Jā, bet normālu viņam nevajag. Vajag glamūrīgu, maucelīgu Instagrama blondīni. Ne jau kādu vienkāršu, jauku meiteni.elkonis @ 15.10.2023 16:56
Ja atrod normālu otru pusīti, kas strādā un galvā nav tikai nauda, tad lieku izdevumu nav? Stulbs uzskats, ka attiecībās uzreiz aiziet neskaitāmi daudz naudas. Ja cilvēki viens otru mīl un ciena, tad kopā arī izkulsies un pratīs menedžēt naudu.
kur es to teicu? PAši tagad izdomājat kautko.LuckyStrike @ 15.10.2023 18:27Jā, bet normālu viņam nevajag. Vajag glamūrīgu, maucelīgu Instagrama blondīni. Ne jau kādu vienkāršu, jauku meiteni.
KristapsM @ 15.10.2023 18:04kādi tukši vārdi ? tu domā ka mēs darbā visi esam 30+ gadīgi nevainīgi? Es vienīgais tāds, pārējiem ir sievas, bērni, alga grozās ap manējo un varu teikt godīgi ka viņi dēļ tās ģimenes dzīves priekš sevis neko nevar atļauties. ne arī viņiem ir hobiji kā man. Dzīvo lai barotu bērnus un maksātu rēķinus. Tādu dzīvi es nevēlos jo nēesmu tads kas var ar rokām klēpī sēdēt mājās.
kāpēc lai es pārstātu darīt to kas man patīk, jo citi to nevar darīt? Viens iet ar kājām bet audzina 3 bērnus, otrs brauc ar auto un garažā tur 3 močus. lai darītu abas lietas vienlaicīgi algu vajag 2x lielāku, tākā tāda man viņa nebūs tad nu es labāk izvēlos savu dzīves veidu nekā iet sabiedrības spiesto ceļu un būt depresīvam.elkonis @ 15.10.2023 18:36
Tad pārstāj dzīvot citu dzīvi. Tāpēc tu vēl dzīvo pie vecākiem, jo tev liekas, ka visiem dzīve iet vienādi un laimīgas ģimenes dzīves nav. Kā jau minēju, dzīve pie vecākiem ierobežo skatu uz dzīvi.
jo tikai divas vai 3 šeit minēja ka pašas dzīvo neatkarīgi no visiem, pārējas tik saka ka esmu lupata un ar mani nekad mūžā netiktos, bet par to kā pašas dzīvo un cik pelna ne vārda...KristapsM @ 15.10.2023 18:44kāpēc lai es pārstātu darīt to kas man patīk, jo citi to nevar darīt? Viens iet ar kājām bet audzina 3 bērnus, otrs brauc ar auto un garažā tur 3 močus. lai darītu abas lietas vienlaicīgi algu vajag 2x lielāku, tākā tāda man viņa nebūs tad nu es labāk izvēlos savu dzīves veidu nekā iet sabiedrības spiesto ceļu un būt depresīvam.
Vispar man radās jautājums tām sievietēm kas te cepās sauc mani par invalīgu un vēl man nāvi, kā jums pašām ir? Jo visas baigi runā par vīrieša pienākumu vest sievieti mājās, tad jau sanāk pašām arī savas dzīves vietas nav? vai arī tikai tie uzskati: "Esmu sieviete es drīkstu būt bez savas mājvietas, bet vīrietim jābūt obligāti!!" "Es esmu sieviete es drīkstu tele 2 telefonus pārdot pa 600eiro mēnesī, bet īstam vīrietim jāpena ne mazāk ka 2.5K..." Kur tad ir tā vienļidziba par kuru feministes sūdzās?
KristapsM @ 15.10.2023 18:46jo tikai divas vai 3 šeit minēja ka pašas dzīvo neatkarīgi no visiem, pārējas tik saka ka esmu lupata un ar mani nekad mūžā netiktos, bet par to kā pašas dzīvo un cik pelna ne vārda...
elkonis @ 15.10.2023 18:36
Tad pārstāj dzīvot citu dzīvi. Tāpēc tu vēl dzīvo pie vecākiem, jo tev liekas, ka visiem dzīve iet vienādi un laimīgas ģimenes dzīves nav. Kā jau minēju, dzīve pie vecākiem ierobežo skatu uz dzīvi.
kas tev liek domāt ka es vēlos?Piekūns @ 15.10.2023 19:31
Bet zināma taisnība arī viņam ir. Kopdzīve ar sievieti un vēl bērniem krietni palielina tēriņus un pašam tur īsti beigās nekas arī nepaliek pie tādas algas. Var jau būt, ka tie vīrieši smeļas laimi šajā ģimenes dzīvē, bet, ja tā nav, nu tad principā depresīvi arī vergo visu savu dzīvi. Un var runāt ko grib par attīstību, utt., no nospiestas pozīcijas šo ir daudz grūtāk izdarīt. Attīstība prasa laiku, riskus un upurus, kas šajā gadījumā visdrīzāk būs tās pašas attiecības un bērni.
Bet par autoru ir skaidrs, ka grib viņš attiecības un sievieti, lai arī saka savādāk. Es teiktu, ka tas ir pilnībā iespējams ar visu dzīvi dzīvoklī pie mātes (var kaut vai izdomāt īrēt/nopirkt kaut ko kopā kaut vai vienistabas dzīvokli), bet vajag smagi piestrādāt ar mentalitāti.
KristapsM @ 15.10.2023 20:59kas tev liek domāt ka es vēlos?
mKristapsM @ 15.10.2023 18:04kādi tukši vārdi ? tu domā ka mēs darbā visi esam 30+ gadīgi nevainīgi? Es vienīgais tāds, pārējiem ir sievas, bērni, alga grozās ap manējo un varu teikt godīgi ka viņi dēļ tās ģimenes dzīves priekš sevis neko nevar atļauties. ne arī viņiem ir hobiji kā man. Dzīvo lai barotu bērnus un maksātu rēķinus. Tādu dzīvi es nevēlos jo nēesmu tads kas var ar rokām klēpī sēdēt mājās.
KristapsM @ 14.10.2023 14:28Seb banka kredītu mājokļa iegādei dod tiem kam alga pēc nodokļiem ir ne mazāka ka 1700eiro (tas pat nesen bija delfos vai tvnetā apspriests) Bankas vispār ir izvēlīgas, pat pēc profesijas skatas. Piemēram algas būs līdzigas bet viens teiks ka ir sekretārs kautkādā lielā uzņēmumā un otrs teiks ka ir auto krāsotājs, tam melnā darba darītājam iespējams atteiks, jo viņi uzskata ka ofisa darbi ir drošāki un stabilāki.
Parunāt cilvēkam gribās, sievišķās enerģijas pietrūkst 😁elkonis @ 15.10.2023 22:05Ko tu centies gūt no šīs diskusijas?
krista01 @ 16.10.2023 12:24Es īsti līdz galam nesapratu, kā tur viss līmējas kopā. No vienas puses Kristaps katru vakaru no 5 līdz 9 ir garāžā un ņemas ap saviem 4 močiem (tur tik daudz darba visu cauru gadu?), bet no otras puses paaugstināt savus ienākumus labojot arī kāda cita močus nav iespējams! Retais taču ir gatavs maksāt tik daudz, cik Kristaps grib! Tāpēc labāk par brīvu čakarēties ar saviem močiem 20h nedēļā.
Nocitēšu slaveno Roberta Kiyosaki sakāmo - Rich people buy assets, middle-class people buy liabilities that they think are assets, and poor people only have expenses.
Atšķirība starp 'izlepušo rīdzinieku' un 'mazpilsētas strādnieku' bieži vien ir tikai tāda, ka kādreiz bija divi bērni mazpilsētas strādnieku ģimenē, viens no kuriem darīja daudz un dažādas lietas, lai sasniegtu un pelnītu vairāk, kamēr otrs sēdēja uz pakaļas un spriedelēja par nabadzīgo valsti.
Un neviens nesaka, ka visiem obligāti jāpelna 2 un cik tur tūkstoši. Negribi - nepelni. Bet ja sāc čīkstēt tad vienmēr neizbēgami būs jautājums - ko pats esi darījis, lai uzlabotu savu dzīvi?