Merilda @ 16.10.2023 19:02Nez, tā gadās. Varbūt pārāk ātri atdodies, pirms esi vīrieti ieinteresējusi ar savu personību?
Latvijā vecumā no 18 - 40 Vīrieši ir daudz vairāk nekā sievietes, Protams ka sievietēm ir priekšā uz paplātes liela izvēle un viņas atsijā visus neizskatigos vai tos kas citadi nepiesaista un izvēlās tos "top" vīriešus. Tas ir normāli.Elīzīte12345 @ 16.10.2023 19:07Abava
Tu, tāpat kā lielākais vairums Tavu vienaudžu, pievērs uzmanību tikai top 10% vīriešiem izskata ziņā. Nesaku, ka tas nav pareizi, bet nu matemātiski pati vari izsecināt, ka 1 vīrietis no 10 parasti nevarēs vienlaicīgi apmierināt 9 sievietes no 10, kuras viņu grib. Nu vismaz to būs diezgan grūti paveikt.
Abava @ 16.10.2023 19:16
Nē. Neslēpju, ka vīrieši mēģina ātri ievilkt gultā, bet es apzināti vilcinos, lai redzētu vai viņam ir lielāka interese kā tikai pārgulēt.
Ja mēģina ievilkt 1. vai 2. satikšanās reizē, tad pārtraucu kontaktu.
Persiks89 @ 17.10.2023 01:23Par sevi pateikt - esmu bez vizualiem defektiem. Girlll. Pat Irinai Shayk ir defekti, un vina ir topmodele un VS modele. Vai Tu esi skaistāka par viņu? Šaubos…
Jāskatās gan uz sevi, gan uz vīriešiem objektīvi, ne “es esmu tik laba, viņi, muļķi, mani nenovērtē”. Tā var gadīties, bet ne jau sistemātiski.
Lucida @ 16.10.2023 22:20Skaistām sievietēm ir grūtāk atrast vīriešus stabilām attiecībām, tā tas vienkārši ir. Ir vai nu simpātiskie fuckboyi, kuriem nepieciešama kārtējā trofeja, jo viņi saprot, ka var dabūt daudzas, vai nu pārāk drosmīgi, ne pārāk izskatīgi un ne pārāk izglītoti vīrieši, kuri domā, ka nu tik dabūs sapņu sievieti, bet šādām sievietēm viņi neinteresē vai arī ir sakarīgie vīrieši, kuri baidās kaut ko sākt ar skaistām, izglītotām sievietēm, jo domā, ka viņas ir ārpus viņu līgas.
Abava @ 17.10.2023 08:05
Šis ir tas par ko esmu aizdomājusies. Es vienreiz randiņā sapratu, ka vīrietis īsti mani neieinteresēja un viņam tā arī pateicu, ka man nav interese ar viņu vēl tikties. Viņš kļuva diezgan agresīvs un pateica - Tavs skaistums ir Tavas asaras.
Bet es piekritu Tavai domai.
Abava @ 17.10.2023 07:57
Par defektiem es runāju par anomālijām, proti, abas rokas ir, kājas ir, nekliboju, nav X veida vai O veida kāju defekti, abas ausis ir, runas defekti nav u.tml.
No medicīnas terminoloģijas - normāls cilvēks (vesels cilvēks).
Lucida @ 16.10.2023 22:20Skaistām sievietēm ir grūtāk atrast vīriešus stabilām attiecībām, tā tas vienkārši ir. Ir vai nu simpātiskie fuckboyi, kuriem nepieciešama kārtējā trofeja, jo viņi saprot, ka var dabūt daudzas, vai nu pārāk drosmīgi, ne pārāk izskatīgi un ne pārāk izglītoti vīrieši, kuri domā, ka nu tik dabūs sapņu sievieti, bet šādām sievietēm viņi neinteresē vai arī ir sakarīgie vīrieši, kuri baidās kaut ko sākt ar skaistām, izglītotām sievietēm, jo domā, ka viņas ir ārpus viņu līgas.
Abava @ 17.10.2023 08:05
Šis ir tas par ko esmu aizdomājusies. Es vienreiz randiņā sapratu, ka vīrietis īsti mani neieinteresēja un viņam tā arī pateicu, ka man nav interese ar viņu vēl tikties. Viņš kļuva diezgan agresīvs un pateica - Tavs skaistums ir Tavas asaras.
Bet es piekritu Tavai domai.
Kenty @ 17.10.2023 08:50Vienkārši esi tik ļoti ieciklējusies,ka fokuss veidojas uz to un iekšeji ar to atgrūd uz tālākiem soliem.Tas ir lidzigi kā, kad pāris grib berniņu.Tik loti ieciklejas uz mazo.ka nesanāk.izstiepies vai saraujies.Kad atlaiž stigas ,un atslabst,tā bieži vien ir uzreiz klāt.Atslābsti,baudi randiņus un tam kam jaatnāk ,tas atnāks.Neesi taču vecmeita