SarmaD @ 02.10.2023 22:38Gribi aptauju lai sevi mierinātu, ka būt nelaimīgai attiecībās ir ok?
Reya @ 02.10.2023 22:49
Man ir ģimene un viss ir kārtībā.
Apkārt cilvēkiem gan tā nav pēdējā laikā tāpēc šī tēma , es saprotu ka Tev nav ar ko padalīties jo esi viena ar savu OF
Reya @ 02.10.2023 22:49
Man ir ģimene un viss ir kārtībā.
Apkārt cilvēkiem gan tā nav pēdējā laikā tāpēc šī tēma , es saprotu ka Tev nav ar ko padalīties jo esi viena ar savu OF
SarmaD @ 02.10.2023 23:14
Neuzskatu, ka forumam būs kāds labums zināt kāda man ģimenes dzīve. Tās ir manas pirvātās lietas un tikmēr forums var domāt par mani, manu dzīvi visu ko vēlas. Manis pēc es tev varu būt OF kontenta darbone - miljardiere, idgaf. Šitādi temati ir tikai foruma izošņāšanai, lai citos tematos varētu pēc tam lietotājām konfliktā spļaut pretī visādus faktus un pazviegt. Neviens normāls lietotājs nedos nekādu informāciju par sevi.
Reya @ 02.10.2023 23:21
Bet tad Tev šajā diskusijā nav ko darīt , ko tad Tu te atlīdi? ?
SarmaD @ 02.10.2023 23:23
Lai uz tām divām dirsām tev profilā paskatītos. ?
Un lai pārējām pateiktu, ka visa šitā temata jēga ir zondēšana pa citu cilvēku privātajām dzīvēm.
Jo būsim reāli, kāds tev labums zināt, vai un kapēc citas ir nelaimīgas un kapēc neiet prom? Tu viņām grasies naudu un pajumti dot?
Reya @ 02.10.2023 17:43Helloo, gribēju vairāk kā tādu aptauju uztaisīt tām, kuras ir attiecībās.
Vai esat ilgstošās attiecibas laimīgas vai nelaimīgas un cik ilgi esat kopā?
Ja esat nelaimīgas, tad kāpēc neejat prom (bērni, pieradums, finasiāls aspekts)
vai tas tomēr uznāk periodiski?
Reya @ 02.10.2023 23:25
Tu paliec garlaicīga
Reya @ 03.10.2023 10:01Es jau minēju to, ka apkārt ir diezgan nelaimīgas sievietes, vēlējos zināt vai kaut kur ārpus mana redzes loka vēl ir tādas un es tādus cilvēkus nesaprotu, kāpēc neiet prom no tādam attiecībām!
Reya @ 03.10.2023 10:01Es jau minēju to, ka apkārt ir diezgan nelaimīgas sievietes, vēlējos zināt vai kaut kur ārpus mana redzes loka vēl ir tādas un es tādus cilvēkus nesaprotu, kāpēc neiet prom no tādam attiecībām!