Janall @ 12.10.2023 10:42Sveika varbūt kāds var ieteikt pēc pieredzes instruktoru kas māca braukt ar automātisko ātrumkārbu Talsos vai citur brīvdienās tāds kas nebļauj un paskaidro mierīgi un dara darbu ar sirdi ,jo esosais instruktors negrib skaidrot un mācīt .Galīgi neiet uz priekšu braukšana
SarmaD @ 12.10.2023 10:46Vai tad automātiskajai tur baigi ir ko mācīt? Divi pedāļi un brauc tik.
akul12 @ 12.10.2023 11:21
Neesmu braucis ar galīgi jauniem automātiem, bet visiem ir bijusi aizture uzsākot braukt.
Pārsēžoties no manuālās ļoti manāma un šī aizture jāierēķina izbraucot uz galvenā ceļa.
Es teikšu, kā jāmācas arī automātu braukt.
akul12 @ 12.10.2023 11:21
Neesmu braucis ar galīgi jauniem automātiem, bet visiem ir bijusi aizture uzsākot braukt.
Pārsēžoties no manuālās ļoti manāma un šī aizture jāierēķina izbraucot uz galvenā ceļa.
Es teikšu, kā jāmācas arī automātu braukt.
Andie @ 12.10.2023 11:40
Ar kādu zārku tad tu braucis esi?? Es ikdienā braucu ar manuāli ar 3.0 motoru, bet man ir arī šāds pustomāta (var braukt gan kā ar manuāli, gan automātu) ar 3.0 motoru, nekādas absolūti aiztures nav, pārnesumus skalda un valdan, kad tikai draivā.
akul12 @ 12.10.2023 11:57
Nestrīdēšos ir tik daudz automātu veidi un katrs savādāks + nolietojums.
Ja liekas, ka automāts spēj ātrāk uzsākt braukt, kā manuālā kārba, forši. ?
Lapsukins @ 12.10.2023 11:32Jebkurš instruktors var iemācīt braukt ar automātisko. Tas ir daudz vieglāk, bet, noliekot tiesības uz automātu, pēc tam nevarēsi braukt ar manuālo. Ja tomēr gribēsi vēlāk arī manuālo, vajadzēs likt jaunu eksāmenu.
visi fanātiskie kloķu rāveji lai iet dēt
GhostGG @ 12.10.2023 15:25Lielākā atšķirība ir tāda, ka jebkurš var ar automātu iemācīties braukt vienas dienas laikā, braucot visu dienu, ko nevar izdarīt ar manuālo. Cilvēkiem, kuriem ir grūtības iemācīties braukt ar automātu, es, personīgi, uzskatu, ka tiesības ar likumu vajadzētu aizliegt izsniegt un pie stūres nevaadzētu sēsties vispār. Kā saka - nebū nekad braucējs.