parādu, savus ienākumus varu izlietot vai neizlietot pēc saviem ieskatiem. Kā arī vīrs ir mana vecuma un izskatās labāk par letiņu vidējo. Vecāka par Tevi esmu dažus gadus, bet smadzeņu man noteikti n-tās reizes vairāk kā Tev, jo savā dzīvē Alfonsus neesmu uzturējusi, loceklī neesmu karājusies un kapeikas man nav bijušas jāskaita ne senāk vienai, ne tagad ar vīru.
Un, jā, sievietes, kuras locekļa dēļ, jo vairāk pienesuma no lūzera nav, kļūst par paklājiņiem, nicinu un izsakos indīgi. Gribi galvas glāstīšanu, nesies pie psihologa.
Es saprotu un nenoliedzu, bet lielīties ar sava vīrieša sasniegumiem kā saviem nopelniem ir nedaudz neveselīgi, maigi izsakoties!SarmaD @ 26.10.2023 18:32Pareiza vīrieša izvēle ir puse no laimīgas dzīves.
amsterdama @ 26.10.2023 18:56Es saprotu un nenoliedzu, bet lielīties ar sava vīrieša sasniegumiem kā saviem nopelniem ir nedaudz neveselīgi, maigi izsakoties!
amsterdama @ 26.10.2023 18:56Es saprotu un nenoliedzu, bet lielīties ar sava vīrieša sasniegumiem kā saviem nopelniem ir nedaudz neveselīgi, maigi izsakoties!
amsterdama @ 26.10.2023 18:10Es saprotu, ka galvenais sasniegums tavā dzīvē, ar ko tu tik ļoti lepojies un kura dēļ jūti pārākumu pār citām, ir bijis pagulties zem īstā vīrieša?
Tev ir divas rokas, kājas un galva uz pleciem, kādēļ kādam tevi būtu jāuztur? Bāzes norma tā bija pirms gadiem simts, šodien tas vienkārši degradē dzimumu līdztiesības jēdzienu kā tādu un visu līdz šim sasniegto šajā jomā.Miuce @ 27.10.2023 11:00
Uzturēt dzīvesvietu un sievieti Tavuprāt ir sasniegums? Manuprāt tā bāzes norma. Izvelc savu latiņu no dubļiem.
dzimumu līdztiesības
Mēs ar "tām savām dzimumu līdztiesībām"? Nopietni?! Gribi dzīvot viduslaikos, dzīvo! Tikai kādēļ tas būtu jādara citām?SarmaD @ 27.10.2023 13:03
Jūs ar tām savām dzimuma līdztiesībām, es ceru, ejat metālapstrādē strādāt, vai ceļus bruģējat.
amsterdama @ 27.10.2023 14:24Mēs ar "tām savām dzimumu līdztiesībām"? Nopietni?! Gribi dzīvot viduslaikos, dzīvo! Tikai kādēļ tas būtu jādara citām?
amsterdama @ 27.10.2023 13:01Tev ir divas rokas, kājas un galva uz pleciem, kādēļ kādam tevi būtu jāuztur? Bāzes norma tā bija pirms gadiem simts, šodien tas vienkārši degradē dzimumu līdztiesības jēdzienu kā tādu un visu līdz šim sasniegto šajā jomā.
Neizdziļinoties tavos kompleksos, par acīmredzamo -tu forumā stāsti, kā izvēlēties izvēlēties vīru, ko darīt ar sevis nopelnīto. Pareizi? Secinājumi -tev ir bijiusi iespēja skolā iemācīties lasīt un rakstīt, tev ir iespēja strādāt pašas izvēlētu algotu darbu, pašai izvēlēties vīru nevis precēties ar divtik vecu vecāku izvēlētu kandidātu. Tad, lūk -tā nav bijis vienmēr! Ja tu tik elementāras lietas nezini, nesaproti un tavā prātā dzimumu līdztiesības jautājums ir novienkāršots līdz kopīgai kafijas tases rēķina apmaksai, tu esi ne tikai rupja, bet arī neizglītota un dumja persona, kurai gan tehnoloģiju, gan sociālais progress liekas kaut kas absolūti pašsaprotams, kas bijis ar mums kopš akmens laikmeta!Miuce @ 27.10.2023 15:59Tādas kā Amsterdama&co arī radījušas debloīdu paaudzi, kuri piecreiz atspiesties nevar, gaudo pie psiiiiiihologa un dala rēkinu par kafijas tasi. Varens līdztiesības sasniegums. Feminisma sākotnējā ideja nebija sev piekārt krānu un bīdīt trīsdurvju skapjus, bet tas līdz smadzenēm neaiziet.