Jupiter @ 21.10.2023 11:57"Norma" kam un kur? Jo tu dzirdēji, ka kādam pasaulē internetā tas tā ir? Man ir kolēģi ar kuriem es pavadu pīpauzes kopā un daudz runāju - ja es sāktu vest viņiem pusdienas, tas būtu ļoti dīvaini. Sliktākajā gadījumā ir bijis, ka atved kaut ko no veikala un es atdodu naudu. Un "tuva emocionāla skaikne" drīkst būt tikai ar vienu cilvēku? Tas ir skumji.
Malibu Steisija @ 21.10.2023 14:16Man draugam vienu brīdi bija meiča, kas sauca sevi par viņa “darba sievu”. Pat pēc vairākiem atteikumiem, komentāriem un aizrādījumiem no viņa puses viņas atbilde bija “nu tas jau tikai jociņš”.
Viņš viņai rakstīja whatsappā darba sakarā - jāizdara tas un tas - viņa viņam vienmēr atbild kaut ko līdzīgu “ja tu man tā saki, tad protams ?” “obligāti ❤️” vienalga ko rakstīja visur sirsniņu smaidiņi un saldas atbildes.
Es to meiču zināju, jo pati biju diezgan tuva ar viņa kolēģiem. Arī pārējie kolēģi man teica, ka tas no viņas puses neizskatās īsti normāli. Un ka viņš izskatās fiziski nekomfortabli, kad viņa viņam pa dienu kafijas pienes, pienes dakšiņu, kad dzird ka viņš attaisa pusdienu trauciņu, iet pie viņa sēdēt pusdienu telpā, utt. Viņš viņai skaidri pasaka - tev to darīt nevajag, pats varu, viņa tikai atbild “nu man jau nav grūti”.
Galu beigās viņam pieriebās un viņš viņu atlaida. Jo bija sākusi izdomāt jau visādas muļķības, un prasīties lai viņu mājās aizved, palīdz viņai kaut ko ar mašīnu, utt.
Es jau vienu brīdi jautāju vai man aiziet un viņai pa galvu iedot vai kas pa lietu? ?? vienreiz satiku to čiksi viņu darba pasākumā, viņa man acīs pasaka “es viņu ikdienā vairāk redzu un pazīstu nekā tu”
excuse me? ?
Pēc tam viņa gāja mājās raudādama, jo man mute arī nav maza ? vēl pietika viņai drosmes manam draugam paprasīt lai viņu mājās aizved. Sviests vārdu sakot…
Citreiz tās meičas tiešām ir bez kauna un bez goda. Tāds mans uzskats. Darba vieta nav kur sev sievas un vīrus meklēt. Kolēģi ir kolēģi.
Tici man, nodarbojās, vienu brīdi manā darba vietā bija viena 40 gadīgā kas uzvedās kā tīne, sāka arī jau koļīties džekiem. , beigas pēc divu mēnešu strādāšanas viņu atlaida jo kā darbiniece nekam nederīga bija, tas pa smagu, šito viņa nedarīs utt..Neza000 @ 21.10.2023 14:41
Tavs stāsts ir ļoti labs priekš tīneidžeriem ap 17 - 19 gadiem. Cik tai meitenei gadu? Izklausas, ka knapi 18 palika. Pieauguši cilvēki, ar tadam lietām nenodarbojas.