Jānis Parastais @ 09.10.2023 18:39
Un tagad tādu līdzīgu tekstu gaidu par tām, kas te izteicās, kāpēc viņām nav attiecību. (galu galā tāda ir šī tēma). Vai arī atkal dubultmorāle, ka ar viņām viss ok, vienkārši vainojami vīrieši?
krista01 @ 09.10.2023 18:51
Un kas tajos ierakstos tavuprāt būtu jākritizē? Tur jau tieši rakstīja - nevaru atrast kādu gribu, tāpēc esmu viena. Kur te būtu problēma? Jūs savā starpā puiši vienojieties, ko sievietēm darīt, citādi te vieni piečakarējas, ka ''pati vainīga, neriktīgu vīrieti paņēmi'' otri piečakarējas, ka neriktīgos negribot jau nemaz ņemt, cik izlepušas. Un citi pat par abiem reizē piečakarējas.
mazaaduuda @ 09.10.2023 17:53
Jo tēvs, kuru par tēvu vairs nevar saukt, ir pacēlis asti un no ģimenes aizgājis! Un par dēlu neliekas ne zinis, un tad mamma cīnās un audzina kā nu var. Visiem zināms, ka bērnam vajag abus vecākus.
Zinu tādu vīrieti - vecāki izšķīrās, kad viņš bija pusaudzis. Mamma audzināja viena, jo tēvs aizgāja no ģimenes. Tagad pats, kad ir jau 35+ un varētu veidot savu ģimeni, to nevēlas un tad nu dzīvo no vienām nenopietnām attievībām uz otrām. Baidoties pieļaut tēva kļūdas ģimenes veidošanā.
SarmaD @ 09.10.2023 18:42
Nu bet dating tirgū esi? Ar ideju ka saraksties, meklē?
🥱🥱Jānis Parastais @ 09.10.2023 19:18
Tam ir nozīme? Tinderis ir jau mēģināts, ja tas Tevi interesē. Tā arī neatbildēji, kur tad būtu tas īstais sieviešu loks.
Augstskolā, dažādos sportiskos hobijos, draugu tusiņos, korī, baznīcā...Katram pēc iespējām un interesēm.Jānis Parastais @ 09.10.2023 19:18
Tam ir nozīme? Tinderis ir jau mēģināts, ja tas Tevi interesē. Tā arī neatbildēji, kur tad būtu tas īstais sieviešu loks.
Jānis Parastais @ 09.10.2023 19:18
Ja patīk zeltraces, tad dārgos restorānos piektdienu vakaros.
GhostGG @ 09.10.2023 19:59
Būtu interesanti uzzināt, ko šī foruma publika saprot ar vārdu "zeltrace", es domāju, īpašības sievietei,
Man domāt - izsūc sausu un pamet
GhostGG @ 09.10.2023 20:10
hmmm, bet "izsūkt", jau var tikai tad, ja vīrietis pieļauj, ka viņu "izsūc". Zini kā, tās tāpat kā vīrieši izmanto sievietes tikai seksam. Ja sieviete to pieļauj, tad tas notiek. Tā tad, kurš, galu galā, ir vainīgs pie tā? Abos piemēros.
GhostGG @ 09.10.2023 19:59
Būtu interesanti uzzināt, ko šī foruma publika saprot ar vārdu "zeltrace", es domāju, īpašības sievietei,
Vienkārši - attiecībās pirmā prioritāte ir vīrieša nauda (katrai "golddigerei" droši viens ir citādāks vēlamais piķa līmenis), viss pārējais sekundārs.
GhostGG @ 09.10.2023 20:48
Tad sanāk, ka visas sievietes ir tādas? Maksimas strādnieki uz izķeršnu galīgi nav. Vīriešiem arī prioritāte ir sekss, laikam abiem dzimumiem pilnīgi "tīri" nodomi lielākā, vai mazākā mērā nav.
Nu attiecības standartā ir vairāk nevis par to, ko varu dot, bet par to, ko varu saņemt. Kaut ja mēs runājam par pliku mīlestību un neko vairāk. Tapēc jau ir tās diskusijas par neapsveikšanu vārda dienā, par to ka pīpē aiz stūra slēpdamies, par to, ka neved uz randiņiem un vel, un vel. Jo tu vienmēr sagaidi kaut ko no otra, nevis domā vairāk par to, ko vari dot. Gaidi kad otrs atcerēsies to vārda dienu un apsveiks, gaida kad otrs nāks pie tevis uzticēdams savu iekšējo cīņu un atļausies būt vājš, gaidi kad iedos tev mīlestību. Nu tā vienkārši ir.
Zini kā, tās tāpat kā vīrieši izmanto sievietes tikai seksam. Ja sieviete to pieļauj, tad tas notiek.
Tad, kurā brīdī būt tai stulbajai losei un pateikt - sorry, mēs negulēsim, tu tāpat mani tikai izmantosi un es pati būšu pie tā vainīga?
Jānis Parastais @ 09.10.2023 19:18