Andie @ 03.10.2023 21:28Paceļu.
Tieeešām nevienam nav atsauksmju?☹
cory @ 03.10.2023 22:41Izlasīju tēmas pieteikumu un man kā Apple Watch lietotājai bija grūti saprast, ko tu gribi salīdzināt starp apple watch and galaxy watch mērījumu ziņā, jo man nav ne jausmas, kur galaxy watch ir problēmas ar mērījumiem. Tev noskrietu 6km vietā rāda 4km un heart rate 65 BMP vietā rāda 100BMP? Vai kas ir tieši tas, kas tev besī Galaxy Watch mērījumos?
cory @ 03.10.2023 22:41Izlasīju tēmas pieteikumu un man kā Apple Watch lietotājai bija grūti saprast, ko tu gribi salīdzināt starp apple watch and galaxy watch mērījumu ziņā, jo man nav ne jausmas, kur galaxy watch ir problēmas ar mērījumiem. Tev noskrietu 6km vietā rāda 4km un heart rate 65 BMP vietā rāda 100BMP? Vai kas ir tieši tas, kas tev besī Galaxy Watch mērījumos?
Apple of my eye @ 03.10.2023 23:30Es Tavā vietā ņemtu īstu sporta pulksteni (piem., Garmin). Kādu modeli - atkarīgs no tā, kādiem sporta veidiem to lietosi. Neviens īsts endurance sportists nelieto Apple watch. Piemēram, pameklē Stravā tos profesionālos sportistus, kurus Tu cieni, - tur var redzēt, kāds katram ir pulkstenis.
Pašai man ir Garmin, diezgan vienkāršs, bet gandrīz NEKAD nav GPS erroru (ārpus telpām). Savukārt pulsu vispār pareizi būtu lasīt no pulsa jostas - tas būs visprecīzāk.
P.S. Pieņēmu, ka Tev sporta veidi ir saistīti ar GPS nepieciešamību (iešana, hiking, skriešana, riteņbraukšana, slēpošana u.tml.) - tad manis teiktais ir aktuāls. Ja esi gym žurka, tad never mind ?
Andie @ 03.10.2023 23:51
Esmu gan gym žurka, gan skrienu mežos,purvos un ar velo. Manam GW 4 classic ar LTE nooooteikti ar GPS nav problēmu, ko es atkal nevarēju teikt par Garmni fenix 4 (lkm). Bet es meklēju pulksteni universālo kareivi, kas būtu okei akurāts ar mērijumien un būtu lifestyle piemērots ar viedajām funkcijām (respektīvi LTE, lai var telefonu atstāt mājās), ko parastie sporta pulksteņi kā Garmin, Sunto, Coros nepiedāvā vispār. Man īstenībā besīja Garmin un besī joprojām, jo viņš bija kudos sliktāks par Galaxy watch 2 active LTE, piedevām nevienas viedās funkcijas, pulsktenis stulbs kā zābaks.
Manām vajadzīvam pa lielam atbilst tika GW vai AW, ja paskatās testus salīdzinājumus, var redzēt ka tas pats GW un AW diezgan pamatīgi noliek Garmni, Sunto un Fitbit ierīces zemākā plauktiņā ar to precizitāti.
Apple of my eye @ 04.10.2023 00:21
OK, skaidrs, ka Tu tur kaut ko kalkulē pa savam un Tev ir savas svarīgās lietas, ko gribi čekot, kas laikam nesakrīt ar manu domu gājienu. Never mind
Pelnrukšķīte @ 06.10.2023 14:51Tieši gribēju teikt, ka tad tev ir jāmaina visas iekārtas, ja pārej uz Apple. Un tās ir arī austiņas. Draudzenei Galaxy Watch un viņai bija Huawei. Gandrīz nekas nestrādāja no fīčām. Tas pats ar austiņām.
Tiešām tie mērījumi ir TIK būtiski, ka esi gatava par to maksāt 2000+ eur? :) Tas tāds retorisks jautājums un ne gluži pa tēmu. Sorry, ka iejaucos :)