Iemesls kādēļ neesat attiecībās

Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Gan jau šeit ir dāmas kas var padalīties kādēļ ir ilgāku laiku bez attiecībām.
Šis nav nosodošs posts.
Vairāk interesē kādi ir iemesli.
Varbūt kas izmēģināts,kas ir tas kā esat sapratušas labāk ir iepazīties. Kā sev veltat laiku un ko galīgi vairs nedarat lai iepazītos,kā teikt sliktas pieredzes.
08.10.2023 21:28 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
IceCream @ 09.10.2023 14:56
Es nodzīvoju gadu pēc pilngadības sasniegšanas kā single, pārvācos uz Rīgu, izklaidējos klubos, gāju uz randiņiem. Satiku savu pirmo nopietno, pāris gadi attiecībās, tad nākamo, daudzi gadi kopdzīvē, līdz ar to praktiski necik savā pieaugušajā dzīvē nebiju viena pati. Tad (samērā nenaidīgi) izšķīrāmies.
Un nu es atklāju kā tas ir un man PATĪK būt vienai. Es varu darīt, ēst, skatīties, gulēt, pirkt, iepirkties, doties, ceļot, klausīties to kas, kad un konkrēti man patīk. Man nav nekas jāsaskaņo, man nav jāpieskaņojas, nemitīgi kompromisi. Man nav jāgatavo katru vakaru, jālasa netīrās zeķes, 10x jāaizrāda, lai savāc savas makšķeres no durvjupriekšas utt. Man nav katru otro vīkendu jādodas pie viņa radiem, draugiem. Man nav jāstāsta un jāatskaitās kas man zvanīja, kur es biju, kad būšu.
Esmu arī iekārtojusi savu māju precīzi tik ērti un dizainiski, cik man to gribas. Es nevēlos lai kāds te iemaisās ar savu kārtību, tāpat kā neizskatu iespēju pārvākties dzīvot pie vīrieša.
Tajā pat laikā man netrūkst ne randiņu, ne uzmanības, bet es varu pati kontrolēt, cik man to vajag.

Izklausās pēc baigi hujovās attiecību pieredzes, ja var tikai šīs lietas uzskaitīt.
09.10.2023 17:14 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Liela daļa sievietes jau mūsdienās uzskata tieši tāpat, kā mazi bērni, viņām nav nekādu atbildību, kā gribu tā daru, tik pucēties un klačoties grib, lai vīri pienes visu uz paplātes.

Paskat, pat Jūlis uz tādu uzgrābās, pat pie pankūkām un buljona netika :(
https://www.tiktok.com/@1188play/video/7284620574452698400?_r=1&_t=8gMs9xe4nGy
09.10.2023 17:16 |

Reitings 3512
Jānis Parastais @ 09.10.2023 17:11

Liela daļa sievietes jau mūsdienās uzskata tieši tāpat, kā mazi bērni, viņām nav nekādu atbildību, kā gribu tā daru, tik pucēties un klačoties grib, lai vīri pienes visu uz paplātes. Tikai realitāte ir tāda, ka tā atļauties var vien dažas, kas nogrābušas tikpat bezatbildīgus miljonārus, kas līdzi nes samierināšanos, ka nebūsi tā vienīgā, bet tagad jau daudzi ar mieru par naudu pat savu māti pārdot. Pārējām nākas sastapties ar realitāti un ņemt vienkāršo Vasju vai palikt vienām un sapņot, ka kādu dienu būs lielais ķēriens, kas protams nenotiks. Nesaku, ka visas tādas, ir jau arī pa kādai sakarīgai sievietei, bet tā paliek arvien izmirstošāka suga.

Tad es teikšu kā te reiz izskanēja - tad jāsāk piedomāt pie tā, kādā sabiedrības lokā jūs uzturaties.
09.10.2023 17:21 |

Reitings 174
Reģ: 09.09.2023
Jānis Parastais @ 09.10.2023 17:11

Liela daļa sievietes jau mūsdienās uzskata tieši tāpat, kā mazi bērni, viņām nav nekādu atbildību, kā gribu tā daru, tik pucēties un klačoties grib, lai vīri pienes visu uz paplātes. Tikai realitāte ir tāda, ka tā atļauties var vien dažas, kas nogrābušas tikpat bezatbildīgus miljonārus, kas līdzi nes samierināšanos, ka nebūsi tā vienīgā, bet tagad jau daudzi ar mieru par naudu pat savu māti pārdot. Pārējām nākas sastapties ar realitāti un ņemt vienkāršo Vasju vai palikt vienām un sapņot, ka kādu dienu būs lielais ķēriens, kas protams nenotiks. Nesaku, ka visas tādas, ir jau arī pa kādai sakarīgai sievietei, bet tā paliek arvien izmirstošāka suga.

Nu un sievietes par to normāli lamā visos kanālos.
Bet tēvs, kurš izaudzina dēlu par memļaku, pats dēls, kurš pieaugušā vecumā tā arī paliek memļaks un ne uz ko pats kā pieaudzis cilvēks netiecas - tas viss sievietes vaina! Māte vainīga, ka 40 gados memļaks!! Sieva!!! Lmao. Reizēm tiešām apnīk jūsu pašapmierinātos tekstiņus lasīt.
09.10.2023 17:31 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
krista01 @ 09.10.2023 17:31

Bet tēvs, kurš izaudzina dēlu par memļaku, pats dēls, kurš pieaugušā vecumā tā arī paliek memļaks un ne uz ko pats kā pieaudzis cilvēks netiecas - tas viss sievietes vaina! Māte vainīga, ka 40 gados memļaks!! Sieva!!! Lmao. Reizēm tiešām apnīk jūsu pašapmierinātos tekstiņus lasīt.

Kāpēc uzsvars tēvs uzaudzina, vairums memļakus uzaudzinājušas vientuļās mātes. 🧐
09.10.2023 17:42 |

10 gadi
Reitings 2016
Reģ: 29.01.2009
akul12 @ 09.10.2023 17:42

Kāpēc uzsvars tēvs uzaudzina, vairums memļakus uzaudzinājušas vientuļās mātes. ?

Jo tēvs, kuru par tēvu vairs nevar saukt, ir pacēlis asti un no ģimenes aizgājis! Un par dēlu neliekas ne zinis, un tad mamma cīnās un audzina kā nu var. Visiem zināms, ka bērnam vajag abus vecākus.
Zinu tādu vīrieti - vecāki izšķīrās, kad viņš bija pusaudzis. Mamma audzināja viena, jo tēvs aizgāja no ģimenes. Tagad pats, kad ir jau 35+ un varētu veidot savu ģimeni, to nevēlas un tad nu dzīvo no vienām nenopietnām attievībām uz otrām. Baidoties pieļaut tēva kļūdas ģimenes veidošanā.
09.10.2023 17:53 |

Reitings 174
akul12 @ 09.10.2023 17:42

Kāpēc uzsvars tēvs uzaudzina, vairums memļakus uzaudzinājušas vientuļās mātes. ?

Tāpēc, ka ja vīrieši masveidā audzinātu meitas, tur arī nenāktu ārā maigas, sievišķīgas drostaliņas. Tāda pati ietekme mātēm ir uz dēliem, kas uzaudzina viņus ar sievišķīgu piesitienu. Tāpēc ģimenē ir 2 vecāki. Iesaku kaut minimāli painteresēties par bērnu audzināšanu.
Bet piekrītu, vīrieši, kas vispār notin makšķeri no bērna dzīves, pie bērna neaudzinātības nekā nav vainojami. Noteikti arī sievietes izvēlē nav vainojami. Atšķirībā no sievietes, kas vienmēr ir vainīga pie visa, tostarp arī pie vīrieša izvēles, kura dēļ arī kļuva par vientuļo māti. Kārtējais Elīzīša klons.
09.10.2023 17:54 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
krista01 @ 09.10.2023 17:31

Es personīgi runāju par tēmu, kas ir attiecību neesamība nevis bērnu audzināšana, kādi te vēl pašapmierinošiie tekstiņi. Bet tā nezinu nevienu memļaku bērnu, kur tēvs ir piedalījies pie audzināšanas, bet zinu tādus, kas ir auguši pie mātēm. Un nesāc tekstus, ka redz tad vīrieši vainīgi, ka pazūd un mātēm jāaudzina, nenoliedzu, ka tā notiek un to neatbalstu.
Tad es teikšu kā te reiz izskanēja - tad jāsāk piedomāt pie tā, kādā sabiedrības lokā jūs uzturaties.

Un kur tad būtu tas īstais loks atrodams, kur brīvās sievietes ir tik kuplā skaitā, kas ir simpātiskas, bez bērniem, ne resnas, ir lojālas, uzticīgas, nav golddigeres ar mūsdienu “trendu” izskalotām smadzenēm, ir kaut cik saimnieciskas un bez lieliem putniem galvā?
09.10.2023 17:58 |

Reitings 3512
Un kur tad būtu tas īstais loks atrodams, kur brīvās sievietes ir tik kuplā skaitā, kas ir simpātiskas, bez bērniem, ne resnas, ir lojālas, uzticīgas, nav golddigeres ar mūsdienu “trendu” izskalotām smadzenēm, ir kaut cik saimnieciskas un bez lieliem putniem galvā?

Tu esi single? Ar cik meitenēm vidēji mēneša laikā ej uz randiņiem?
09.10.2023 18:00 |

10 gadi
Reitings 2016
krista01 @ 09.10.2023 17:54

Tāpēc, ka ja vīrieši masveidā audzinātu meitas, tur arī nenāktu ārā maigas, sievišķīgas drostaliņas. Tāda pati ietekme mātēm ir uz dēliem, kas uzaudzina viņus ar sievišķīgu piesitienu. Tāpēc ģimenē ir 2 vecāki. Iesaku kaut minimāli painteresēties par bērnu audzināšanu.
Bet piekrītu, vīrieši, kas vispār notin makšķeri no bērna dzīves, pie bērna neaudzinātības nekā nav vainojami. Noteikti arī sievietes izvēlē nav vainojami. Atšķirībā no sievietes, kas vienmēr ir vainīga pie visa, tostarp arī pie vīrieša izvēles, kura dēļ arī kļuva par vientuļo māti. Kārtējais Elīzīša klons.

Protams, kurš gan cits vainīgs, ja ne sievietes. 😅
09.10.2023 18:01 |

Reitings 656
SarmaD @ 09.10.2023 18:00

Tu esi single? Ar cik meitenēm vidēji mēneša laikā ej uz randiņiem?

Sen jau to vairs nedaru, redzot šos mūsdienu brīnumus, nav pat neviens eksemplārs, lai būtu vēlme vispār uz tādu aiziet (ar domu par ilgtermiņu).
09.10.2023 18:05 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
krista01 @ 09.10.2023 17:54

Meitām tēvu vajag vairāk, kā dēliem.
Bez tēva augušās vēlākos gados meklē "savu tēvu" kas tikai attālina no ģimenes izveides.
Attiecības ir abu atbildība, nekad nedomāju savādāk.
mazaaduuda @ 09.10.2023 17:53

Jo tēvs, kuru par tēvu vairs nevar saukt, ir pacēlis asti un no ģimenes aizgājis! Un par dēlu neliekas ne zinis, un tad mamma cīnās un audzina kā nu var. Visiem zināms, ka bērnam vajag abus vecākus.
Zinu tādu vīrieti - vecāki izšķīrās, kad viņš bija pusaudzis. Mamma audzināja viena, jo tēvs aizgāja no ģimenes. Tagad pats, kad ir jau 35+ un varētu veidot savu ģimeni, to nevēlas un tad nu dzīvo no vienām nenopietnām attievībām uz otrām. Baidoties pieļaut tēva kļūdas ģimenes veidošanā.

Astes cēlājus iespējams nevar izfiltrēt 18 gados, bet apzinīgajos 25+ gados lietas jau skaidras.
09.10.2023 18:12 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Kas gan cits labāk zinās, kāpēc sievietes ir vienas/aizņemtas/feministes vai jebkas cits, kā vīrieši. 😂
09.10.2023 18:17 |

10 gadi
Reitings 4621
Elizabeteeee @ 09.10.2023 16:39

Drīzāk par kārtību, regulāri mantas neatrodas, tur kur es to vēlētos, vai parādās liekas mantas, kas man kā minimālistei ir traucējoši ? Gatavojām ēst 50/50. Esmu no tām, kas gatavo minimumu, neesmu sevišķi saimnieciska. Esot vienam vienmēr būs patīkamāka un tuvāka sava kārtība, tas nu ir fakts. Mani vairāk mulsināja teikums, ka jātiekas tur 2 x nedēļa ar radiem vai draugiem un radās jautājums, vai tiešām kāds pieaugušā vecumā to dara? Tas tā kā nopietni bija domāts?

Tas ne no manis, foruma ietekme. Dažas tēmas
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/175637-jg-svinibas-esmu-izveles-prieksa/
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/205587-vai-jums-liekas-normali/?sort=DESC&pnr=2
09.10.2023 18:24 |

Reitings 656
YaeMiko @ 09.10.2023 18:17
Kas gan cits labāk zinās, kāpēc sievietes ir vienas/aizņemtas/feministes vai jebkas cits, kā vīrieši. ?

Nu ja vīrieši ir pārāki algas ziņā (pašas sievietes tā saka), pārāki sportā, pat sieviešu skaistumkonkursā (vakar miss universe 2023 uzvarēja Portugāle, kas bija vīrietis), tad kāpēc gan lai arī šo labāk nezinātu vīrieši… 😁
09.10.2023 18:26 |

Reitings 73
Reģ: 24.09.2023
Bez tēva augušās vēlākos gados meklē "savu tēvu" kas tikai attālina no ģimenes izveides.

Kādas iezīmes viņas meklē tajā vīrietī, kurā redz savu tēvu?
Kas tieši attālina no ģimenes izveides?
09.10.2023 18:29 |

Reitings 174
Jānis Parastais @ 09.10.2023 18:26

Nu ja vīrieši ir pārāki algas ziņā (pašas sievietes tā saka), pārāki sportā, pat sieviešu skaistumkonkursā (vakar miss universe 2023 uzvarēja Portugāle, kas bija vīrietis), tad kāpēc gan lai arī šo labāk nezinātu vīrieši… ?

Paskaties tās Portugāles bildes ar ikdienišķu apjomu meikapa un pasaki, ka tavuprāt tiešām kaut kāds vērā ņemams skaistums :D Un paturi prātā, ka tas vēl ir pēc virknes plastisko. Vīriešu pārākuma apziņu bieži vada parasts pašapmāns. Kā arī šajā tēma parādās - pie visām vīriešu problēmām vainot sievietes, jo pieaudzis vīrietis nenes atbildību ne par sevi, ne par miesīgiem bērniem. Jūs paši sevi nostādāt auklējamu bērnu pozīcijās un tad brīnaties, ka sievietes jūs neuzskata par kaut kādām ''ģimenes galvām'' un ''autoritātēm'', vai par ko nu tur sapņojat.
09.10.2023 18:31 |

Reitings 656
Kā arī šajā tēma parādās - pie visām vīriešu problēmām vainot sievietes, jo pieaudzis vīrietis nenes atbildību ne par sevi, ne par miesīgiem bērniem. Jūs paši sevi nostādāt auklējamu bērnu pozīcijās un tad brīnaties, ka sievietes jūs neuzskata par kaut kādām ''ģimenes galvām'' un ''autoritātēm'', vai par ko nu tur sapņojat.

Un tagad tādu līdzīgu tekstu gaidu par tām, kas te izteicās, kāpēc viņām nav attiecību. (galu galā tāda ir šī tēma). Vai arī atkal dubultmorāle, ka ar viņām viss ok, vienkārši vainojami vīrieši?
09.10.2023 18:39 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
YaeMiko @ 09.10.2023 18:17
Kas gan cits labāk zinās, kāpēc sievietes ir vienas/aizņemtas/feministes vai jebkas cits, kā vīrieši. ?

Jā, mūsu džeki paši gurākie, bez viņiem mēs lidinātos kā rudens lapiņas vējā, neziņā kur iet un kā dzīvot. :D
09.10.2023 18:40 |

Reitings 3512
Jānis Parastais @ 09.10.2023 18:05

Sen jau to vairs nedaru, redzot šos mūsdienu brīnumus, nav pat neviens eksemplārs, lai būtu vēlme vispār uz tādu aiziet (ar domu par ilgtermiņu).

Nu bet dating tirgū esi? Ar ideju ka saraksties, meklē?
09.10.2023 18:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits