Minelūše @ 06.10.2023 12:49Tev mājās nevienas pildspalvas nav, ka jāņem no darba?
Ciest nav risinājums. Jau kopš pirmās darba dienas ir jāparāda, ka tu nebūsi tas cilvēks ko grūstīt, stumdīt, aizrādīt, komandēt. Es vēl saprotu - priekšnieks jā, bet ne jau kolēģis. Tādus ir jāliek pie vietas un maksimāli ātri. Nedrīkst pat to vienu reizi pieļaut, ka uzkāpj uz galvas. Ja vienreiz pieļausi, tad tā tas arī turpināsies visu laiku.Lucida @ 06.10.2023 13:18Jā, tieši tāds darbinieks ir arī mums. Lai gan nav nekāds priekšnieks, pats uzskata, ka pārējie ir viņa padotie un var stumdīt turpu - šurpu, aizrādīt aizrādīšanas pēc utt. Risinājums? Izturēt, cik var, bet kad noriebsies līdz pēdējam, mainīšu darbu, jo kolektīvs mazs, šis cilvēks te ir uz palikšanu, man vieglāk aiziet, ne savus nervus bojāt.
O.LENA @ 06.10.2023 13:23Konkrētajam cilvēkam bija jāstrādā valsts kontrolē,
auditā vai tamlīdzīgā vietā!!!
Viņš tur izvēlētu visas apzagtās dzēšgumijas un spraudītes!!!
Lucida @ 06.10.2023 13:18Jā, tieši tāds darbinieks ir arī mums. Lai gan nav nekāds priekšnieks, pats uzskata, ka pārējie ir viņa padotie un var stumdīt turpu - šurpu, aizrādīt aizrādīšanas pēc utt. Risinājums? Izturēt, cik var, bet kad noriebsies līdz pēdējam, mainīšu darbu, jo kolektīvs mazs, šis cilvēks te ir uz palikšanu, man vieglāk aiziet, ne savus nervus bojāt.