Jupiter @ 11.10.2023 20:12Tev pati subkultūra vispār interesē vai tikai vīrietis? :D Metāla/goth/industrial/punk pasākumi notiek VISU LAIKU. Klubi "one one" "klubs depo" "melnā piektdiena" vai bārs "zobens un lemesis" nav nekāds noslēpums. Tiem ir eventu listes, fb lapas. Notiek koncerti, notiek pasākumi diezgan labi apmeklēti. Kur viņi tusējas internetā, es nezinu - esmu jau pārāk veca lai zinātu, kur jaunatne tagad apgrozās, bet pasākumu ir pietiekami.
visi tur ir introvertiBiezlape @ 11.10.2023 21:07
Bet viņa vēlas introvertu vīrieti. Tie taču pa klubiem nestaigā.
Jupiter @ 11.10.2023 20:12Tev pati subkultūra vispār interesē vai tikai vīrietis? :D Metāla/goth/industrial/punk pasākumi notiek VISU LAIKU. Klubi "one one" "klubs depo" "melnā piektdiena" vai bārs "zobens un lemesis" nav nekāds noslēpums. Tiem ir eventu listes, fb lapas. Notiek koncerti, notiek pasākumi diezgan labi apmeklēti. Kur viņi tusējas internetā, es nezinu - esmu jau pārāk veca lai zinātu, kur jaunatne tagad apgrozās, bet pasākumu ir pietiekami.
Andie @ 12.10.2023 11:12? ko tik nedarīsi aesthetics pēc?
Tev 14 gadi vai, ka tik specifiksa vēlme, lai draudzenēm palielīties.? Tevi tak bez sāls noēdīs šajās aprindās un, nē, neesam mēs baigie introverti, 90% ir normāls darbs un standarta dzīve, tikai mašīnā skan metāls nevis Bībers (old as world itself)
Halva Malva @ 12.10.2023 11:51
Man ir 20+kategorija vecuums.par ko tur lielīties nesaprotu? Esmu liela introverte. Kāpēc, lai mani noēstu bez sāls?? Ko tu ar to gribi pateikt? ?Gribu sev tikai otru pusīti, atbilstoši savām interesēm. Paldies
Andie @ 12.10.2023 12:44
Vnk tik smieklīgi tas skan viss.