Anna333 @ 24.10.2023 16:38Sveiki,
Pašlaik esmu attiecībās ar vīrieti, kuram ir pamatīgas naudas problēmas. Kopā esam vairāk kā gadu.
Jau pašā sākumā jutu, ka viņam ir problēmas ar naudu, bet nekad neuzdevu atklātu jautājumu cik viņam ir nauda/ kāda alga, manuprāt, tas vienmēr ir sensitīvs jautājums. Redzēju, ka ir +- normāls auto, dzīvesvieta un mājās arī viss ir ok, kkad pašā sākumā viņš izmeta, ka pelņa ir ok, tapēc es arī īsti neiedziļinājos, pati pelnu pietiekoši, lai uzturētu sevi, savu auto utt. Ar laiku atklājās, ka viņam ir parādi par visu iespējamo, pat neuzskaitīšu. Atceros, ka pašā attiecību sākumā viņš no manis aizņēmās pieklājīgu naudas summu, atceros, ka mani tas ļoti samulsināja..
Nu lūk, esam nonākuši līdz situācijai, ka algas dienā pirmo jautājumu, ko viņam uzdodu - cik Tev uzskaitīt?
Viņš ļoti smagi uztver šo visu, es redzu, ka viņš netiek galā un viņam ir milzīgs kauns, bet mans entuziasms, kur sākumā es biju pārliecināta, ka visu var izrullēt, sāk izdziest.. Es nezinu, ko darīt. Viņš man ir ļoti tuvs un mīļš, bet man ļoti sāp, ka viņš nespēj izkāpt no parādiem un es apzinos, ka ilgi neizkāps. Baidos pazaudēt cieņu pret viņu.
Iesakiet, dodiet padomu. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga situācija.
Merilda @ 24.10.2023 17:06Zini kā - attiecību laikā dzīvē var gadīties visādas situācijas un ir jāatbalsta otrs, bet uzskatu, ka normāls vīrietis neņems naudu no savas sievietes, lai risinātu savas problēmas.
Bet, ja attiecības tiek uzsāktas ar to, ka vīrietis grib aizņemties naudu no sievietes, tad ir jābēg no tāda pa gabalu.
EveEve @ 24.10.2023 16:54Vai viņš ir atdevis tās naudas summas, ko ir aizņēmies no Tevis?
Motherofdragons @ 24.10.2023 17:01Tev noderētu psihoterapeits. Vai vismaz novirzi savu altruismu kādā sabiedriski noderīgā gultnē, bērnunamiem, patversmēm, slimnīcām utml.
Esi tik veca un neglīta, ka tev vajag alfonsu? Viņš vismaz ir labs gultā?
Merilda @ 24.10.2023 17:06Zini kā - attiecību laikā dzīvē var gadīties visādas situācijas un ir jāatbalsta otrs, bet uzskatu, ka normāls vīrietis neņems naudu no savas sievietes, lai risinātu savas problēmas.
Bet, ja attiecības tiek uzsāktas ar to, ka vīrietis grib aizņemties naudu no sievietes, tad ir jābēg no tāda pa gabalu.
Anna333 @ 24.10.2023 17:14
Gultā viss ir labi :D
Un izskatāmies abi mēs labi :D
Šeit diemžēl nav klasiskais, ka mani grib noslaukt un es vecais tantuks neko neredzu.
AnnnaMannnna @ 24.10.2023 17:20
Ja tevi viss apmierina, kāds ir šīs diskusijas mērķis?
Anna333 @ 24.10.2023 17:33
Nu gluži neapmierina. Es diskusijas sākumā rakstu, ka mans entuziasms noplok un, lai cilvēki padalās ar padomu vai pieredzes stāstu.
Redzi, kāds nosauc par idioti un kāds uzraksta savas domas :))
Jebkurā gadījumā- es jūtu, ka mani tas sāk traucēt. Un gribēju dzirdēt kādu citu viedokli par šo, pati šādā situācijā esmu pirmo reizi.
Renaate301 @ 24.10.2023 17:35Tu zini kā šie parādi radusies? Varbūt viņam ir kādi noslēpumi par ko Tu nezini un naudas problēmas ir tikai sekas :)
Anna333 @ 24.10.2023 17:46
Jā, esam izrunājuši visu. Katru kredītu, katru parādu, zinu aptuvenās summas. Viņš īsti negrib par to runāt, negrib tajā mani iesaistīt.
Bet es pilnīgi izslēdzu, ka man tiek melots.
Ir pieņemti vieglprātīgi lēmumi/ blakus nav bijuši īstie cilvēki.
Es ļoti cilvēcīgi skatos uz to visu. Ja iesākumā skatījos uz to visu ar sapratni, tad tagad jūtu, ka izjūtu aizkaitinājumu pret viņu, teiksim kautvai tamdēļ, ka nespējam ieplānot kopēju ceļojumu, jo viņš finansiāli nespēj to atļauties. Bet es negribu nonākt situācijā, kur uzņemos visus maksājumus.
Attiecībās viss pārējais mani apmierina, bet jūtu, ka šis naudas jautājums mani sāk nomākt. Ciešam reizēm abi.