Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tēma tām, kuras ir attiecībās

Reitings 416
Reģ: 29.01.2023
Helloo, gribēju vairāk kā tādu aptauju uztaisīt tām, kuras ir attiecībās.
Vai esat ilgstošās attiecibas laimīgas vai nelaimīgas un cik ilgi esat kopā?
Ja esat nelaimīgas, tad kāpēc neejat prom (bērni, pieradums, finasiāls aspekts)
vai tas tomēr uznāk periodiski?
02.10.2023 17:43 |

Reitings 14
Reģ: 03.10.2023
akul12 @ 07.10.2023 11:58

Kādu konkrētu atbildi tu gribi, tabulu ar sievietes vecumu un pieļaujamo bodycount? ?
Es jau atbildēju ir daudz blakus lietas bodycount, ka bijušo attiecību skaits, ilgums, krāpšanas u.c lietas par kurām neviena neteiks, jāmin.

Vienam vīrietim body count "drikstes" būt 1 virietis. Citam virietim drikstes būt 20 vai neierobežots. Personīgi es negribēru satikties ar vīrieti 30+ kuram ir bijušas vairāk par 2 - 3 draudzenēm. Jo tad tas liecinātu,par to ka vīrietis nespēj un negrib veidot ilgtermiņa attiecības. Es negribētu mainīt attiecības ik pēc gada diviem. Tikai tāpēc ka virietis nespēj noturēties musu attiecībās.
07.10.2023 18:39 |

Reitings 14
Reģ: 03.10.2023
GhostGG @ 07.10.2023 11:26

Nu jā, bet parasti jau tās pelēkās peles nav diez ko smukas. Vismaz tagad atceroties savu skolas laiku, es tiešām nevaru atcerēties nevienu meiteni, kura būtu bijusi smuka, bet, kura būtu kă pelēkā pele. Tāpēc jau ir jātrod tas vidusceļš, jātrod sieviete, kura ir simpātiska (nav jau jąbūt modelei), bet kura nav sevi notralinājusi. Protams, tādu ir mazāk, un grūtāk atrast, bet tādas tomēr vēl ir.

Lūdzu apraksti,kā tu iztēlojies pelekās peles izskatu skolā un raksturojumu. Jo mana nāk prātā meitene, kura ir apģērbusies pelēkā džemperī, džinsās un parastas botas kājās. Mati taisni vai saņemti zirgastē, seja noklāta pumpām. Nelieto dekoratīvo kosmētiku. Brilles nēsā jau no 1.klases.
Raksturojums un personība: komunicē tikai ar vienu, vai divām meitenēm no klases. Ir kautrīga, ierāvusies sevī. Nemīl atrasties uzmanības centrā. Skolā pelna labas atzīmes un skatās uz nūģiem līdzigiem sev, kas ir nesimpātiski un interesējas par fiziku un ķimiju ir teicamnieki vairākos priekšmetos vienlaicīgi.
Mans Piaugušas sievietes "pelekā pele" raksturojums.
Strādā ofisā vienkāršu darbu. Neiceļās no citām sievietēm ne ar izskatu ne raksturu. Nav draugu jeb viena draudzene no skolas laikiem. Mājās ir vīrs jeb dzīvo viena pati. Ģerbjas neuzkrītoši, lai neviens nepamana. Neizceļ matus, nagus, seju. Nevalkā sievišķīgas drēbes. Nekad negrib iessistīties pasākumos, ar daudz cilvēkiem. Kautrīga un pieticīga. Negrib konfliktēt un visiem ir neitrāla. Nepievērš sev lieku uznanību.
Kāda ir jūsu interpretācija par pelēko peli?🐭🐀
07.10.2023 18:52 |

Reitings 1476
Reģ: 15.07.2023
SarmaD @ 07.10.2023 13:43

Problēmas sākas tad, ja konkrētas metodes tiek pasniegtas kā vienīgās derīgās un/vai tiek noniecitātas citas vai visa sieviešu/vīriešu suga kā tāda. Lai gan lielumi bieži ir ļoti mainīgi un kā te minēja, nav konkrētu lietu kas kaut ko raksturotu, jo jāņem vērā arī citi faktori.
Statistikai pastāstīšu savus ciparus un viedokli par tiem. Man šajā dzīves laikā ir bijuši 6 seksuāli partneri. Ar 3 no tiem ir bijušas nopietnas attiecības, divi ir traktējami vairāk kā garāmgājēji un viens ar ko mums ir bijušas tikai seksuāla satura attiecības divu gadu garumā. Savos "bez piecām minūtēm 30" es nožēloju tikai divas no tām, it īpaši pirmspēdējās, jo sazīmēju sev galvā reālas attiecības ar perspektīvu, bet realitātē sasteidzām un sekss arī bija viss, ko viņš vēlējās. Mīkstinātu šo nožēlu tas, ja būtu vel bijis labs, bet nekā daudz laba tur nebija. Pirmās seksuālās attiecības arī atceros ar zināmu nožēlu, jo biju 18 gadīga un tad likās, ka tas ir vienkārši jādara, lai es būtu viņam vajadzīga, kaut patiesībā pati īsti negribēju, vienīgi mazliet ziņkāre bija par to, kā tad tas ir reālajā dzīvē.
Dotajā brīdī esmu svaigi precēta ar vīrieti, kurš zina šo vēsturi un šīs ir arī mūsu ilgstošākās attiecības abiem. Es nekad neesmu izskatijusi visu šo gadu laikā ONS opciju, lai gan ir bijuši piedāvājumi. Ideālā variantā šī sešinieka vietā būtu 3 vai 4. Tomēr neuzskatu, ka 6 pie cipara 30 ir slikts rādītājs. Jā, pavisam noteikti, tas nav ideāls, es uz šādu statusu nepretendēju un nesaderēs ar kādu konkrētu vīriešu principiem. Tāpēc arī taujāju pēc konkrēta cipara, kurš vīriešiem skaitas labs vai slikts bodycount lai izvilktu vidēji aritmētiski kur es ieskaitītos ne savās, bet tieši foruma +/- loģiski domājošu vīriešu acīs.

Precībām ideāli, ja nav bijis partneris, tāpēc precēties īsti nav jēgas. Vienkārši ilgtermiņa vai īstermiņa attiecībām bez precībām der praktiski jebkāds skaitlis, jo īsto jau tāpat nav iespējams uzzināt.
07.10.2023 20:02 |

Reitings 41302
Reģ: 21.08.2023
akul12 @ 07.10.2023 15:57

Alfonsi?

Nē, alfonsi ir turīgu sieviešu mīļmantiņa.
07.10.2023 20:13 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Elīzīte12345 @ 07.10.2023 20:02

Precībām ideāli, ja nav bijis partneris, tāpēc precēties īsti nav jēgas. Vienkārši ilgtermiņa vai īstermiņa attiecībām bez precībām der praktiski jebkāds skaitlis, jo īsto jau tāpat nav iespējams uzzināt.

Manā gadijumā šeit nav precībām šādi nosacījumi, bet nenosodu, ja kādam tādi ir.
07.10.2023 20:15 |

Reitings 181
Reģ: 21.02.2023
2gadus😍 ļoooti laimīgas attiecības. Pirmās veselīgās un vērtīgās 🥺😩
13.10.2023 01:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)