Zaļā varde uz produkta

Reitings 60
Reģ: 10.03.2020
Mo Jūs par to domājat, man radi ieraudzīja ka mājas man šokolādes ar tām vardēm un sāka kliegt ka es gribu kadu noindēt viņas dāvinot..
19.10.2023 12:38 |

Reitings 1474
Reģ: 15.07.2023
Pilnīgi iztēlojos kā Lula dursta sevi simto reizi ar ļoti pārbaudīto un nemaz ne eksperimentālo šļuru un grauž produktus ar vardīti kastēm, lai varētu uzrakstīt savus ģeniālos komentārus.😁
19.10.2023 20:13 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Godīgi sakot ir pilnīgi pie d!rsas, pērkat eko šmeko, ar vardēm, ar lapiņām vai dinozauru uz pakas, realitātē pat visekoloģiskākajam produktam pircējs nespēj izsekot līdzi. Es zinu vismaz viena uzņēmuma aizkulises, kas pako savu produktu aiz bio šiltes, bet realitātē tas produkts aug ļoti līdzīgos apstākļos kā pārējie, vienkārši tiek par vienu reizi mazāk apsmidzināts un tas iekļaujas standartā. Vari ēst tos griķus, rīsus un maizi no bio plaukta, nomirsi tāpat. Ja man jādzīvo dzīve bailēs, tad man tāds mūžs nav vajadzīgs. Protams, ka vislabākais gurķis būs sava dārza norautais un piens no savas govs. Bet mēs dzīvojam laikmetā, kurā veikals ir nepieciešamība un tie produkti ir jāpērk. Ja var atļauties un liekas, ka eko vai bio food ir labāks, go on. Tās arī ir sava veida rūpes par veselību. Bet es neteiktu,ka tas pasargā no visa apkārtējā shita kas ir apkārt.
19.10.2023 20:16 |

Reitings 1474
SarmaD @ 19.10.2023 20:10

Es pērku to ko es gribu pirkt, ne to, kas parādītu manu nostāju attiecīgajā jautājumā.

Ja Tu zini, ka tā ir inde un tāpat to pērc, tad tā arī ir Tava nostāja. Ar vakcīnām bija tieši tas pats. Ja cilvēks dūrās, tad viņš tādējādi arī parādīja savu nostāju.
19.10.2023 20:17 |

Reitings 1474
SarmaD @ 19.10.2023 20:16
Godīgi sakot ir pilnīgi pie d!rsas, pērkat eko šmeko, ar vardēm, ar lapiņām vai dinozauru uz pakas, realitātē pat visekoloģiskākajam produktam pircējs nespēj izsekot līdzi. Es zinu vismaz viena uzņēmuma aizkulises, kas pako savu produktu aiz bio šiltes, bet realitātē tas produkts aug ļoti līdzīgos apstākļos kā pārējie, vienkārši tiek par vienu reizi mazāk apsmidzināts un tas iekļaujas standartā. Vari ēst tos griķus, rīsus un maizi no bio plaukta, nomirsi tāpat. Ja man jādzīvo dzīve bailēs, tad man tāds mūžs nav vajadzīgs. Protams, ka vislabākais gurķis būs sava dārza norautais un piens no savas govs. Bet mēs dzīvojam laikmetā, kurā veikals ir nepieciešamība un tie produkti ir jāpērk. Ja var atļauties un liekas, ka eko vai bio food ir labāks, go on. Tās arī ir sava veida rūpes par veselību. Bet es neteiktu,ka tas pasargā no visa apkārtējā shita kas ir apkārt.

Nedaudz ne tā. Šajā gadījumā Tu, pilnībā apzinoties, ka tā ir Geitsa sponsorēta inde (tiesi tāpat kā bija ar pārbaudītajām vakcīnām), tāpat to lieto pārtikā. Nejauc piesardzību un informētību ar bailēm!
19.10.2023 20:20 |

Reitings 3512
Globuss @ 19.10.2023 19:13

Es, piemēram, nesmejos par GhostGG teikto. Arī es nepotējos pret C-19, bija tāda iespēja. Varbūt tieši tāpēc, ka nepotējos, nesaprotu, kāpēc zeķbikses, pannas un apakšbikses bija aizliegtās preces. :)
Traki daudz niknas ķīmijas ir dažādās precēs un produktos. Iespējams, tas ir viens no vēža izraisītājiem.
Salīdziniet, cik maksā bio preces un tādas pat preču grupas ne-bio preces. Nereti cena ir minimāli atšķirīga vai tāda pat, bet sastāvs ļoti atšķirīgs. Tad jau labāk pirkt dabīgākas lietas, produktus. Piemēram, “Fairy” Vācijā esot aizliegts tirgot, jo tas izraisot ādas vēzi, bet pie mums tik reklamē un tirgo. Ir papilnam bio mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu.
Mūsu kaķis ēd tikai lauku vistu vai bio vistu, bet pārējām šķauda virsū un saka, lai ēdam paši.
Piesārņojums ir gaisā, ūdenī un ir pesticīdu atliekvielas pārtikā. Plus vēl mob.tel., TV u.c. tehniski līdzekļi ar kaut kādu starojuma devu (pardon, neuzrakstīju zinātniski pareizi, bet domu par starojumu gan sapratāt). Nereti cilvēki uz nakti mob.tel. noliek uz naktsskapīša - tuvu galvai. Stresains dzīvesveids droši vien arī ir papildfaktors.

Šitais tavs garais penteris man ļoti atgādināja pirms kādas nedēļas esošo diskusiju, kur viens ieraudzīja manus tetovējumus un izspļāva savu viedokli, ka tie esot kaitīgi veselībai, pirms gāja malkot savu ceturto double espresso un izpīpēt pēdejās cigaretes šodienas paciņā. Es viņam teicu, ka nāves nebaidos un no burkāna arī var nomirt, ja māk aizrīties. Viņš, savukārt, dalijās ar pieredzi par radinieku, kas savos 23 gados naktī aizgāja ar trombu. Sēdēju un domāju, varbūt bravūrīgi tā teikt bija. Nu ka nebaidos nāves. Varbūt slimnīcā uz gultas teikšu un domāšu savādāk. Dievs noklausijās un iedeva patestēt man to gultu pēc pāris dienām. Sapratu, ka bravūrība tā nebija, bet šo to būtu vienkārši bijis žēl nepiedzīvot. Nebūtu aizskrējusi laicīgi uz slimnīcu un sāpes nebūtu bijušas pietiekoši lielas, varbūt savas pārgudrās penteres tagad nerakstītu. Un nav tam saistība ar vardi. Es tik saku, ka arī jaunie mirst no trombiem un dzērājbomži mēdz dzīvot ilgi. Veselīgi dzīvot nav slikti. Rūpes par sevi ir laba lieta un visiem jāpraktizē. Vai tā neapēstā griķu paka ar vardīti dieva krusta vietā? Švaki vai.
19.10.2023 20:24 |

Reitings 3512
Elīzīte12345 @ 19.10.2023 20:17

Ja Tu zini, ka tā ir inde un tāpat to pērc, tad tā arī ir Tava nostāja. Ar vakcīnām bija tieši tas pats. Ja cilvēks dūrās, tad viņš tādējādi arī parādīja savu nostāju.

Nē nu ja tev viegli tā naktī gulēt, vari teikt arī tā. Es neinvestēju savu laiku meklējot kas aiz kāda produkta stāv. Visi aiz kaut kā ir, pat aiz šī foruma kāds izdabon savu daļu skanošo jo mēs te mīcamies savā starpā. Un ko tagad, mežā iekšā, koka būdā?
19.10.2023 20:27 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
SarmaD @ 19.10.2023 20:16

Es zinu divas ZS, kuriem ir Bio sertifikāts, viņi gan miglo laukus, gan ber minerālmēslus. Viņi pat to īpaši neslēpj, jo visi tuvējie kaimiņi par to ierēc. Tad viens Bio, ir tāds, kurš brauc uz Poliju iepirkt preci, kuru pārdod tālāk kā it kā pašu audzēto. Neviens pat nav pārbaudījis, ka viņi no sava dārza nevar tik daudz izaudzēt. Bet, protams, visi tādi nav un pērkot bio var uzrauties uz miglotu, bet var trāpīt tiešām bio. Labāk tā, nekā 100% ķīmija.
19.10.2023 20:27 |

Reitings 1474
SarmaD @ 19.10.2023 20:27

Nē nu ja tev viegli tā naktī gulēt, vari teikt arī tā. Es neinvestēju savu laiku meklējot kas aiz kāda produkta stāv. Visi aiz kaut kā ir, pat aiz šī foruma kāds izdabon savu daļu skanošo jo mēs te mīcamies savā starpā. Un ko tagad, mežā iekšā, koka būdā?

Vēlreiz. Nejauc bailes ar informētību!
19.10.2023 20:28 |

Reitings 3512
Elīzīte12345 @ 19.10.2023 20:28

Vēlreiz. Nejauc bailes ar informētību!

Ej ar savu sasprūdušo plati labi tālu. 😀
Man neskauž ka tu nepotējies un nepērc preci ar vardi. Mēs taču uz vienas planētas varam dzīvot.
19.10.2023 20:30 |

Reitings 1474
umatere @ 19.10.2023 12:38
Mo Jūs par to domājat, man radi ieraudzīja ka mājas man šokolādes ar tām vardēm un sāka kliegt ka es gribu kadu noindēt viņas dāvinot..

Tavi radi ir gudrāki par Tevi.
19.10.2023 20:31 |

Reitings 1474
Lula @ 19.10.2023 13:40
Ja es būtu miljardieris ar vēlmi indēt cilvēci, es arī pavisam noteikti tos produktus īpaši apzīmētu, lai viņi zina, ka tiek indēti :D :D

..., bet tak atradās 5 cilvēki, kuri domā, ka šis ir tiešām ir adekvāts komentārs. Bravo!😁
19.10.2023 20:38 |

Reitings 3512
Varbūt kādam ir viedoklis par Brieža izskanējušo sašutumu saistībā ar indīgajām gāzēm, kas tiek smidzinātas no lidmašīnām? Ko mums visiem darīt, kā būt pasargātiem? Jo vardītes mēs varam izvēlēties nepirkt. Redz potēties arī var izvēlēties. A ko ar tām gāzēm darīt? Maska varbūt varētu palīdzēt? Es nezinu...
19.10.2023 20:42 |

Reitings 1474
SarmaD @ 19.10.2023 20:42
Varbūt kādam ir viedoklis par Brieža izskanējušo sašutumu saistībā ar indīgajām gāzēm, kas tiek smidzinātas no lidmašīnām? Ko mums visiem darīt, kā būt pasargātiem? Jo vardītes mēs varam izvēlēties nepirkt. Redz potēties arī var izvēlēties. A ko ar tām gāzēm darīt? Maska varbūt varētu palīdzēt? Es nezinu...

Nekāda maska nepalīdzēs. Sen jau šī sazvērestības teorija ir tikusi "apgāzta".
Tev tak ir vienalga par savu dzīvību. Visu laiku dūries ar eksperimentālām šļurām un čammāji iekšā Bila produktus. Kāpēc Tev pēkšņi būtu jāzina, kā izvairīties no tām trasēm?😁 Kaut kā neloģiski.
19.10.2023 20:48 |

Reitings 3512
Elīzīte12345 @ 19.10.2023 20:48

Nekāda maska nepalīdzēs. Sen jau šī sazvērestības teorija ir tikusi "apgāzta".
Tev tak ir vienalga par savu dzīvību. Visu laiku dūries ar eksperimentālām šļurām un čammāji iekšā Bila produktus. Kāpēc Tev pēkšņi būtu jāzina, kā izvairīties no tām trasēm?? Kaut kā neloģiski.

Ā nu tad jau nav par ko satraukties, tās vienkārši Maira muļķības. Labi, tad nav ko.
Es vispār gribēju piedāvāt baigi labo deal. Zini kā, tu esi daudzreiz minējis savos komentāros ka esi vīriešu dzimtes, dažreiz sieviešu. Reku Ghost nesmādē ladyboys. Jūs varētu kopā sadarboties un palīdzēt te blakus tēmā čalim ar savu sāpi par threesome. Un ja pat tu neesi džeks, re ku jūs esat tīrasiņu latvieši. Ēdat nevaržu produktus, nepotējaties. Uzražosiet tīrasiņu pēcnācējus. Es zinu ka viņam meitene jau, bet visi jau zina, ka lai vairotos ir pēcnācējiem jāpārojas. Un tie tīrasiņu nav daudz. Mēs tevi esam atraduši.
19.10.2023 20:53 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
Lula @ 19.10.2023 13:40
Ja es būtu miljardieris ar vēlmi indēt cilvēci, es arī pavisam noteikti tos produktus īpaši apzīmētu, lai viņi zina, ka tiek indēti :D :D

"Gada citāts" 👍
19.10.2023 20:55 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Elīzīte12345 @ 19.10.2023 20:13
Pilnīgi iztēlojos kā Lula dursta sevi simto reizi ar ļoti pārbaudīto un nemaz ne eksperimentālo šļuru un grauž produktus ar vardīti kastēm, lai varētu uzrakstīt savus ģeniālos komentārus.?

Piekrītu, nezinu kāpēc, bet man viņa reāli asociējas ar tādu, kas sapotēsies kaut 8 reizes bez jebkādiem jautājumiem, ja vien valdība pilnīgi bez jebkāda pamata tā teiks, noliegs visu, kas nav rādīts pa TV, un balsos par Kariņu visu atlikušo dzīvi.
19.10.2023 21:01 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
SarmaD @ 19.10.2023 20:53

Ā nu tad jau nav par ko satraukties, tās vienkārši Maira muļķības. Labi, tad nav ko.
Es vispār gribēju piedāvāt baigi labo deal. Zini kā, tu esi daudzreiz minējis savos komentāros ka esi vīriešu dzimtes, dažreiz sieviešu. Reku Ghost nesmādē ladyboys. Jūs varētu kopā sadarboties un palīdzēt te blakus tēmā čalim ar savu sāpi par threesome. Un ja pat tu neesi džeks, re ku jūs esat tīrasiņu latvieši. Ēdat nevaržu produktus, nepotējaties. Uzražosiet tīrasiņu pēcnācējus. Es zinu ka viņam meitene jau, bet visi jau zina, ka lai vairotos ir pēcnācējiem jāpārojas. Un tie tīrasiņu nav daudz. Mēs tevi esam atraduši.

Super ideja!
19.10.2023 21:02 |

Reitings 1474
Knita @ 19.10.2023 20:55

"Gada citāts" ?

Jums "acīs" saka, ka Jūs indē(-s) un Jūs par to priecājaties/svinat. Šis ir labākais laiks, lai eksistētu.😁
19.10.2023 21:04 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
SarmaD @ 19.10.2023 20:42

Tiek jau smidzināts arī, par to pat kaut kur publisku rakstu redzēju, kur tas tika apstiprināts. Tikai ne tādā kontekstā, ka indē cilvēkus, bet it kā pret klimata izmaiņām, kur tās izkaisītās gāzes augstu gaisā izveidošot tādu kā kupolu, lai it kā aizturētu saules starus vai kas taml. Kā nu tur ir patiesībā, kas to lai zin, bet pats kaisīšanas fakts tika atzīts.
19.10.2023 21:06 |

Reitings 1474
SarmaD @ 19.10.2023 20:53

Galvenais nebaidies! Tu visu dari pareizi un iedvesmo daudzus cilvēkus darīt tieši tāpat!
19.10.2023 21:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits