Sveiki. Mani uzaudzināja māte, tēvs manā dzīvē ir bijis ļoti maz, teiktu ka nepietiekoši. Tas ir ietekmējis manu izvēli par kategoriski vecākiem vīriešiem. Arī skola ietekmēja, skolā redzēju savus vienaudžus, kuri likās galīgi garām. Esmu jau agrā vecumā nolēmusi, ka man būs tikai vecāki vīrieši, kā partneri ar vismaz 7 - 10 gadu starpību. Mans tēvs arī bija 10 gadus vecāks par manu māti. Pati esmu zem 25+. Dažreiz pasaku, savai draudzenei, ka man patīk tas un tas aktieris, uz ko viņa nosaka, ka tas manā tēva vecumā,un ka tāds man neder, ka esot par vecu. . Esmu izveidojusi stereotipus savā galvā, ka mana vecuma puiši ir sliktāki, vairāk krāpj savas otras pusītes, nenobrieduši un citus apgalvojumus. Bet tagad sāku domāt, ka varbūt tie ir tikai stereotipi manā galvā, kautkādi pieņēmumi, kas protams neattiecas uz visiem maniem vecuma puišiem. Sāku domāt varbūt man vajag pamēģināt attiecības un randiņus ar mana vecuma (+-) puišiem. Nu tādiem kuri ir max 1-5 gadus vecāki par mani. Varbūt ka man patrāpīsies kādi normāli eksemplāri?
Man ir pieredze tikai ar vecākiem vīriešiem.
Kā jums liekas, vai man mēģināt ar mana vecuma puisi, ko izveidot, ja esmu pieradusi veidot attiecības un tikties tikai ar daudz vecākiem puišiem par mani?
Kādi ir plusi tiekoties ar vecākiem vīriešiem, , un kādi ir plusi tiekoties ar sievietes vecuma puišiem?