GhostGG @ 07.10.2023 11:26
Nu jā, bet parasti jau tās pelēkās peles nav diez ko smukas. Vismaz tagad atceroties savu skolas laiku, es tiešām nevaru atcerēties nevienu meiteni, kura būtu bijusi smuka, bet, kura būtu kă pelēkā pele. Tāpēc jau ir jātrod tas vidusceļš, jātrod sieviete, kura ir simpātiska (nav jau jąbūt modelei), bet kura nav sevi notralinājusi. Protams, tādu ir mazāk, un grūtāk atrast, bet tādas tomēr vēl ir.
Lūdzu apraksti,kā tu iztēlojies pelekās peles izskatu skolā un raksturojumu. Jo mana nāk prātā meitene, kura ir apģērbusies pelēkā džemperī, džinsās un parastas botas kājās. Mati taisni vai saņemti zirgastē, seja noklāta pumpām. Nelieto dekoratīvo kosmētiku. Brilles nēsā jau no 1.klases.
Raksturojums un personība: komunicē tikai ar vienu, vai divām meitenēm no klases. Ir kautrīga, ierāvusies sevī. Nemīl atrasties uzmanības centrā. Skolā pelna labas atzīmes un skatās uz nūģiem līdzigiem sev, kas ir nesimpātiski un interesējas par fiziku un ķimiju ir teicamnieki vairākos priekšmetos vienlaicīgi.
Mans Piaugušas sievietes "pelekā pele" raksturojums.
Strādā ofisā vienkāršu darbu. Neiceļās no citām sievietēm ne ar izskatu ne raksturu. Nav draugu jeb viena draudzene no skolas laikiem. Mājās ir vīrs jeb dzīvo viena pati. Ģerbjas neuzkrītoši, lai neviens nepamana. Neizceļ matus, nagus, seju. Nevalkā sievišķīgas drēbes. Nekad negrib iessistīties pasākumos, ar daudz cilvēkiem. Kautrīga un pieticīga. Negrib konfliktēt un visiem ir neitrāla. Nepievērš sev lieku uznanību.
Kāda ir jūsu interpretācija par pelēko peli?🐭🐀