goodmorning @ 15.10.2023 13:24Biju 2.5 mēn uz slimības lapas. Kuņģis, VD, depresija, trauksme un trauksmes izraisītie fiziskie simptomi. Šo menešu laikā izgāju neskaitāmas pārbaudes un tika secināts ka fiziskie simptomi nāk no galvas t.i. trauksme
Kad palika labāk tad gribēju atgriezties darbā un guess what man pateica ka es biju pārāk ilgi uz slimības lapas, projekti nevar tik ilgi gaidīt un klienti arī nevar tik ilgi gaidīt. Īsāk sakot nebūs vairs pa ceļam. Ļoti atvainojās par radušos situāciju bet neredzēja citu opciju, jo vajagot darbinieku kurš ir darbspējīgs.
Cool. Es visu nedēļu neesmu piecēlusies no gultas, trauku kalni līdz griestiem, māja netīrīta. Ēst neko negribas kaut ko paskrubinu, iedzeru zāles kuras momentāli izrubī. Īsāk sakot ir mega depresija. Neko negribas, pretīgi uz sevi pat paskatīties vainoju visā sevi.
Es esmu rindā uz Veldrēm lai ārstētu depresiju. 3 nedēļas vēl jāgaida. Nav jēgas pagaidām citu darbu meklēt.
Svarīgākais ir tas ka apsveru ideju atteikt savu rindu un iet rukāt kā zirgs kaut kur un nospļauties par savu veselību.
Man ir paveicies ar labu dzīvesbiedru, labi pelna, bet mēs budžetu liekam kopā. viņš visu saprot un saka man jāgaida Veldres. Visi to saka.
Bet iekšā mudžinās trauksme par to ka reāli sākšu strādāt varbūt tikai decembrī un normāla alga būs nākošgad.
Pagaidām sajūtas ir galīgā d.... reizēm vēlos kaut man šitajā vējā kāds koks uz galvas uzkristu
es tieši tāpat rīkotos. Tiklīdz kko tādu izdzirdētu, uzreiz lapa un sēdētu uz tās max ilgi. Izstāsti ģimenes ārstam, ka grasās atlaist, tas vēl vairāk pasliktina stāvokli un gan jau pagarinās lapu.LuckyStrike @ 15.10.2023 21:05Atlaist Tevi nevar. Pati uzrakstīji atlūgumu? Paņemtu B lapu un ārstētos.
Globuss @ 15.10.2023 23:08Ja cilvēkam ir depresija un veģetatīvā distonija, tas taču nav pārvarams vienkārši ar gribasspēku. Tas taču nav tas pats, kas slinkums. Iziešana dabā palīdzētu, ja būtu daudz saules, bet, ja jau ir drūmi ap dūšu, tad lietains, pelēks laiks diezin vai daudz ko līdzēs.
ZeltaZebra @ 16.10.2023 01:23
Ko tu autorei iesaki iet ārā tikai tad, kad saule spīd, vai varbūt vasarā, kad būs visstiprākā saule ? ?♀️Apsurds ? vārdsakot muļķības, tas globuss gvelž. Pareizi ir iet ārā dažādos laikapstākļos, gan pie apmākušām debesīm var iet pastaigā uz parku vai mežu, gan pie saules. Nu, protams, ja stipri gāž lietus spaiņiem un ārā ir vētra, tad gan nē. Citādi drūms pelēks laiks arī palīdz un der.