Es 90% laika no kopdzīves ar vīru, esmu pelnījusi un pelnu par viņu vairāk. Viņam tas pat šķiet jautri, ka es esmu naudīgāka
Miuce @ 29.09.2023 09:20Taa vietaa, lai liktu “lieko” kraajkontaa, mamuta neseeja samet kopeejaa katlaa un veel informee veci, kursh pat nav viirs, par savas algas apmeeru. Paklaajinji ne sievietes.
SarmaD @ 29.09.2023 09:38
Ā vot šis arī ir fakts, jā. Vispār sievietei nav jādomā kā ienest vairāk naudas ģimenē, tas tā kā veča pienākums. Bet šis tagad jūtas kā lūzeris tapēc arī šūmējās.
fuzzypants @ 29.09.2023 09:23Jaa, situācija ir reāla. ??♀️
Par šo panesās diskusijas, bet grozies kā gribi - es nesaprotu viņa attieksmi pret to, ka man naudas vairāk nekā viņam, es jau naudas dēļ nedomāju, ka viņš ir sliktāks par mani
Paldies jums dāmas par viedokļiem, pa lielam nav tā, ka es tupa un nesaprotu viņu ?
dietiskais.cukurs @ 29.09.2023 09:22
Es arī varu stāstīt anekdotes par holokaustu, kaut tas nav jestrs notikums ?
Pelnrukšķīte @ 29.09.2023 10:10
Bet viņš gan domā, ka ir sliktāks par tevi un tas viņam rada negatīvas emocijas.
Viņš vispār ir uz ģimeni orientēts? Jo ja tā riktīgi būtu, tad ļoti priecātos, ka ģimenē ir vairāk nauda.
SarmaD @ 29.09.2023 09:36Vecim iedragāts ego. Dažiem ar mazu krāniņu škiet, ka tas paliek lielāks, ja ir vairāk finansiālā ienesuma ģimenē no viņa puses. Viņš tev liek iet prom no tā darba? Ja liek, es 2x pārdomatu vai tev vajag pie sāna veci, kurš tā vietā lai priecātos par sasniegumiem liek tev krist zemāk.
Es jau tieši par tam emocijām domāju, ka viņš tādēļ nejūtas īsti kā ģimenes galva, bet neuzskatu, ka man vajadzētu iet prom no darba, kurš man patīk + kuru tik ilgi meklēju
GhostGG @ 29.09.2023 10:28
No darba noteikti neej prom. Tā vispār nav tava problēma.
Vispăr dīvains tev tas vīrietis, es vēl saprotu, nepatīk, ka draudzene / sieva pelna vairāk, bet tad risinājumam vajadzētu būt meklēt labāk apmaksātu darbu, vai paņemt kaut ko papildus, lai nopelnītu vairāk, bet pieprasīt tev, lai tu ej prom no darba tikai tāpēc, lai vecim nebūtu ego sadragāts ir, maigi izsakoties, ļoti lūzerīgi. Pfff