man tas pats. Naktī uztrūkos, jo kkas grabinājās. Izrādās putni knābā apmetumu. Pratā neienāca, reāli par žurku iedomājos. Tagad, kad trokšņo, nebaidos, guļu tālāk.Forelee @ 19.10.2023 19:34Ja kaķis nav, saliec slazdus, tuvumā tām vietām, kur dzirdi peli. Vairākas dienas, pamaini ēsmu, redzēsi, ir pele vai nav. Varbūt nemaz nav peles pie vainas. Nezinu, kāda tipa māja, taču sienās mēdz arī kukaiņi grabināties, un kautvai putns ārpusē, ja ārsiena.
Pati šovasar nobijos, mājai otrā stāvā koka ārsiena, agrā rīta krēslā kautkas riktīgi dauzas pēkšņi, skaņa skaļa un neomulīgi palika, pēc laika sadūšojos un eju ārā skatīties ,a tur dzenis kaļ augšējā stāvā palodzi?
Meldra23 @ 19.10.2023 11:31Čau. Man ir paniskas bailes no pelēm. No žurkām vispār noģībtu. Es nespēju naktīs pagulēt, jo baidos, ka pele ielīdīs manā gultā. Kā jādodas gulēt tā es visu laiku domāju par peli, saprotu, ka ir dīvaini tā baidīties, bet šķiet, ka jādzer miega zāles vai nervu zāles. Es aizvakar dzirdēju kā kaut kur grabinās sienā un tagad esmu panikā naktīs, nespēju gulēt, svīstu no bailēm. Ko darīt? ?
Lenova @ 20.10.2023 01:36Nopērc indi. Mumificējošo, lai beigtā pele nesmird.
Mežakaķis @ 19.10.2023 21:14man tas pats. Naktī uztrūkos, jo kkas grabinājās. Izrādās putni knābā apmetumu. Pratā neienāca, reāli par žurku iedomājos. Tagad, kad trokšņo, nebaidos, guļu tālāk.