SarmaD @ 06.10.2023 16:41Savilku kopā šeit esošos faktorus.
TopG ir vīrietis kuram ir:
- nauda
- sportisks augums
- ne īsāks par 1.80
- izteikti sejas vaibsti
Jautājums forumam. Ko darīt sievietēm, kurām vienkārši nesimpatizē gara auguma un/vai sportiski vīrieši?
SarmaD @ 06.10.2023 16:36
Es vienkārši iedomājos par vienu eksemplāru ko pazīstu, ko varētu pielīdzināt topG un noskaidrot vai foruma acīs viņš arī ir topG.
Attiecības viņam ir. Precēts pie tam jau vairākus gadus. Ir bērni, ģimene. Liekas viens ar otru laimīgi. Vīrišķīgs, nobriedis. Teiksi ka sieva samierinājusies ar padibeni un šīs nav laimīgas attiecības?
GhostGG @ 06.10.2023 16:42
Bet tev neliekas, ka ir jādiskutē par realitāti nevis utopisku pasauli?
Tā es neteicu, cilvēki taču šķirās un tiekās pēc tam ar citiem.
SarmaD @ 06.10.2023 16:41Savilku kopā šeit esošos faktorus.
TopG ir vīrietis kuram ir:
- nauda
- sportisks augums
- ne īsāks par 1.80
- izteikti sejas vaibsti
Jautājums forumam. Ko darīt sievietēm, kurām vienkārši nesimpatizē gara auguma un/vai sportiski vīrieši?
Tā es neteicu, cilvēki taču šķirās un tiekās pēc tam ar citiem.
Mini konkrētus piemērus, kā izpaužas tā "utopiskā" pasaulē!
SarmaD @ 06.10.2023 16:51
Es vienkārši cenšos savilk kopā visu sacīto. Saka, ka sievietes nevar dabūt TopG. Bet te pavērās aina par to, ka ar tiem TopG jau nemaz nevar izveidot ilgtermiņa attiecības, jo viens no faktoriem ir tas, ka šāds vīrietis tiekas ar daudz skaistām sievietēm, lai tiktu kvalificēts zem šāda nosaukuma, tapēc nav jau nemaz jēga izvēlēties, ja vien negribas tikai pargulēt.
Elīzīte12345 @ 06.10.2023 16:54
Tu to pamēģini izskaidrot tiem sieviešu pūļiem, kuras jūk no viņiem prātā!?
GhostGG @ 06.10.2023 16:52
Piemēram, tu runā tikai un vienīgi par vizuālo. Es daudzam piekrītu, ko tu saki, bet tajā pašā laikā tu savas teorijas balsti uz pasauli, kurā visi vīriešiem ir pilnīgi vienādi, visiem ir vienādi ienākumi, visiem ir vienāds sociālais statuss utt, bet tas nav īsts, tā nav realitāte. Arī tevis aprakstītie vīrieši bieži vien uz ielas ir novēroti ar galīgi nesimpātiskām sievietēm, tad kā tas var būt, ja vizuālais ir tas noteicošais viņi nav spējusi sev dabūt izskatīgu draudzeni / sievu? Vai varbūt tu arī skaties par vizuālo no viena galējības spektra uz otru, tas ir - salīdzini konkrētu neglīteni ar modeli.
GhostGG @ 06.10.2023 16:52
Piemēram, tu runā tikai un vienīgi par vizuālo. Es daudzam piekrītu, ko tu saki, bet tajā pašā laikā tu savas teorijas balsti uz pasauli, kurā visi vīriešiem ir pilnīgi vienādi, visiem ir vienādi ienākumi, visiem ir vienāds sociālais statuss utt, bet tas nav īsts, tā nav realitāte. Arī tevis aprakstītie vīrieši bieži vien uz ielas ir novēroti ar galīgi nesimpātiskām sievietēm, tad kā tas var būt, ja vizuālais ir tas noteicošais viņi nav spējusi sev dabūt izskatīgu draudzeni / sievu? Vai varbūt tu arī skaties par vizuālo no viena galējības spektra uz otru, tas ir - salīdzini konkrētu neglīteni ar modeli.
Elīzīte12345 @ 06.10.2023 17:08
Beidz fantazēt! Nekad to neesmu apgalvojis. Tas vienkārši ir loģisks secinājums. Ja sievietes iepazīšanās vietnēs, kur uzsvars ir tikai uz vizuālo, kaut ko mēģina veidot ar 10% vīriešu, tad viņām fiziski pievilcīgi šķiet tikai tie 10%. Tu pat pats vari to izsecināt, ja labi padomāsi! Jā, protams, reālajā dzīvē sievietes veido attiecības ar pārējiem 90%, bet tas būs tikai tāpēc, ka tie vīrieši spēj vai nu kompensēt šo savu trūkumu ar citām priekšrocībām, vai arī viņi izdomā veidot attiecības ar 30+ sievieti.
Manis aprakstītie vīrieši...atkārtošos vēlreiz. Tikai un vienīgi sievietes nosaka, kas ir pievilcīgs vīrietis. Turklāt, kā jau pats minēji, top vīrieši mēdz veidot īstermiņa sakarus - jā, reizēm arī ne ar pašām izskatīgākajām sievietēm. Plus, neaizmirsīsim, ka mūsdienās sievišķīgu sieviešu, kuras rūpējas par vīrieti, ir palicis ievērojami mazāk.
SarmaD @ 06.10.2023 16:59
Tātad es dzīvoju mazliet savādākā sociālajā burbulī, jo neizprotu šādu jukšanu prātā.
Elīzīte12345 @ 06.10.2023 17:14
Cik Tev gadu? Vari arī aptuveni.
SarmaD @ 06.10.2023 17:14
Tad saki, kādēļ šāds Top vīrietis, kurš mēdz veidot īstermiņa sakarus, būtu vajadzīgs sievietei, kura vēlas veidot ilgtermiņa attiecības? Mēs runājam par to, ka sievietes vēloties šādus vīriešus un nevar viņus dabūt, tapēc samierinas ar padibenēm, kas respektīvi ir ārpus šīs 10% robežas, bet sanāk, ka šādi Top vīrieši nemaz nespēj nodrošināt sieviešu vajadzības ilgtermiņa attiecībās. Tad vai tiešām varam apgalvot, ka sievietes samierinas ar padibenēm? Varbūt labāka definīcija būtu teikt, ka sieviete izvēlas sev vīrieti, kurš atbilst viņas prasībām par attiecībām un to dinamiku? Jo mērķis ilgtermiņa attiecībās nav iegūt to, ko pasaule definē kā ieguvumu, bet to, ko vēlies tu pats/-i.
nodot veselīgus gēnus ar augstu izdzīvošanas potenciālu nākamajai paaudzei.
Jā varam apgalvot, jo lielākais vairums tāpat līdz 30 gadiem mēģinās kaut ko veidot ar top 10%
bet tā kā sievietes izvēlas izskrieties līdz 30 gadiem un tikai tad kaut ko veidot ar padibenēm,
SarmaD @ 06.10.2023 17:29
Man šeit prasās pēc piemēriem un izskaidrojuma, kas tad ir tie gēni, kurus nodod? Auguma garums? Mēs jau zinām, ka ne visas tiecas pēc gariem vīriešiem un "simpātisks" sevī ietver ļoti daudz īpašības. Katrai tas būs kas savs.
krista01 @ 06.10.2023 17:37Tiešām jājautā, kas ir realitāte un kas dažu cilvēku iedomas.
Realitātē es sev apkārt redzu parastus vīriešus un sievietes, kas tiekas ar tādiem pašiem parastiem cilvēkiem. Nav pūļi vecmeitu, jo visas meklētu kaut kādu top g. Nav pūļi incelu, jo vajag atbilst 100000000000000 kritērijiem, lai kāda tevi gribētu. Bieži pat sanāk pabrīnīties, kur tādu pretekli (abos dzimumos) kāds vispār ir gribējis vest pie altāra. Manuprāt, jums vnk patīk strīdēties vienam ar otru, un kaut kādu pamatu strīdiem vienmēr var izfantazēt.
Elīzīte12345 @ 06.10.2023 17:38
Nu lielākā masa tiecas tieši pēc tā. Iepazīšanās vietnēs tam ir uzskatāms pierādījums.
Cik Tev gadu?