Braukšana ar automātisko

Reitings 9
Reģ: 12.10.2023
Sveika varbūt kāds var ieteikt pēc pieredzes instruktoru kas māca braukt ar automātisko ātrumkārbu Talsos vai citur brīvdienās tāds kas nebļauj un paskaidro mierīgi un dara darbu ar sirdi ,jo esosais instruktors negrib skaidrot un mācīt .Galīgi neiet uz priekšu braukšana
12.10.2023 10:42 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
dietiskais.cukurs @ 13.10.2023 21:09
Kārtējā padebilā diskusija. Viena vispār iecepusies - groza stūri no 5gv, tāpēc obviously visi, kam neizdodas bezmaz tajā pašā dienā, ir lohi.
Atbildot autorei, varu ieteikt tikai instruktorus Rīgā, bet vēl samērā labi atceros, kā tas ir, kad instruktors faktiski dara visu, lai mācīšanās neietu uz priekšu. Zaudēju vismaz 2 mēnešus. Samainīju instruktoru un aidā uz CSDD. Nejau mehānikā tā problēma, bet gan CSN un praksē. Tāpēc saku - ignorē rējējus, ej pie cita instruktora un nepadodies, tev viss sanāks.
That said… man patīk paraustīt manuālo, tajā ir kaut kas erotisks ?

Man līdzīga pieredze, arī pirmā instruktora dēļ "pazaudēju" divus mēnešus un pēc tam, varētu teikt, sāku no jauna ar citu. Piiilnīgi cita lieta ar tiešām prasmīgu instruktoru.
Nu protams, ja braukšana ir asinīs, kā te daži visiem citiem bāž sejā, tad instruktoram varbūt nav nozīmes.
Bet cilvēkam parastajam tas maina daudz. Galvenais tiešām nemest plinti krūmos tāpēc, man gāja tik grūti, ka droši varu autorei teikt - ja man tas izdevās un tagad braucu tiešām ok, tad tu arī to vari. :D
14.10.2023 00:58 |

Reitings 74
Reģ: 21.06.2023
Lula @ 14.10.2023 00:58

Man līdzīga pieredze, arī pirmā instruktora dēļ "pazaudēju" divus mēnešus un pēc tam, varētu teikt, sāku no jauna ar citu. Piiilnīgi cita lieta ar tiešām prasmīgu instruktoru.
Nu protams, ja braukšana ir asinīs, kā te daži visiem citiem bāž sejā, tad instruktoram varbūt nav nozīmes.
Bet cilvēkam parastajam tas maina daudz. Galvenais tiešām nemest plinti krūmos tāpēc, man gāja tik grūti, ka droši varu autorei teikt - ja man tas izdevās un tagad braucu tiešām ok, tad tu arī to vari. :D

Ļoti piekrītu, man arī tikai nomainot instruktoru, visa lieta aizgāja pavisam savādāk. Motivāciju arī stipri ietekmēja, ja sākumā gribēju jau pamest, tad tagad braucu pārliecināti.
14.10.2023 06:16 |

Reitings 274
Reģ: 13.01.2023
pradacandy @ 13.10.2023 13:32
Ja ilgus gadus brauc tikai ar automātu,tad tāpat pāris minūšu laikā nevarēsi pārslēgties uz manuālo(protams,atkarīgs no šofera). Draudzene braukāja ar automātu un tad izlēma pirkt mašīnu ar manuālo,pagāja kāds laiks kamēr neslāpa mašīna utt.,tā kā vieglāk pat izsaukt ātros,ja kādam slikti??

Pilnīgas muļķibas. Es ikdienā braucu ar automātu, bet arī pēc ilga laika , piesežoties pie manuālās kārbas, man nav nekadas problēmas, tas ir ka iemācīties vienreiz ar divriteni braukt! Vari gadiem nebraukt, bet uzsežoties brauksi!
Manuālis ir okey, ja nav japarvietojas pa Rīgu un sastrēgumiem. Manai ikdienai sajūga spiešana un kloķa raustišana nav piemerota!bet ja es parvaktos ārpus Rīgas, gribētu manuāli. Tā mašīna ir vairāk izjūtama.
14.10.2023 10:01 |

Reitings 3703
Reģ: 11.04.2023
Šitas mīts, ka iesēžoties automātā aizmirst braukt ar manuālo kārbu ir no tiem zaļajiem gurķiem, kuri no autoeksāmena uzreiz pārlec automātā, nemaz neiemācījušies manuālās kārbas izkārtojumu.
14.10.2023 10:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits