Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbs Evolution

Reitings 5
Reģ: 23.10.2023
Sveikas!
Lūdzu izsakiet savas pārdomas par darbu Evolution Gaming Latvija. Zinu, ka šādas diskusijas ir bijušas, bet ticu, ka uzņēmumā ir kas pamanījies un ir noskaidrojamas aktualitātes.
Es vairākus mēnešus piesakos darba piedāvājumiem citās darba sfērās, bet galu galā man šie uzņēmumi pat neatbild vai ja tieku uz interviju, pēc nav nekādas atbildes vai noraidījums.
Šis darbs liekas kā interesants pagaidu darbs, jo naudiņa ir jāpelna. Esmu ilgus gadus bijusi pārdevēja un to vairs nevēlos turpināt. Šī liekas kā laba iespēja iemācīties prezentēt sevi un būt pašpārliecinātai.
Labprāt uzklausīšu godīgus vērtējumus.
Paldies jau iepriekš! 😊
23.10.2023 17:32 |

Reitings 5
Reģ: 23.10.2023
Evolution tiešām nav mans sapņu darbs, es to izvēlos kā pagaidu darbu, lai tiktu atpakaļ uz kājām, es nevaru vairāk sēdēt mājās.
Vai varat uzsvērt savas vai zināmas pieļautās kļūdas, kam pievērst vairāk uzmanību?
23.10.2023 18:08 |

Reitings 1297
Reģ: 15.07.2023
Ja esi nav žēl ņirgāties par atkarīgiem cilvēkiem, tad vieta ir ļoti laba!
24.10.2023 00:29 |

10 gadi
Reitings 430
Reģ: 24.02.2011
Darbs kā darbs. Esmu strādājusi, tiesa gan diezgan sen, bet domāju, ka daudz kas nav mainījies. Darbs diezgan monotons, teorētiski ir iespēja pakāpties, kopumā, ja gribas darbu mehāniski atstrādāt un pēc darba par to aizmirst - nekāda vaina.
24.10.2023 00:32 |

Reitings 13
Reģ: 29.01.2021
Es arii domāju iet tur strādāt, tiiri lai ātri sakrātu naudu, jo mani pašreizējie apstākļi vnk spiež. Lasu daudz sūdīgu atsauksmju, bet man liekas ka tā ir vieta kur ātri var tik pie darba ja visi striķi pliist.
23.11.2023 15:22 |

Reitings 2450
Reģ: 07.09.2023
MCJ @ 23.11.2023 15:22
Es arii domāju iet tur strādāt, tiiri lai ātri sakrātu naudu, jo mani pašreizējie apstākļi vnk spiež. Lasu daudz sūdīgu atsauksmju, bet man liekas ka tā ir vieta kur ātri var tik pie darba ja visi striķi pliist.

Ātra nauda tur nebūs. Sākumā apmēram 3 nedēļu ilgas apmācības (par kurām ieskaitīs naudu kopā ar pirmo nostrādāto mēnesi, tātad ap 7 nedēļām ir jārēķinās, ka naudas nebūs). Pēdējo gadu laikā vadība baigi piegriež skrūves tajā ziņā ka cenšas maksimāli novilkt nost no algas par kļūdām un viss tiek pagriezts tā lai darbinieks saņem +/- minimālo algu (ja strādā naktsmaiņas tad ir iespēja saņemt nedaudz vairāk). Labas algas un karjeras iespējas tur bija 10-12 gadus atpakaļ, tagad sen tā vairs nav.
23.11.2023 15:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits